You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 117K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Τελικά γαμήθηκε η κουβέντα από τη λήξη του ματς και μετά.
Τεσπα, δεν πειράζει, πάρτε τη www.sport24.gr/html/ent/020/ent.290020.asp]Ρωσίδα του final-4[/url] που έχει γίνει ανάρπαστη.
Τεσπα, δεν πειράζει, πάρτε τη www.sport24.gr/html/ent/020/ent.290020.asp]Ρωσίδα του final-4[/url] που έχει γίνει ανάρπαστη.
ναι έχεις δίκηο εν πολλοίςΤελικά γαμήθηκε η κουβέντα από τη λήξη του ματς και μετά.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Για το ότι έχει γίνει ανάρπαστη η ρωσίδα ε;ναι έχεις δίκηο εν πολλοίς
είναι μουνάραΓια το ότι έχει γίνει ανάρπαστη η ρωσίδα ε;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εν πολλοίς!είναι μουνάρα
Μετα το πολυ χρησιμο ποστ του mouninja, παρατηρησα οτι η γκομενα εχει κανει πολλες πλαστικες
ως εκ τουτου αποσυρω το ενδιαφερον μου αλλα προτιθεμαι να βοηθησω οποιο συναγωνιστη εχει σα στοχο την κατακτηση αυτου του συγκεκριμενου τροπαιου
ως εκ τουτου αποσυρω το ενδιαφερον μου αλλα προτιθεμαι να βοηθησω οποιο συναγωνιστη εχει σα στοχο την κατακτηση αυτου του συγκεκριμενου τροπαιου
ναι είναι ψιλοχοντροσιλικονέΜετα το πολυ χρησιμο ποστ του mouninja, παρατηρησα οτι η γκομενα εχει κανει πολλες πλαστικες
Μετα το πολυ χρησιμο ποστ του mouninja, παρατηρησα οτι η γκομενα εχει κανει πολλες πλαστικες
Έτσι μπράβο, είμαι μαζί σου σ' αυτό το δύσκολο έργο.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι σκέφτεται ο τύπος με το βελάκι.
Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου.
Βοήθεια κανείς?
Γιατι να σηκωσετε την 5η κουπα ενω εμεις εχουμε μολις 1!!!αφού είναι Ρώσος που θα παει??
Σε καμμιά βότκα
βρε φίλε χτες είπα μπράβο στον Ολυμπιακό για το ματς και την κούπα.Γιατι να σηκωσετε την 5η κουπα ενω εμεις εχουμε μολις 1!!!
Μακάρι να πάρετε 15 κούπες πανευρωπαικές και όχι 5.
Τι άλλο να σου πω.
Απλά σκέψου τους Έλληνες σε Γερμανία, Βέλγιο που άμα χάσουν (ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν)θα τους πάνε πίπα κώλο οι ξένοι.
Μ'ονο αυτό σκέψου.
Τι άλλο να σου πω.
μακάρι ο Ολυμπιακός να το πάρει για τα επόμενα 10 χρόνια άμα το αξίζει.
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δε πειραζει φιλε μου εγω την εχω με 3 αστερια και ειναι καυλαααααααααααααααααααααΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ
Πηρα το Πασχα δωρο του ανηψιου μου την φανελλα του Διαμαντιδη
τωρα θα ερχεται απο αυριο και θα θελει την καινουργια φανελλα του Διαμαντιδη με τα 5 αστερια θα την κανω πλουσια την boutique
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαγκες εγω την ειχα μπροστα μου στο final4 της αθηνας το 2007 καθοταν στις πολυθρονες του οακα η τυπισσα ειναι για πολλες και πολλαΤελικά γαμήθηκε η κουβέντα από τη λήξη του ματς και μετά.
Αναφορικά με τον τελικό ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν ξεκάθαρος για τις ομαδικές του προτιμήσεις: «Θα είμαι με την παλιά μου ομάδα, την ΤΣΣΚΑ». Επίσης αναφέρθηκε στο ελληνικό φίλαθλο κοινό και την παρουσία του: « Οι ίδιοι οι Έλληνες φωνάζουν εδώ, οι ίδιοι φωνάζουν και στην Ελλάδα.
Ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σε κάποιους προκάλεσε έκπληξη αυτή η δήλωση του Παπαλουκά.
Δηλαδή τι θέλατε να πει, ότι είναι με τον ΠΑΟ?
Στην ΤΣΣΚΑ, πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρα του. Τον λατρέψανε οι φίλαθλοι, ήταν η πρώτη μούρη στο ρωσικό μπάσκετ, έφαγε ψωμί από την ομάδα και λογικά θα είναι και πολύ καλός φίλος με τους πρώην συμπαίχτες του. Τι από τα παραπάνω ισχύει για τον ΠΑΟ? Ή μήπως το ότι είναι ελληνική ομάδα υποχρεώνει τον άλλο να την υποστηρίζει? Το "ελληνική" παίζει ρόλο όταν δεν έχεις ιδιαίτερο δεσμό με καμία από τις 2 ομάδες που πρέπει να διαλέξεις οπότε πας με αυτήν της χώρας σου. Εδώ όμως μιλάμε για την ΤΣΣΚΑ, την πρώην "οικογένεια" του. Στο κάτω-κάτω ισοδύναμες ομάδες είναι και για καμία δε θα είναι άθλος η κατάκτηση του Final 4 άρα προς τι η όλη εθνικιστική τρέλα και το πάθος που σας έπιασε? Το ότι είναι αρχηγός της εθνικής σημαίνει ότι πρέπει να είναι υπεράνω των οπαδικών? Τότε για το Γιαννάκη που ήταν ο coach της Εθνικής γιατί δεν ακούστηκε ποτέ καμια τέτοια δικαιολογία? Ήμαρτον ρε μάγκες, ήμαρτον.
μαγκες εγω την ειχα μπροστα μου στο final4 της αθηνας το 2007 καθοταν στις πολυθρονες του οακα η τυπισσα ειναι για πολλες και πολλα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Έτσι μπράβο, είμαι μαζί σου σ' αυτό το δύσκολο έργο.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι σκέφτεται ο τύπος με το βελάκι.
Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου.
Βοήθεια κανείς?
το πιο πιθανό είναι να αναρωτιέται γιατί δεν φοράει σκουλαρίκια η γκόμενα