apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το βραδυ στον γιουτουμπη τυπεεγω δεν παρατηρησα, θα το ξαναδειξει ?
το βραδυ στον γιουτουμπη τυπεεγω δεν παρατηρησα, θα το ξαναδειξει ?
με κοστουμι ή χωρις τυπε?και ο Κωστας27 ακομα προσπαθει να χυσει
οχι οχι οχι ειναι μια κυρια.ειναι αγνη σαν το νερο του καματερου.θελει σχεση μονο.δεν ειναι της ξεπετας οχι οχι με τιποτα.θελει εναν σαν εμενα.σε βυζι και πουτανια στανταρ ;)
τς τς τς κολητε μου δεν θυμασαι?στη τουρκια αλλα κορμια του αρεσαν.ουτε η νορβηγιδα του αρεσε του καπουτζιδη
ρε σεις εδω εχουμε κατακαβλωσει με λευκορωσιδες, ουκρανες νορβηγιδες κ.α. και η παπια μαζι με τερη και κανα 2 χρυσαυγιτες τσακωνονται τωρα για το νομοσχεδιο κατα του ρατσισμου.
αν εχει στο φβ φιλο τον καπουντζιδη αποκλειεται να μας δουλευει τυπε.ALCOHOLALCOHOLALCOHOL IS FREE!
Ο Stuart Heritage του μπλογκ του Γκάρντιαν μας πάει, ξαναέγραψε το πιο πάνω σχόλιο στην ανάπαυλα. δεν νομίζω να μας δουλεύει.
http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/2013/may/18/eurovision-2013-live-blog?fb=native&commentpage=1
έχω την αίσθηση οτι θα πάμε καλά.
εγω εχυσα.ο συνονοματος σιδερωνει το κοστουμι ακομα.μην παει ατσαλακωτο στο καθαρηστηριο...καλα δεν βαρεθηκαν ολη μερα ?
Ευτυχως τουλαχιστον φαινεται οτι ο κωστας 17 εχυσε
ALCOHOLALCOHOLALCOHOL IS FREE!
Ο Stuart Heritage του μπλογκ του Γκάρντιαν μας πάει, ξαναέγραψε το πιο πάνω σχόλιο στην ανάπαυλα. δεν νομίζω να μας δουλεύει.
http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/2013/may/18/eurovision-2013-live-blog?fb=native&commentpage=1
έχω την αίσθηση οτι θα πάμε καλά.
αν εχει στο φβ φιλο τον καπουντζιδη αποκλειεται να μας δουλευει τυπε. εγω εχυσα.ο συνονοματος σιδερωνει το κοστουμι ακομα.μην παει ατσαλακωτο στο καθαρηστηριο...
ρε σεις εδω εχουμε κατακαβλωσει με λευκορωσιδες, ουκρανες νορβηγιδες κ.α. και η παπια μαζι με τερη και κανα 2 χρυσαυγιτες τσακωνονται τωρα για το νομοσχεδιο κατα του ρατσισμου.
ε καλα το ειπα οτι θα εχει φιλο τον καπουντζιδη στο φβ.
μπορει να ντρεποταν μην τον εκθεσει τυπεκαι αλλο υστερογραφο:ρε τυπε εσυ που εγραψες οτι ο ρουμανος ηταν απλως περιεργος νωντομενος ησουνα?
πουστης δεν μπορουσες να γραψεις?
ποιον?τον κλαους νομι με καλτσα σοσονι?μπορει να ντρεποταν μην τον εκθεσει τυπε
σεπτεμβριο τζαμπα διακοπες στη μυκονο θελει οχι σαντορινη ρε φριτσοθειε.Στις 10.19 ώρα Αγγλίας ο Heritage γράφει αυτό
ALCOHOLISFREE!
και στις 10.20 αυτό
You only have a minute left to vote for Greece, by the way. Or *narrows eyes* whoever.
Ο τύπος μας προμοτάρει ασύστολα.
Κανονικά αν είμασταν κράτος ο ΕΟΤ θάπρεπε να του προσφέρει μια βδομάδα στην Σαντορίνη (ειδικά αν κερδίσουμε) με όσο αλκοόλ θέλει τζάμπα βέβαια.
σεπτεμβριο τζαμπα διακοπες στη μυκονο θελει οχι σαντορινη ρε φριτσοθειε.
τυπε εδω τρωμε στην μαπα τον καπουντζιδη. :S γουσταρουν αγαθωνα φουλ οι σουηδεζες δηλαδη τυπε?Δεν ξέρω αν προβάλλεται στην Ελλάδα (εγώ είμαι αυτή τη στιγμή εξωτερικό) αλλά μερικές Σουηδέζες χορεύτριες τα σπάγανε τελείως...
ποιος?πούστης?