Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Το εκανε η Κροατια προπερσι με την Σεβερινα αλλά χωρις επιτυχια
Άρα μιλάμε για καθαρά γκεϊ διαγωνισμό ??
Το εκανε η Κροατια προπερσι με την Σεβερινα αλλά χωρις επιτυχια
πιο κοντινο δεν εχει τυπεαυτη ειναι!! εχει κ ενα αλλο πλανο καλυτερο..
Η Σεβερινα ειναι τραγουδιστρια και μαλιστα η ποιο επιτυχημενη στην Κροατια, απλα εμφανιστηκε ενα sex tape με εναν γκομενο σε ενα κοτερο, αλλα ειναι τραγουδιστρια και οχι πορνοσταρ.Το εκανε η Κροατια προπερσι με την Σεβερινα αλλά χωρις επιτυχια
Μοναχοπαιδι η Βουλα?
Αντε, θα παρεις και ολη την προικα.
και ψηφισανε τη μουσατη
Μπορεί να περναει καλά :-Μαλακες δεν λογκαρει ο Παπαζολης...
Θεε μου τι εκανα...?????????
Απο σημερα εφυγαν και οι τελευταιες αμφιβολιες......Άρα μιλάμε για καθαρά γκεϊ διαγωνισμό ??
μη νομιζεις οτι θα τη γλυτωσειςΜαλακες δεν λογκαρει ο Παπαζολης...
Η Σεβερινα ειναι τραγουδιστρια και μαλιστα η ποιο επιτυχημενη στην Κροατια, απλα εμφανιστηκε ενα sex tape με εναν γκομενο σε ενα κοτερο, αλλα ειναι τραγουδιστρια και οχι πορνοσταρ.
Την ξερεις τύπε την ακατανομαστη? Την εχεις δει?
Μαλακες δεν λογκαρει ο Παπαζολης...
Τί την χρειάζεται η Βούλα την προίκα ρε σύ, προίκα της είναι η αγνότητά της!
Μη γελάτε ρε ρεμάλια, η ψυχική εννοώ.
Υπηρχε καποια απο το Βελγιο που ηταν κανονικη πορνοσταρ και συμμετειχε καποια χρονια πριν την Σεβερινα αλλα δεν θυμαμαι ποια χρονια.......χμμμμ...δίκιο έχεις...Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα συγκρότημα με 3,4 πορνοστάρ και να βρούμε μέσο για να πάει eurovision,να κουφάνουμε όλη την Ευρώπη και να δώσουμε κι'εμείς μήνυμα δημοκρατίας και ανεκτικότητας
Μαλακες δεν λογκαρει ο Παπαζολης...
χμμμμ...δίκιο έχεις...Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα συγκρότημα με 3,4 πορνοστάρ και να βρούμε μέσο για να πάει eurovision,να κουφάνουμε όλη την Ευρώπη και να δώσουμε κι'εμείς μήνυμα δημοκρατίας και ανεκτικότητας