Νέα

Eurovision 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν έπαιξα Σουηδία όχι για ιδεολογικούς λόγους,απλά επειδή μου φάνηκαν λίγα να βγάλω τα διπλά...μαλακία μου. :jerking:
Λίγα τα διπλά?
Πόσο μα ποσο νεος θεε μου...
Υπαρχει καμια αλλη επενδυση να σου δινει το 100% των χρηματων σου σε μια ημερα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λίγα τα διπλά?
Πόσο μα ποσο νεος θεε μου...
Υπαρχει καμια αλλη επενδυση να σου δινει το 100% των χρηματων σου σε μια ημερα?
Ρε συ κοίτα μαξ θα έπαιζα ένα 50e,περισσότερα δεν ρίσκαρα με την καμία.... :rolleyes:

Τελικά δεν έπαιξα καν... *P

Και τα 50e να γινόταν 100e δεν θα με χαλούσε πάντως. :crazy:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν έπαιξα Σουηδία όχι για ιδεολογικούς λόγους,αλλά επειδή μου φάνηκαν λίγα να βγάλω τα διπλά...μαλακία μου. :jerking:
Ναι ΟΚ το καταλαβα, απλα αυτο που εμενα μου εκανε εντυπωση ηταν η συμπεριφορα της κοπελας εκτος διαγωνισμου και μαλιστα οσον αφορα της επισκεψεις που εκανε με αντικαθεστωτικους του Αλιγιεφ χωρις να φοβηθει το οποιοδηποτε κοστος. Τετοιο επιπεδο δεν το περιμενα απο διαγωνιζομενη σε τετοιο διαγωνισμο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι ΟΚ το καταλαβα, απλα αυτο που εμενα μου εκανε εντυπωση ηταν η συμπεριφορα της κοπελας εκτος διαγωνισμου και μαλιστα οσον αφορα της επισκεψεις που εκανε με αντικαθεστωτικους του Αλιγιεφ χωρις να φοβηθει το οποιοδηποτε κοστος. Τετοιο επιπεδο δεν το περιμενα απο διαγωνιζομενη σε τετοιο διαγωνισμο.
Ρίξε υπότιτλους.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κατα βασην ειναι σλαβικα με ολιγον απο Βουλγαρικα

Κατά βάσιν είναι Βουλγάρικα όπως λέει η wiki οπότε και αυτοί είναι μάλλον Βούλγαροι, αλλά ποιος ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ρίξε υπότιτλους.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Δεν εχεις δει τα βιντεακια στο YouTube???? Ολες οι αποστολες προσκληθηκαν απο αντικαθεστωτικους για να καταγγελθουν οι κατασταση των ανθρωπινων δικαιωματων στο Αζερμπαιτζαν και ιδιαιτερα το θεμα του ξεσπιτωματος 4000 ανθρωπων για να γινει το νεο σταδιο, ολες οι αποστολες εκαναν το κοροιδο και πηγε μονο αυτη η κοπελα με αποτελεσμα να δημιουργηθει διπλοματικο θεμα μεταξυ Σουηδιας και Αζερμπαιτζαν, η Σουηδια ως σοβαρη χωρα που ειναι καλυψε 100% την Λορεν και οι Αζεροι τα πηραν στην κρανα και ηθελαν να ακυρωσουν την Σουηδια με αφορμη το σλοου μοσιον στο τελος του της εμφανισης κατι που φυσικα δεν εγινε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
%CE%97%CE%92%CE%97+%CE%91%CE%94%CE%91%CE%9C%CE%9F%CE%A5.gif

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αφου αρνουνται καθε σχεση με τον σλαβισμο ρε τυπε
δεν λενε οτι την γλωσσα τους την μιλουσε ο μ.αλεξανδρος?
Αυτα τα λενε οι πολυ μαλακες (κατηγορια Καρατζαφερη και Χ.Α) οι ποιο πολλοι πιστευουν οτι ειναι απογονοι Μακεδονων αλλα γλωσσικα επηρεασμενοι απο τους Σερβους, καποιο πιστευουν οτι ειναι Βουλγαροι αλλα τρωνε κραξιμο απο τους υπολοιπους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτα τα λενε οι πολυ μαλακες (κατηγορια Καρατζαφερη και Χ.Α) οι ποιο πολλοι πιστευουν οτι ειναι απογονοι Μακεδονων αλλα γλωσσικα επηρεασμενοι απο τους Σερβους, καποιο πιστευουν οτι ειναι Βουλγαροι αλλα τρωνε κραξιμο απο τους υπολοιπους.
δηλαδη κατι καθηγηταδες και αλλους που βγαζουν απτα σκοπια ειναι φαν του καρατζαφερη και της χ.α τυπε?
και αφου ειναι επηρεασμενοι απτους σερβους γιατι η γλωσσα τους ειναι πιο κοντα στα βουλγαρικα
πολυ θολουρα το θεμα δικε μου
βρωμα η δουλεια

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ποιοι ειναι ποιοι;
Ξεκαθαρισε λιγο τα πραγματα.

Επισκέπτης
:birdman: :birdman: :birdman: μου την εδωσες νυχτιατικα!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δηλαδη κατι καθηγηταδες και αλλους που βγαζουν απτα σκοπια ειναι φαν τους καρατζαφερη και της χ.α τυπε?
και αφου ειναι επηρεασμενοι απτους σερβους γιατι η γλωσσα τους ειναι πιο κοντα στα βουλγαρικα
πολυ θολουρα το θεμα δικε μου
βρωμα η δουλεια
Οχι δεν ειναι κοντα στα Βουλγαρικα, ποιο κοντα ειναι στα Σερβο-Κροατικα με δανειες λεξεις απο τα Βουλγαρικα, οι Βουλγαροι τους καταλαβαινουν οπως και ολους τους νοτιο-σλαβους αλλωστε καθοτι τα Βουλγαρικα ειναι η ποιο βαρια και δυσκολη γλωσσα των Βαλκανιων, αντιθετα οι νοτιο-σλαβοι ακομα και οι Σλαβομακεδονες δεν καταλαβαινουν τους Βουλγαρους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παίδες για το Μακεδονικό υπάρχει θρεντάκι,δεν χρειάζεται να το αναγάγουμε παντού σε ζήτημα....η μουνάρα από Ρουμανία πώς τα πήγε;;;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
662
Εμφανίσεις
26K
Απαντήσεις
807
Εμφανίσεις
27K
Απαντήσεις
550
Εμφανίσεις