Νέα

Eurovision 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Επειδή είχα διάβασμα χθες, δεν είδα τον τελικο..

Προσωπικά επειδή το είδα τώρα το τραγουδάκι της Σουηδίας, μάρεσε πάρα πολύ. Εκτελεστικά ήταν πολύ πιο δύσκολο απο το δικό μας, και ερμηνευτικά ανώτερο.
Αλλά μαρεσε και σαν τραγούδι πολύ.

Επίσης επειδή διάβασα κάποια ποστ παραπάνω... Δεν ξέρω γιατι τα βάζετε με την τραγουδίστρια. Εγω χαίρομαι που βγήκε με τα δικά της δόντια και τραγούδησε, και χωρίς να δείχνει τα μπούτια της.

Αν σας αρέσουν τα ψεύτικα πορσελάνινα δόντια και τα μπουτάκια, τότε ας μιλάμε για το νεο dvd της ντουβλαινας καλύτερα..

Επίσης - κατι τελευταιο - το κράξιμο που έφαγε ο καημενος ο Ρακιτζης, λες και πήγαινε στο πόλεμο το παληκάρι, δεν το έφαγε καμια κοπελιτσα μετέπειτα ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και τέλος έχω μία γαμημένη απορία: έχουμε 10 μύρια κόσμο εδώ στο Ελλαδιστάν. Πώς είναι δυνατόν να έχουμε διαρκώς στην αποστολή Κύπριους και Κύπριες να λαλάνε; Πώς στο διάολο είναι δυνατόν όλη η καλλιτεχνική σκηνή να είναι τίγκα στους Κύπριους από ένα νησί με 350,000 νοματαίους;
στην αλγερία βγάζουν δρομείς αντοχής στην κύπρο τραγουδιστές

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γενικώς είναι ενα ευχάριστο πανηγυράκι που θεωρώ ανούσια τα έξοδά του

επίσης θεωρώ ανούσιο το να συζητάμε τι έκανε ένα τραγούδι που δεν θα το άκουγες εκτός αν είχες γίνει τίγκα στην έκσταση

και τέλος έχω μία γαμημένη απορία: έχουμε 10 μύρια κόσμο εδώ στο Ελλαδιστάν. Πώς είναι δυνατόν να έχουμε διαρκώς στην αποστολή Κύπριους και Κύπριες να λαλάνε; Πώς στο διάολο είναι δυνατόν όλη η καλλιτεχνική σκηνή να είναι τίγκα στους Κύπριους από ένα νησί με 350,000 νοματαίους;

Ειναι ενα πανηγυρακι κι αντι να στειλουμε τον Μαγγα στελνουμε τα ξεκωλακια.....Τοσο μας κοβει....    :idiot:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή είχα διάβασμα χθες, δεν είδα τον τελικο..

Προσωπικά επειδή το είδα τώρα το τραγουδάκι της Σουηδίας, μάρεσε πάρα πολύ. Εκτελεστικά ήταν πολύ πιο δύσκολο απο το δικό μας, και ερμηνευτικά ανώτερο.
Αλλά μαρεσε και σαν τραγούδι πολύ.

Επίσης επειδή διάβασα κάποια ποστ παραπάνω... Δεν ξέρω γιατι τα βάζετε με την τραγουδίστρια. Εγω χαίρομαι που βγήκε με τα δικά της δόντια και τραγούδησε, και χωρίς να δείχνει τα μπούτια της.

Αν σας αρέσουν τα ψεύτικα πορσελάνινα δόντια και τα μπουτάκια, τότε ας μιλάμε για το νεο dvd της ντουβλαινας καλύτερα..

Επίσης - κατι τελευταιο - το κράξιμο που έφαγε ο καημενος ο Ρακιτζης, λες και πήγαινε στο πόλεμο το παληκάρι, δεν το έφαγε καμια κοπελιτσα μετέπειτα ...

Εμενα μ'αρεσαν Σουηδια και Αλβανια...Χωρις πολυ νταβαντουρι κατι πρωτοτυπο και ωραιες φωνες...Επισης Ρωσια με τις γιαγιαδες που σιγουρα κανεις δεν θα ξεχασει.....Ολα τα υπολοιπα μια απο τα ιδια....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

Aυτη

%25CE%2593%25CE%25B9%25CE%25AC%25CE%25BD%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25A0%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CF%258C%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2582.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έλληνας έκανε ρεζίλι τους Άγγλους του BBC που ειρωνεύτηκαν την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision

Εντελώς τυχαία διεκόπη η σύνδεση.
Απάντηση στο BBC που ειρωνεύτηκε την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου έδωσε Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος αποκάλεσε τους Άγγλους ομοφυλόφιλους.

Η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια των Άγγλων σχολιαστών κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Eurovision. Ο εκφωνητής του BBC, μετά το τέλος της εμφάνισης της Ελευθερίας Ελευθερίου,είχε πει πως.....
" Η Ελλάδα είναι τόσο φτωχή, πού ούτε ένα κανονικό φόρεμα στην τραγουδίστρια δεν μπορούσε να αγοράσει ".
Τώρα όμως ήρθε η σειρά ενός Έλληνα να του δώσει την απάντηση.. Χαρακτηριστικά είπε στο BBC live λίγο μετά το τέλος του τελικού:''Όχι μάνα μου Άγγλε παρουσιαστή, η Ελευθερία δεν έβαλε αυτό το φόρεμα επειδή δεν έχει λεφτά η Ελλάδα, αλλά για να κάνει άντρες εσάς τους γκέι Άγγλους μπας και δείτε άσπρη μέρα.'' Την ίδια ώρα που εκατομμύρια Άγγλοι παρακολουθούσαν!

Και επειδή ο Έλληνας είχε πάρει φόρα να πει κι άλλα, εντελώς τυχαία διεκόπη η σύνδεση. Σημειωτέον ότι στο τέλος, οι δύο δημοσιογράφοι στο panel του καναλιού, αφού είχαν ασπρίσει από την ντροπή τους, απλά ανέφεραν πως: "Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες."
elel_5.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
aaxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaa
αααααααααααααααααααααχαχαχαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αστα διάλα παλιόπουστα....γελάω μόνος μου...
χαχαχαχαχαχαχαχαα

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι? Ο Πουλοπουλος ειναι... αδελφη?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Πάντα τη eurovision τη βλέπω για να γελάσω με το καρακιτσαριό της. Υπάρχουν όμως παρ'όλα αυτά μερικά κομμάτια που ξεχωρίζουν και τα θεωρώ κορυφή. (σπάνιο να 'ναι ελληνικά)
Ένα απ αυτα είναι σίγουρα αυτό με τις λεσβίες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πάντα τη eurovision τη βλέπω για να γελάσω με το καρακιτσαριό της. Υπάρχουν όμως παρ'όλα αυτά μερικά κομμάτια που ξεχωρίζουν και τα θεωρώ κορυφή. (σπάνιο να 'ναι ελληνικά)
Ένα απ αυτα είναι σίγουρα αυτό με τις λεσβίες
Μου αρεσει που εισαι παντα μεσα στα πραγματα και επικαιρη...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μου αρεσει που εισαι παντα μεσα στα πραγματα και επικαιρη...
Έλα ρε κακέ,ούτε ένα μήνα δεν έχει που τελειώσε η eurovision κ το κομμάτι αυτό είναι του 2007...μόλις 5 χρόνια πριν. :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κι αυτό απ τα κορυφαία, ακόμη πιο παλιό :P

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
656