apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το βραδυ στον γιουτουμπη τυπεεγω δεν παρατηρησα, θα το ξαναδειξει ?![]()
το βραδυ στον γιουτουμπη τυπεεγω δεν παρατηρησα, θα το ξαναδειξει ?![]()
με κοστουμι ή χωρις τυπε?και ο Κωστας27 ακομα προσπαθει να χυσει![]()
οχι οχι οχι ειναι μια κυρια.ειναι αγνη σαν το νερο του καματερου.θελει σχεση μονο.δεν ειναι της ξεπετας οχι οχι με τιποτα.θελει εναν σαν εμενα.σε βυζι και πουτανια στανταρ ;)![]()
τς τς τς κολητε μου δεν θυμασαι?στη τουρκια αλλα κορμια του αρεσαν.ουτε η νορβηγιδα του αρεσε του καπουτζιδη![]()
ρε σεις εδω εχουμε κατακαβλωσει με λευκορωσιδες, ουκρανες νορβηγιδες κ.α. και η παπια μαζι με τερη και κανα 2 χρυσαυγιτες τσακωνονται τωρα για το νομοσχεδιο κατα του ρατσισμου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν εχει στο φβ φιλο τον καπουντζιδη αποκλειεται να μας δουλευει τυπε.ALCOHOLALCOHOLALCOHOL IS FREE!
Ο Stuart Heritage του μπλογκ του Γκάρντιαν μας πάει, ξαναέγραψε το πιο πάνω σχόλιο στην ανάπαυλα. δεν νομίζω να μας δουλεύει.
http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/2013/may/18/eurovision-2013-live-blog?fb=native&commentpage=1
έχω την αίσθηση οτι θα πάμε καλά.
εγω εχυσα.ο συνονοματος σιδερωνει το κοστουμι ακομα.μην παει ατσαλακωτο στο καθαρηστηριο...καλα δεν βαρεθηκαν ολη μερα ?
Ευτυχως τουλαχιστον φαινεται οτι ο κωστας 17 εχυσε![]()
ALCOHOLALCOHOLALCOHOL IS FREE!
Ο Stuart Heritage του μπλογκ του Γκάρντιαν μας πάει, ξαναέγραψε το πιο πάνω σχόλιο στην ανάπαυλα. δεν νομίζω να μας δουλεύει.
http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/2013/may/18/eurovision-2013-live-blog?fb=native&commentpage=1
έχω την αίσθηση οτι θα πάμε καλά.
αν εχει στο φβ φιλο τον καπουντζιδη αποκλειεται να μας δουλευει τυπε.εγω εχυσα.ο συνονοματος σιδερωνει το κοστουμι ακομα.μην παει ατσαλακωτο στο καθαρηστηριο...
![]()
ρε σεις εδω εχουμε κατακαβλωσει με λευκορωσιδες, ουκρανες νορβηγιδες κ.α. και η παπια μαζι με τερη και κανα 2 χρυσαυγιτες τσακωνονται τωρα για το νομοσχεδιο κατα του ρατσισμου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε καλα το ειπα οτι θα εχει φιλο τον καπουντζιδη στο φβ.
μπορει να ντρεποταν μην τον εκθεσει τυπεκαι αλλο υστερογραφο:ρε τυπε εσυ που εγραψες οτι ο ρουμανος ηταν απλως περιεργος νωντομενος ησουνα?
πουστης δεν μπορουσες να γραψεις?
ποιον?τον κλαους νομι με καλτσα σοσονι?μπορει να ντρεποταν μην τον εκθεσει τυπε![]()
σεπτεμβριο τζαμπα διακοπες στη μυκονο θελει οχι σαντορινη ρε φριτσοθειε.Στις 10.19 ώρα Αγγλίας ο Heritage γράφει αυτό
ALCOHOLISFREE!
και στις 10.20 αυτό
You only have a minute left to vote for Greece, by the way. Or *narrows eyes* whoever.
Ο τύπος μας προμοτάρει ασύστολα.
Κανονικά αν είμασταν κράτος ο ΕΟΤ θάπρεπε να του προσφέρει μια βδομάδα στην Σαντορίνη (ειδικά αν κερδίσουμε) με όσο αλκοόλ θέλει τζάμπα βέβαια.
σεπτεμβριο τζαμπα διακοπες στη μυκονο θελει οχι σαντορινη ρε φριτσοθειε.![]()
![]()
τυπε εδω τρωμε στην μαπα τον καπουντζιδη. :S γουσταρουν αγαθωνα φουλ οι σουηδεζες δηλαδη τυπε?Δεν ξέρω αν προβάλλεται στην Ελλάδα (εγώ είμαι αυτή τη στιγμή εξωτερικό) αλλά μερικές Σουηδέζες χορεύτριες τα σπάγανε τελείως...
ποιος?πούστης?