kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Αυτη η τσαγκρινου ειναι μουναρα ή κανω λαθος
To θέμα είναι αν είναι όντως ο μπαμπάς σου έλληνας και η μάνα τουρκάλα. Η πλειοψηφία των τούρκων κατάγονται από άλλες φυλές αλλά υποστηρίζουν την τωρινή τους κατάσταση. Εμείς εδώ βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας και δημιουργούμε από μόνοι μας μειονότητες για να αποδείξουμε τι;ναι αλλα κανε μια αναγωγη κλασματικη. απο τους προπροπαππουδες σου. αν ο προγονος ειναι μακρινος τοτε σιγα το ποσοστο. αλλο να εισαι μισος μισος (πχ μπαμπας ελληνας μανα τουρκαλα αρα 50-50) και αλλο να εισαι απο ενα παππου (25-75)
Τι πορνίδιο είναι αυτό!To Αλβανέτο είναι ωραίο μουνέτο φέτο... αγριοθήλυκο για δυνατά σκηνικά στα καταγαλανα νερά του Ιονίου
και ο αντετοκουμπο την τωρινη του κατασταση υποστηριζει. αλλο το τι νιωθεις και αλλο το τι εισαι. προφανως μπορει να ξερεις οτι ειχες τουρκο προπαππου ο οποιος απλα να ηταν τουρκος κατα δηλωση οπως αντιστοιχα και η ελληνιδα μπορει να ηταν κατα δηλωση ομως γενετικα να μην ειναι. για αυτο υπαρχουν κατι myheritage οπου χωρις προφανως να ειναι 100% αξιοπιστα μπορουν να σου δωσουν μια κατευθυνση στο που ανηκεις σε γενικες γραμμες γενετικα χωρις ομως να ειναι ακομα απολυτο μιας και θελει πολυ περισσοτερο παγκοσμιο δειγμα να συγκρινει....To θέμα είναι αν είναι όντως ο μπαμπάς σου έλληνας και η μάνα τουρκάλα. Η πλειοψηφία των τούρκων κατάγονται από άλλες φυλές αλλά υποστηρίζουν την τωρινή τους κατάσταση. Εμείς εδώ βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας και δημιουργούμε από μόνοι μας μειονότητες για να αποδείξουμε τι;
δεν παει ετσι ακριβως με τα test dna, γιατι και ο παππους σου δεν θα ηταν 100% ελληνας ωστε να παρεις το 25%. και αυτος θα ειχες τα δικα του ποσοστα απο αλλες φυλεςναι αλλα κανε μια αναγωγη κλασματικη. απο τους προπροπαππουδες σου. αν ο προγονος ειναι μακρινος τοτε σιγα το ποσοστο. αλλο να εισαι μισος μισος (πχ μπαμπας ελληνας μανα τουρκαλα αρα 50-50) και αλλο να εισαι απο ενα παππου (25-75)
Καλο απογευμα Φιλε Gatekeeper...ακυρο ...την Κυπρο ειδα με τον Διαολο....Ψιλοκαλά τα πήγε; Ποιά είδες ρε τύπε και σου αρεσε;;
Καραμουνι του κερατα η ΣιρουσοΣαν κι αυτο το τραγουδι -μαζι με το μωρο που τραγουδαει-κανενα φετινό....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αυτό...
''Εδώ και χρόνια''Το Ισραηλ ανηκει στην Ευρωπη ή εχασα κατι???
Εδω συμμετεχει πλεον η Αυστραλια ρε τύπε, σε πειραξε το Ισραηλ που συμμετεχει εδω και 40 χρονια?Το Ισραηλ ανηκει στην Ευρωπη ή εχασα κατι???
ναι αλλα ολοι προφανως καταληγουν καποια στιγμη σε κοινους προγονους, αλλιως αν κατσεις και το σκεφτεις οτι οσο πισω πας ειχες "διαφορετικους" χωρις να ανταμωσουν ποτε (3-4-5-10τα ξαδερφια) τοτε ο πληθυσμος της γης πριν απο μερικες γεννες θα ηταν πολλα περισσοτερα δις απο οσο υπολογιζεις...δεν παει ετσι ακριβως με τα test dna, γιατι και ο παππους σου δεν θα ηταν 100% ελληνας ωστε να παρεις το 25%. και αυτος θα ειχες τα δικα του ποσοστα απο αλλες φυλες
Είναι από τα καλύτερα όντως.Κράξτε όσο θέλετε,για μένα είναι το καλύτερο τραγούδι που ακούστηκε και βραβεύτηκε ποτέ σε αυτό το πανηγύρι
τωρα που θα σου ερθει πμ απο τον ποδολαγνο, θα σου φυγει η μαγκια....Έκανα μια πλάκα στην γυναίκα μου, είχα δει μόνος μου την εισαγωγή με τους παρουσιαστές και ήξερα ότι η ψηλή παρουσιάστρια είναι τρανς.
Οπότε όταν κάθισε η γυναίκα μου στον καναπέ οταν έδειχνε την τρανς, εγώ έλεγα τι μουναρος είναι αυτή; Τι γυναικάρα;
Η γυναίκα μου τσίναγε , μα πως είναι έτσι τόσο ψηλή , μα γιατί έχει αγριόφατσα;
?τωρα που θα σου ερθει πμ απο τον ποδολαγνο, θα σου φυγει η μαγκια....
Κάποια χρονιά είχε κερδίσει το Ισραήλ;σωστά;Εδω συμμετεχει πλεον η Αυστραλια ρε τύπε, σε πειραξε το Ισραηλ που συμμετεχει εδω και 40 χρονια?
2 χρονιές?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποια χρονιά είχε κερδίσει το Ισραήλ;σωστά;
Το Ισραηλ εχει κερδισει τρεις ή τεσσερις φορες νομιζω?
Κάποια χρονιά είχε κερδίσει το Ισραήλ;σωστά;