spider333
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 1
Θεος,τι θεός,ημίθεος και βάλε!επι συριζα παντως εχουμε γαμηθει στις επιτυχιες
2 αποκλεισμοι, μια 15η θεση και μια 19η θεση
εξω παμε καλα
Θεος,τι θεός,ημίθεος και βάλε!επι συριζα παντως εχουμε γαμηθει στις επιτυχιες
2 αποκλεισμοι, μια 15η θεση και μια 19η θεση
εξω παμε καλα
Και μια χρεοκοπία, γιατί είχε άλλες ασχολίες το παιδί.Παντως επι Καραμανλη 2 τριτες θεσεις μια 7η μια 9η και φυσικα πρωτη το 2005
Τυπε του χρόνου που μάλλον θα εξουσιάζει ο γουρλός εκδικητής,του χρονου παιδια μονο με Jason ξερετε εσεις στον συριζα
τυπε σε αυτο το διαγωνισμο ψηφιζουν κυριως τσωρτσηδες και πιπαλεκοι τι περιμενεις;
Ευτυχως που περασε το Ισραηλ που βρισκεται στην καρδια της Ευρωπης..!! Και ειχα μια αγωνια.. :S :S
του χρονου παιδια μονο με Jason ξερετε εσεις στον συριζα
μια χαρα η φουρειρατραβελακι φουρειρα, μια μεξικανα απο τα τιρανα :S
σχόλιο μου στο youtube αμέσως μετά την "εμφάνιση" του ελληνικού τραγουδιού
"εν τω μεταξύ το τραγούδι μιλάει για την Ελλάδα... οι παρουσιαστές είπαν ότι μπορείς να το ακούσεις και σαν ερωτική μπαλάντα και στη σκηνή είδαμε μία γυναίκα που έβαφε σπίτια να έχει αφήσει το πινέλο και να πιάνει μικρόφωνο με τα βρώμικα χέρια... δεν ξέρω πως να αποτυπώσω με λόγια την τάση για εμετό που μου προκάλεσε... εύχομαι τουλάχιστον να μη περάσει τελικό και αναγκαστούμε να ξαναδούμε αυτό το έκτρωμα... τι απογοήτευση θεέ μου..."
σχόλιο μου το πρωί που έμαθα ότι δεν πέρασε αυτό το τερατούργημα
"Αυτό που είδαμε εχτές στη σκηνή ήταν εμετικό, και ακουστικά δεν είχε καμία σχέση με αυτό εδώ το βίντεο. Το βρίσκω απόλυτα δίκαιο που δεν περάσαμε και ντροπή σε αυτούς που το έστησαν έτσι και στη Γιάννα που δέχτηκε να βγει έτσι.
Απλά ξεφτίλα και χαίρομαι που δεν θα χρειαστεί να ξαναδώ αυτό το έκτρωμα. Ακόμα και το βιντεοκλίπ ήταν τα ίδια σκατά."
ο μόνος λόγος που τα γράφω εδώ είναι γιατί έχουμε το καλύτερο emoticon για εμετό που εκφράζει ακριβώς το συναίσθημα μου για την ελληνική συμμετοχή...
θα δειξει κωλοτρυπιδι στον τελικο :S :S :Sμια χαρα η φουρειρα
δεν θα με χαλουσε να την στελναμε εμεις
η δικια μας ηταν ντροπιαστικη
μαζι με την ιρλανδια (που περασε) η χειροτερη
το εχουμε αναγκη πραγματικα ομως...θα δειξει κωλοτρυπιδι στον τελικο :S :S :S
προβαρει τι butt plug θα ταπωσει τυπε :S :S :Sτο εχουμε αναγκη πραγματικα ομως...