Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε εγω ειμαι αντιβαζελος,με οποια ομαδα παιζει ο ΠΑΟ ειμαι με την αλλη(ποδοσφαιρο-μπασκετ),αν στην
θαση σας ηταν η ΑΕΚ η ο Αρης τοτε ισως να τους υποστηριζα!!!
ωραία δεν χρειάζεται να το δείχνεις εκτός ελλάδος

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Το καθάρισε ο Γιασικεβίτσιους στο δεύτερο ημίχρονο...αυτός ο Διαμαντίδης γιατί ήταν εκτός τόπου και χρόνου? :huh:
μας ζάλισαν τα αρχίδια με την απουσία βασιλόπουλου.
Ο Διαμαντίδης ήταν παρών???

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Βεβαια,το καλυτερο θα ηταν να τους δηλητηριαζαμε με τιποτα εμφιαλωμενα νερα οπως τοτε και να ξεμπερδευουμε γρηγορα.. :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny:....εγω λεω να στειλουμε σε μυστικη αποστολη  το νουμερο που παριστανει τον Υφυπουργο Αθλητισμου......ειναι  ειδικος σε σαμποταζ   με  δηλητηριασμενα νερα.....και η απολυτη ξεφτιλα.....στο ματς εκεινο ,  η ΤΣΣΚΑ ειχε μεινει με 3 παικτες στο παρκε και ο καραγκιοζης κατεβαζε πενταδα.....κουραδομαγκας ικανος μονο για χριστοπαναγιες προς Λυπηριδη......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετοιμασου

Συνημμένα

• rusblond.jpg
    rusblond.jpg
    79,2 KB · Εμφανίσεις: 26

arcans3

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:....εγω λεω να στειλουμε σε μυστικη αποστολη  το νουμερο που παριστανει τον Υφυπουργο Αθλητισμου......ειναι  ειδικος σε σαμποταζ   με  δηλητηριασμενα νερα.....και η απολυτη ξεφτιλα.....στο ματς εκεινο ,  η ΤΣΣΚΑ ειχε μεινει με 3 παικτες στο παρκε και ο καραγκιοζης κατεβαζε πενταδα.....κουραδομαγκας ικανος μονο για χριστοπαναγιες προς Λυπηριδη......
πωπω ρε φιλε.τι αναφερες τωρα.καλα που τον θυμηθηκες τον λυπηριδη? τι να κανει αραγε αυτος ο ανθρωπος? ποιος ξερει.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μουναρα...η ρωσίδα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αναφορικά με τον τελικό ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν ξεκάθαρος για τις ομαδικές του προτιμήσεις: «Θα είμαι με την παλιά μου ομάδα, την ΤΣΣΚΑ». Επίσης αναφέρθηκε στο ελληνικό φίλαθλο κοινό και την παρουσία του: « Οι ίδιοι οι Έλληνες φωνάζουν εδώ, οι ίδιοι φωνάζουν και στην Ελλάδα.

Τοσο  πολυ  τσουζει ρε  Θοδωρα , τοσο πολυ ???

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Για αρχηγό της Εθνικής να λέει αυτό.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Για αρχηγό της Εθνικής να λέει αυτό.

....ρε  δεν  γαμιεται ο υπερτιμημενος μαλακας  ,  λεω εγω.....τον λυπαμαι , διπλα  χαμενος θα ειναι..... Καταλαβαινω την πικρα του , γυρισε στην Ελλαδα  και εχει φαει  τις  ψωλιες που του θυμιζαν τα νειατα του.....αλλα πιο πολυ σιχαινομαι τους μπασκετικους δημοσιοκαφρους που μας εχουν πλασαρει εναν παικτη που δεν  εχει  σουτ  ως  μπασκετικη μεγαλοφυια :jerking: :jerking:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εμενα μη λες βλακα ηλιθιε.καταλαβα τη λες απλα δεν το διατυπωσα καλα.ασφαλως και τον αλλον το λυπηριδη λεω που επαιζε στον αρη.
βρε για τον λυπηρίδη το λέω.
Που υπήρχε σύνθημα:
Λυπηρίδη βλάκα εοεοε

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
O Παπαλουκας οσο ηταν στον Ολυμπιακο ετρωγε τις ψωλες τη μια μετα την αλλη.Οταν πηγε στην CSSCA και βρηκε μεγαλους παιχτες διπλα του αρχισε να αποδιδει σε λογικα πλαισια.Δεν ειναι τοσο μεγαλος παιχτης οσο τον παρουσιαζουν

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Με αυτό που είπε σήμερα έπεσε στο επίπεδο του οικοδόμου του ρουφιάνου.
Θα έλεγε ποτέ ο Διαμαντίδης κάτι τέτοιο?

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Με πούτσα σε μπάλα - βόλλευ και πόλο λογικό ρε παιδιά να ξεσπαθώσετε και σεις στο μπάσκετ....Να χετε και κάτι να χαρείτε ...γιατί είπαμε σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος , παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ..... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
O Παπαλουκας οσο ηταν στον Ολυμπιακο ετρωγε τις ψωλες τη μια μετα την αλλη.Οταν πηγε στην CSSCA και βρηκε μεγαλους παιχτες διπλα του αρχισε να αποδιδει σε λογικα πλαισια.Δεν ειναι τοσο μεγαλος παιχτης οσο τον παρουσιαζουν

ελα μωρέ με τον νέο Σιγάλα.
Μη ασχολισται.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Η διαφορά του τι είπε ο Παπαλουκάς και τι ο Γιαννακόπουλος:
Όσο για τους αδελφούς Αγγελόπουλους πρόσθεσε: «Τούς έχω στα βάθη της καρδιάς μου .Οι Αγγελόπουλοι προσφέρουν, δίνουν τον καλό τους εαυτό, δίνουν μεγάλη οικονομική βοήθεια στο άθλημα. Το έχω πει ξανά. Όλοι θέλουμε να τους βλέπουμε να προοδεύουν. Μπράβο τους και συγχαρητήρια για όσα προσφέρουν στο ελληνικό μπάσκετ.»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom