mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 506
Πέρασε και το κοινωνικό μήνυμα απο τα τσιράκια του τσιπρα στην ερτ
Ναι οπως ειναι νταμπλουχος ο ΠΑΟΚΑηδία σκέτη. Νικήτρια της καρδιάς μας η Φουρέιρα.
Τύπε θα παρω τηλεφωνο την πρωην μου, να της πω συγχαρητηρια που κερδισε η σωσιας της την γιουροβιζιονη επιτυχια της ασκημιας
δεν εχει λαιμο καν
σαν το ροπαλο του Ηρακλη αναποδα ειναι
γαμω τα γκειλικια και τα πολιτικαλ κορρεκτ των χοντρων και των φεμινιστριων
Παρε και τον νικολιο θα πανηγυρίζειΤύπε θα παρω τηλεφωνο την πρωην μου, να της πω συγχαρητηρια που κερδισε η σωσιας της την γιουροβιζιον
Ενταξει ρε τύπε χαλαρωσε, τη γιουροβιζιον κερδισε, δεν πηρε και το νομπελΧαζοτράγουδο, κακασχημη που δε θα πρεπε να την αφήνουν να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, απο χώρα δολοφόνων , κέρδισε σε μια ευρώπη διαλυμένη και σε παρακμή
Τύπε θα παρω τηλεφωνο την πρωην μου, να της πω συγχαρητηρια που κερδισε η σωσιας της την γιουροβιζιον
ΔευτερηΤελικά τι θέση πήρε η Κύπρος?
Φαντασου οτι τοτε της ελεγα οτι μοιαζει με την Βογιατζακη και μου απαντουσε "σιγα ρε, η Βογιατζακη ειναι ομορφη".Την Σοφία Βογιατζάκη?
προφανως οχι, αλλά ολοι θελουν να το παιζουν "κορρεκτ".Καλά όλοι μπουλινγκ έχουν φάει και ψηφισανε τη χοντρή
Εσυ τύπε να μας πεις τι πινεις, πρεπει να ειναι πολυ καλοζητω οι mgtow και οι αντικαπιταλιστες
Καλά εσύ το τερμάτισες. Η χοντρή και το τραγούδι της ήταν άθλια.Χαζοτράγουδο, κακασχημη που δε θα πρεπε να την αφήνουν να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, απο χώρα δολοφόνων