Νέα

Eurovision 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ειπα και πριν μαναρι, ολο το ευρωβυζι ηταν η πολωνη με το γουδοχερι, ολο το υπολοιπο ηταν απλα σπαταλη χρονου και χρηματος  ;)

λάθος, οι gay θέλαν το υπόλοιπο και σπατάλη ήταν το βυζί

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειπα και πριν μαναρι, ολο το ευρωβυζι ηταν η πολωνη με το γουδοχερι, ολο το υπολοιπο ηταν απλα σπαταλη χρονου και χρηματος  ;)
τυπε αυτη με το γουδοχερι πρεπει να το εβαλαν τελευταια στιγμη για να μην τους το κοψει η λογοκρισια των μαλακων που επιλεγουν αν ενα τραγουδι πρεπει να κατεβει στον διαγωνισμο

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η Αρμενία συνήθως είχε καλά τραγουδάκια (Κελε Κελε ) και απόψε έστειλε τον μαλακοκάβλη ....

Επισκέπτης
Δεν έχω δει πιο άθλια παρουσίαση Eurovision στη ζωή μου, απ τους παρουσιαστές της ΝΕΤ.

Ούτε καν τους έδειξε φάτσα, βαριούνται να μιλήσουν, ούτε είπαν κανά στατιστικό, κανά ιστορικό ή έστω κάτι που να αφορά το σήμερα καιμ την επικαιρότητα, έναν τόνο αισιοδοξίας (ξέρω έρχεται καλοκαίριμ ή μια τέτοια μαλακία, κλπ)

Χειρότεροι κι απ την Μπόκοτα...

Τους πληρώνουμε τώρα αυτούς;  :think: :think: :think:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν έχω δει πιο άθλια παρουσίαση Eurovision στη ζωή μου, απ τους παρουσιαστές της ΝΕΤ.

Ούτε καν τους έδειξε φάτσα, βαριούνται να μιλήσουν, ούτε είπαν κανά στατιστικό, κανά ιστορικό ή έστω κάτι που να αφορά το σήμερα καιμ την επικαιρότητα, έναν τόνο αισιοδοξίας (ξέρω έρχεται καλοκαίριμ ή μια τέτοια μαλακία, κλπ)

Γαμάτοι είναι,χαλαροί,άνετοι λένε και καμιά μαλακία ,μια χαρά τους βρίσκω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η μποκοτα ηταν καλη ρε τυπε  :tits:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε ο καπουτζιδης περιγραφει οχι ο διακογιαννης :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μιας και μιλαμε για πουστηδες τυποι,ο παπαζολης το γαμησε το θωρηκτο τελικα ή τον εκανε μια χαψια  :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ΝΕΡΙΤ αλλο επίπεδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom