Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σε κάποιους προκάλεσε έκπληξη αυτή η δήλωση του Παπαλουκά.
Δηλαδή τι θέλατε να πει, ότι είναι με τον ΠΑΟ?
Στην ΤΣΣΚΑ, πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρα του. Τον λατρέψανε οι φίλαθλοι, ήταν η πρώτη μούρη στο ρωσικό μπάσκετ, έφαγε ψωμί από την ομάδα και λογικά θα είναι και πολύ καλός φίλος με τους πρώην συμπαίχτες του. Τι από τα παραπάνω ισχύει για τον ΠΑΟ? Ή μήπως το ότι είναι ελληνική ομάδα υποχρεώνει τον άλλο να την υποστηρίζει? Το "ελληνική" παίζει ρόλο όταν δεν έχεις ιδιαίτερο δεσμό με καμία από τις 2 ομάδες που πρέπει να διαλέξεις οπότε πας με αυτήν της χώρας σου. Εδώ όμως μιλάμε για την ΤΣΣΚΑ, την πρώην "οικογένεια" του. Στο κάτω-κάτω ισοδύναμες ομάδες είναι και για καμία δε θα είναι άθλος η κατάκτηση του Final 4 άρα προς τι η όλη εθνικιστική τρέλα και το πάθος που σας έπιασε? Το ότι είναι αρχηγός της εθνικής σημαίνει ότι πρέπει να είναι υπεράνω των οπαδικών? Τότε για το Γιαννάκη που ήταν ο coach της Εθνικής γιατί δεν ακούστηκε ποτέ καμια τέτοια δικαιολογία? Ήμαρτον ρε μάγκες, ήμαρτον.

:rockon:
όταν είσαι αρχηγός της εθνικής πρέπει να είναι παντού.
Ας πιστεύει ότι θέλει αΛΛά πλέον εγώ και όλοι οι παναθηναικοί θα τον φωνάζουμε πουτάνας γιό.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ας πιστεύει ότι θέλει αΛΛά πλέον εγώ και όλοι οι παναθηναικοί θα τον φωνάζουμε πουτάνας γιό.

σιγά μην του μαραθούν οι πουτσότριχες απ' τη στενοχώρια. και οι ολυμπιακοί, πριν λίγα χρόνια, έτσι τον φώναζαν

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
το πιο πιθανό είναι να αναρωτιέται γιατί δεν φοράει σκουλαρίκια η γκόμενα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

best so far  :rockon:

Καλά, εσείς μπορείτε να τον λέτε ότι θέλετε αλλά αν το εννοείται σοβαρά τότε εξηγήστε μου και 'μένα να καταλάβω.
Δηλαδή είναι πουτάνας γιος επειδή είναι με την ομάδα της καρδιάς του (μετά τον Ολυμπιακό)? Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι ο Παπαλουκάς το είπε αυτό για να πικάρει τους βάζελους ή κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο αν έχανε η ΤΣΣΚΑ και πήγαινε τελικό η Μπάρτσα θα ήταν να έλεγε ότι "είμαι με τον ΠΑΟ για το ελληνικό μπάσκετ και τους φίλους μου από την Εθνική" ή κάτι τέτοιο.
Επίσης, θέλω να ρωτήσω τους βάζελους (γιατί μόνο αυτοί θα έκαναν τέτοια σχόλια) γιατί ο Παπαλουκάς είναι πρώτα αρχηγός της Εθνικής και μετά μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού/ΤΣΣΚΑ ενώ ο Γιαννάκης ήταν πρώτα προπονητής του Ολυμπιακού και μετά της Εθνικής? :rolleyes:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
άρα υπάρχει ομοφωνία

ναι ρε. όλη η ελλάδα τον έβριζε κάποτε. αποκαταστάθηκε λίγο η τιμή του στο ευρωμπάσκετ που πήραμε γιατί τα είχε πάει καλά στον ημιτελικό με τη γαλλία στο τελευταίο λεπτό. και τώρα στον ολυμπιακό, ακούει τα χίλια μύρια για μαλακίες που κάνει σε κρίσιμα σημεία. αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο γαύρος, δεν τον ξεπλένει ούτε ο ιορδάνης ποταμός

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Καλά, εσείς μπορείτε να τον λέτε ότι θέλετε αλλά αν το εννοείται σοβαρά τότε εξηγήστε μου και 'μένα να καταλάβω.
Δηλαδή είναι πουτάνας γιος επειδή είναι με την ομάδα της καρδιάς του (μετά τον Ολυμπιακό)? Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι ο Παπαλουκάς το είπε αυτό για να πικάρει τους βάζελους ή κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο αν έχανε η ΤΣΣΚΑ και πήγαινε τελικό η Μπάρτσα θα ήταν να έλεγε ότι "είμαι με τον ΠΑΟ για το ελληνικό μπάσκετ και τους φίλους μου από την Εθνική" ή κάτι τέτοιο.
Επίσης, θέλω να ρωτήσω τους βάζελους (γιατί μόνο αυτοί θα έκαναν τέτοια σχόλια) γιατί ο Παπαλουκάς είναι πρώτα αρχηγός της Εθνικής και μετά μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού/ΤΣΣΚΑ ενώ ο Γιαννάκης ήταν πρώτα προπονητής του Ολυμπιακού και μετά της Εθνικής? :rolleyes:
να σου απαντήσω
1. Παπαλουκάς. Το είπε με κάθε ειλικρίνεια αλλά μαλακία του. Άμα ήταν πχ ο Διαμαντίδης και έλεγε κάτι τέτοιο θα άκουγε το αντίστοιχο κράξιμο από εμάς. Να είσαι σίγουρος. Το ότι θέλεις μπορείς να είσαι αλλά η Εθνική θέλει και συναίσθημα και αποδοχή από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες. Τώρα απλά είναι μαλάκας και πουτάνας γιός όπως και κάθε επόμενος 'αρχηγός' που θα πει κάτι τέτοιο.
2. Ο Γιαννάκης ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και μπράβο του. Σε αυτά ήταν πολύ πιο έξυπνος και σταθερός. Τα χάλασε για όλο τον κόσμο του Παναθηναικού όταν πήγε προπονητής στον Ολυμπιακό. Ποιό πριν δεν έδινε τέτοια δικαιώματα γιατί το Μαρούσι ήταν αδιάφορη ομάδα.
3. Άμα οποιοσδήποτε παίκτης του Παναθηναικού τολμήσει και πει κάτι τέτοιο και είναι στην Εθνική -όχι απλά αρχηγός- θα δεις τι θα γίνει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

εγώ που είμαι λίγο πιο αντικειμενικός βάζελος απ' τους άλλους, θα σου απαντήσω ότι αυτά είναι οπαδικές μαλακίες. τα πράγματα είναι απλά: μετά την ένταση ενός ημιτελικού, όλοι οι γαύροι παίχτες αισθάνονται αντιπάθεια απέναντι στους βάζελους και θέλουν να το πάρει η τσσκα. δεν μπορούν όμως όλοι να εξωτερικεύσουν την αντιπάθεια, γιατί είναι και καλά παιδιά. ο μόνος που μπορεί είναι ο παπαλουκάς για τον προφανή λόγο. τα αντίστοιχα φυσικά ισχύουν και για τους βάζελους παίχτες σε περίπτωση που θα είχαν χάσει

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
βρε φίλε χτες είπα μπράβο στον Ολυμπιακό για το ματς και την κούπα.
Μακάρι να πάρετε 15 κούπες πανευρωπαικές και όχι 5.
Τι άλλο να σου πω.
Απλά σκέψου τους Έλληνες σε Γερμανία, Βέλγιο που άμα χάσουν (ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν)θα τους πάνε πίπα κώλο οι ξένοι.
Μ'ονο αυτό σκέψου.
Τι άλλο να σου πω.
μακάρι ο Ολυμπιακός να το πάρει για τα επόμενα 10 χρόνια άμα το αξίζει.
Υποστηριζω Ελλαδα αλλα οχι Παναθηναικο,τι να κανουμε,τοσο βαθυ ειναι το μισος μου γι αυτη την ομαδα!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επί των αγωνιστικών, καναδυό εκτιμήσεις, μάλλον προφανείς: κλειδί η άμυνα στον Σισκάουσκας, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίχτης στο προπέρσινο φάιναλ φορ (κι ας μην βγήκε αυτός mvp), ο καλύτερος και στο περσινό και αυτός που γύρισε τον ημιτελικό με την μπάρτσα προχτές. επιθετικά, νομίζω ότι πρέπει να πάρει σουτ ο Νίκολας, ο οποίος είχε καθαρίσει τον έναν αγώνα στη Σιένα. λογικά θα του δοθούν ευκαιρίες και είναι καλός σουτέρ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αν δεν τα βάλει ο σισκάουσκας θα τα βάλει ο χόλντεν.
Κλειδί είναι η συγκέντρωση, η άμυνα και η άνοδος διαμαντίδη-νίκολας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν δεν τα βάλει ο σισκάουσκας θα τα βάλει ο χόλντεν.
Κλειδί είναι η συγκέντρωση, η άμυνα και η άνοδος διαμαντίδη-νίκολας

οκ. αν μιλάμε γενικά, πάντα είναι κλειδί η συγκέντρωση και η άμυνα. ότι θα φας καλάθια κι απ' τον χόλντεν δεν υπάρχει αμφιβολία. η διαφορά σισκα και χόλντεν είναι ότι ο λιθουανός παίρνει τις κρίσιμες προσπάθειες, όταν η μπάλα καίει που λένε και οι σπίκερς. και δεν θέλει ούτε σκριν ούτε τίποτα. είναι αυτοδύναμος. και όπως έγραψα και πιο πάνω έρχεται και με κεκτημένη ταχύτητα από 2 φάιναλ4 κι έναν ημιτελικό

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τι να πω, ίσως έχετε δίκαιο.
Εγώ είπα ότι είπα γιατί ακόμα και τώρα όταν ακούω "Παπαλουκάς" πρώτα μου έρχεται η ΤΣΣΚΑ στο μυαλό και μετά ο Ολυμπιακός.
Τώρα με Μπάρτσα εμείς θα φάμε πούτσα ενώ για το δικό σας δε ξέρω τι θα γίνει αλλά θα είναι τρελό ματς.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ είπα ότι είπα γιατί ακόμα και τώρα όταν ακούω "Παπαλουκάς" πρώτα μου έρχεται η ΤΣΣΚΑ στο μυαλό και μετά ο Ολυμπιακός.
Τώρα με Μπάρτσα εμείς θα φάμε πούτσα ενώ για το δικό σας δε ξέρω τι θα γίνει αλλά θα είναι τρελό ματς.
μακάρι να κερδίσετε.
Θα έχουν πάθει χοντρό στραπάτσο οι καταλανοί από εχτές.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
τι τριτος τι τεταρτος mou.δεν αλλαζει τπτ.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

.....πες τα ρε μαγκα......ο  κομπλεξικος  ουτε  ενα  "καλη τυχη στην ελληνικη  ομαδα"  δεν  ειπε  για τα  τυπικα......ουτε  καν  για τον φιλο του τον Διαμαντιδη.......ειχε  καλομαθει  με τα τροπαια  στην ΤΣΣΚΑ  ,  και τωρα που  γυρισε  και  τρωει  τις  ψωλιες  την  μια μετα  την αλλη  ,  του κακοφανηκε.......Ο  πιο  υπερτιμημενος παικτης στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ.......ο  πιο  πολυδιαφημισμενος  απο τους τσατσους δημοσιογραφους.......αλλα  δεν  ειναι  μονο  αυτος.....ειδικα  καποιοι  παικτες της Εθνικης  εχουν  τρελλη  προστασια......και  για  να  τα  λεμε ολα , το ιδιο  ισχυει  και  για  τον  νωθρο  Ζηση  και  τον Κωστακη Τσαρτσαρη.....οχι  αλλο  καρβουνοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
.....πες τα ρε μαγκα......ο  κομπλεξικος  ουτε  ενα  "καλη τυχη στην ελληνικη  ομαδα"  δεν  ειπε   για τα  τυπικα......ουτε  καν  για τον φιλο του τον Διαμαντιδη.......ειχε  καλομαθει  με τα τροπαια  στην ΤΣΣΚΑ  ,  και τωρα που  γυρισε  και  τρωει  τις  ψωλιες  την  μια μετα  την αλλη  ,  του κακοφανηκε.......Ο  πιο  υπερτιμημενος παικτης στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ.......ο  πιο  πολυδιαφημισμενος  απο τους τσατσους δημοσιογραφους.......αλλα  δεν  ειναι  μονο   αυτος.....ειδικα  καποιοι  παικτες της Εθνικης  εχουν  τρελλη  προστασια......και  για  να  τα  λεμε ολα , το ιδιο  ισχυει  και   για  τον  νωθρο  Ζηση  και  τον Κωστακη Τσαρτσαρη.....οχι  αλλο  καρβουνοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!
ασχολησε χρονια με το μπασκετ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom