Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φίλε boca21 εσύ τι ομάδα είσαι και χαίρεσαι κ για τισ δυο ελληνικέσ ομάδες?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μονο για πλακα το εκλαμβανω αυτο...
τι εννοεις θα ξαναερθουν εδω?
ουτε με σφαιρες

Παντα ευστοχος ο στρατηγος.Βεβαια υπο αλλες συνθηκες εννοουσες οτι δεν θα ερθει η σειρα στο ΟΑΚΑ αλλα δεν γαμιεται.
Το αποτελεσμα μετραει. :dancing:
Αλλωστε εσυ τωρα εισαι χαρουμενος που θα παιξεις με τον Παναθηναικο και οχι με την Σιενα. ;)

Θα καει το Berlin λεμε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Παντα ευστοχος ο στρατηγος.Βεβαια υπο αλλες συνθηκες εννοουσες οτι δεν θα ερθει η σειρα στο ΟΑΚΑ αλλα δεν γαμιεται.
Το αποτελεσμα μετραει. ;)
Αλλωστε εσυ τωρα εισαι χαρουμενος που θα παιξεις με τον Παναθηναικο και οχι με την Σιενα. ;)

Θα καει το Berlin λεμε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πονηρούλη, άρχισες το ψάξιμο ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σου 'πω, τι θα έγραφες αν είχες μπει μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ? :dancing:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε εγω ειμαι Αεκτζης

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πονηρούλη, άρχισες το ψάξιμο ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σου 'πω, τι θα έγραφες αν είχες μπει μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ? :dancing:
Ενταξει ρε φιλε,4 σελιδες ειχα χασει μονο. :grin: :grin:
Απλα μου εκανε εντυπωση η σιγουρια του στρατηγου.Λες και ο μπασκετικος Παναθηναικος ειναι ομαδα που νιωθει.

Μετα το break της Σιενα ελεγα τα κουκουτσια ειναι με το μερος τους αλλα πιστευα σε ενα break.Αν πηγαιναμε εκει με το περσινο συστημα της ευρωλιγκα,που ηταν στις 2 νικες,θα σου ελεγα 70-30 Σιενα.
Αλλα πιστευεις οτι υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη που να μπορει να νικησει τον Παναθηναικο 3 φορες συνεχομενες?

Παντως για 2-0 εκει μεσα ομολογω πως δεν το περιμενα.Ή μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης πριν δω το ματς της Τριτης.Με την πουτσα που τους ριξαμε σε αυτο το ματς ολα πλεον μου φαινονταν πιθανα.

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αεκτζής και χαίρεσαι που πέρασε ο γαυροβάζελος?να μου πεις αν το βλέπεις σαν έλληνας να πω εντάξει αλλά αν το βλέπεις καθαρά οπαδικά λάθος για μένα, εγώ ας πούμε δεν γούσταρα

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το βλεπω ως Ελληνας παντα σε τετοιες περιπτωσεις δεν κοιταω την προιστορια που εχουμε με τους 2 !!!Αλλα πως να το κανουμε γουσταρα που σκισαμε τα γατακια τους Ισπανους και τους Ιταλους

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρθενος ακομα να υποθεσω μην πω στανταρ !!Βλακακο εδωσα συνχαρητιρια και στους 2 πιο πολυ στον βαζελο εσενα τι σε κοφτει ρε κοτα και μου την μπαινεις αντε μπες κανε σχολειο για την ομαδα σου να παει καλα και ασε τη λεω εγω

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ενταξει ρε φιλε,4 σελιδες ειχα χασει μονο. :grin: :grin:
Απλα μου εκανε εντυπωση η σιγουρια του στρατηγου.Λες και ο μπασκετικος Παναθηναικος ειναι ομαδα που νιωθει.

Μετα το break της Σιενα ελεγα τα κουκουτσια ειναι με το μερος τους αλλα πιστευα σε ενα break.Αν πηγαιναμε εκει με το περσινο συστημα της ευρωλιγκα,που ηταν στις 2 νικες,θα σου ελεγα 70-30 Σιενα.
Αλλα πιστευεις οτι υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη που να μπορει να νικησει τον Παναθηναικο 3 φορες συνεχομενες?

Παντως για 2-0 εκει μεσα ομολογω πως δεν το περιμενα.Ή μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης πριν δω το ματς της Τριτης.Με την πουτσα που τους ριξαμε σε αυτο το ματς ολα πλεον μου φαινονταν πιθανα.

Στο 2ο ματς στο ΟΑΚΑ, η 4η περίοδος ήταν εξωπραγματική. Είχα δει έξω το Θρύλο και με το που φτάνω σπίτι, πετυχαίνω την αρχή του 4ου. Μέχρι να φτάσει το πρώτο time-out, ήμουν όρθιος ακόμα με το μπουφάν και τα κλειδιά και το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Αχαχαχα, είχα χαζέψει τελείως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το break στην Ιταλία το περίμενα να σου πω την αλήθεια, αλλά 2 συνεχόμενα 2πλα με τίποτα.
Για το μεταξύ μας ματς, σας βλέπω πολύ σίγουρους για κάποιο περίεργο λόγο... :think:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή αν παίξει αεκ-μπόκα επειδή φαντάζομαι είσαι κ μπόκα με πιον θα είσαι?προφανώς είσαι φίλαθλος κ όχι οπάδος αλλίως δεν θα έλεγεσ να πάρουν ένα παίκτη σαν τον ντομινίκ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Παρθενος ακομα να υποθεσω μην πω στανταρ !!Βλακακο εδωσα συνχαρητιρια και στους 2 πιο πολυ στον βαζελο εσενα τι σε κοφτει ρε κοτα και μου την μπαινεις αντε μπες κανε σχολειο για την ομαδα σου να παει καλα και ασε τη λεω εγω

Οκ ρε φίλε είμαι παρθένος , εσένα τι σε νοιάζει ...άντε φτύσε τα μπούτια σου που θα μου την πείς κιόλας , κωλογλύφι του βάζελου  :cheesy:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε δεν ξερω τι κολλημα τραβας με αυτο που ειπα αλλα επειδη εισαι ευγενικος και σοβαρος θα σου εξηγησω πως σκεφτομαι καταρχην για μενα οταν παιζει μια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη και γενικα σε ολο τον κοσμο ειμαι με την ελληνικη ομαδα και ας μου εχει παρει φουστικα πρωταθλημα εξοδο στο c.l !!!Για το ερωτημα σου μεταξυ boca η αεκ με αεκ φυσικα δεν χωραει ρωτημα !!!Τωρα για τον dominique οντως ο βαζελος εχει την οικονομικη δυνατοτητα και το prestige να φερει εναν τετοιο παιχτη και θα χαρω να τον δω να παιζει στα Ελληνικα μπασκετικα γηπεδα!!Ειμαι παντα της αποψης να βλεπω τον διπλανο μου να παει μπροστα και αυτο να συμπαρασερνει εμενα να γινομε καλυτερος !!Πιστευω οτι σε καλυψα φιλε εαν οχι εδω ειμαι να κανουμε διαλογο

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στο 2ο ματς στο ΟΑΚΑ, η 4η περίοδος ήταν εξωπραγματική. Είχα δει έξω το Θρύλο και με το που φτάνω σπίτι, πετυχαίνω την αρχή του 4ου. Μέχρι να φτάσει το πρώτο time-out, ήμουν όρθιος ακόμα με το μπουφάν και τα κλειδιά και το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Αχαχαχα, είχα χαζέψει τελείως. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το break στην Ιταλία το περίμενα να σου πω την αλήθεια, αλλά 2 συνεχόμενα 2πλα με τίποτα.
Για το μεταξύ μας ματς, σας βλέπω πολύ σίγουρους για κάποιο περίεργο λόγο... :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε φανταζομαι ρε κουφαλα,η καλυτερη σου θα ηταν. :grin: :grin:
Οντως μας ξεκωλιασαν σαυτα τα 13 λεπτα.Χασαμε την μπαλα και η Σιενα ειναι ομαδα που ξερει να εκμεταλλευεται τα λαθη του αντιπαλου καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα στην Ευρωπη.Τους βγηκαν και τα σουτ οποτε ολοκληρωθηκε το σκηνικο.

Εγω προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος.Απλα πιστευω οτι αν ολα πανε φυσιολογικα θα νικησει ο Παναθηναικος.Θα προτιμουσα να σε πετυχω στον τελικο παρα στον ημιτελικο.
Ενα ματς ειναι αδερφε,ολα μπορουν να γινουν.

Οσο για την γενικοτερη σιγουρια.Λιγο οτι οι παικτες του Παναθηναικο ειναι πιο ψημενοι σε τοσο μεγαλα ραντεβου,,λιγο οι 2 συνεχομενες νικες μεσα στη Mens Sana δεν θελει και πολυ. ;)
Να νικησεις εκει μεσα φανταζε ακατορθωτο για πολλες(αν οχι για ολες) ομαδες.Δεν ειναι μικρη υποθεση και απο την στιγμη που ειναι φρεσκο ειναι δικαιολογημενο πιστευω.

Οσο περναει ο καιρος και πλησιαζουμε στον αγωνα ολο και πιο πολλοι θα ειναι καπως πιο επιφυλακτικοι.
Αργει η γαμημενη η 1η Μαιου. :grin:

edit:Τι μπασταρδι ειναι αυτος ο ΜακΙνταιρ ρε φιλε?Αναγνωριζα την αξια του αλλα το παλικαρι μου πεταξε τα ματια εξω με αυτα που εκανε.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ψωριαρης οντως φαινεσαι οτι εισαι παρθενος :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: Αλλα μεγαλε ελα να κανουμε διαλογο γιατι το να βριζεις πισω απο μια οθονη δεν σε κανει μαγκα και superman ετσι μπες μιλα καλα να σου μιλησω εαν μιλας οπως μιλας κανε διαλογο μονος σου

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν σε έβρισα ρε φιλαράκο , κουβέντα κάνουμε ....

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εφοσον με το που μπαινεις με λες οργιο δεν κανουμε κουβεντα μεγαλε καταλαβες τωρα θα μπορουσες να μιλησεις πιο χαλαρα οκ....Καταλαβαμε δεν μπορω να ασχοληθω με τον καθενα που γραφει πισω απο το  pc του οκ !!!! :grin: :grin:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Οσο περναει ο καιρος και πλησιαζουμε στον αγωνα ολο και πιο πολλοι θα ειναι καπως πιο επιφυλακτικοι.
Αργει η γαμημενη η 1η Μαιου. :grin:

edit:Τι μπασταρδι ειναι αυτος ο ΜακΙνταιρ ρε φιλε?Αναγνωριζα την αξια του αλλα το παλικαρι μου πεταξε τα ματια εξω με αυτα που εκανε.

Όντως, αυτή τη στιγμή έχετε την καλύτερη ψυχολογία στην Ευρώπη. Πάλι καλά που έχουμε ένα μήνα ακόμα. :dancing:
Τώρα για τον McIntyre ήξερα ότι είναι παιχταράς αλλά να σου πω την αλήθεια, είδα μόνο την 4η περίοδο στο 2ο ματς και τα τελευταία 5 σας στο αποψινό. Τα στατιστικά του ήταν πολύ καλά, άρα εντυπωσιάστηκα μιας και έχετε πολύ καλή περιφερειακή άμυνα. Στο στυλ μου θυμίζει πολύ το Bullock (άλλος αυτός... :grin:). Μαλακία που ήταν τα ματς την ίδια ώρα. :headbang:
Εγώ μας δίνω 30-40% πιθανότητες να σας καρδίσουμε γιατί κακά τα ψέματα, είστε φαβορί. Ομως μέχρι τότε μπορούν να παίξουν πολλά, πχ. αυτή τη στιγμή δε ξέρω τι τρέχει με Βούισιτς κλπ.
Είναι έτσι και το σύστημα του Final 4 που στα μονά knock-out, το φαβορί έχει όλη την πίεση.
Επίσης, εκτίμησή μου είναι ότι όποιος αποκλειστεί από το μεταξύ μας στην Ευρώπη, θα είναι το φαβορί για το ελληνικό πρωτάθλημα. :rockon:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε δεν ξερω τι κολλημα τραβας με αυτο που ειπα αλλα επειδη εισαι ευγενικος και σοβαρος θα σου εξηγησω πως σκεφτομαι καταρχην για μενα οταν παιζει μια ελληνικη ομαδα στην ευρωπη και γενικα σε ολο τον κοσμο ειμαι με την ελληνικη ομαδα και ας μου εχει παρει φουστικα πρωταθλημα εξοδο στο c.l !!!Για το ερωτημα σου μεταξυ boca η αεκ με αεκ φυσικα δεν χωραει ρωτημα !!!Τωρα για τον dominique οντως ο βαζελος εχει την οικονομικη δυνατοτητα και το prestige να φερει εναν τετοιο παιχτη και θα χαρω να τον δω να παιζει στα Ελληνικα μπασκετικα γηπεδα!!Ειμαι παντα της αποψης να βλεπω τον διπλανο μου να παει μπροστα και αυτο να συμπαρασερνει εμενα να γινομε καλυτερος !!Πιστευω οτι σε καλυψα φιλε εαν οχι εδω ειμαι να κανουμε διαλογο

δεν τραβάω κανένα κόλημα ρε φίλε με σένα αλλά με την νοτροπία σου που πιστεώ την έχουν πολλοί.δηλαδή να παίζει αεκ-οσφπ κυριακή να βρίζεισ χαμός απο δς απο κει και την τεταρτη να είσαι πχ με σεντ ετιεν δηλαδή εγώ που θέλω να χάνουν όλοι στη  ευρώπη είναι κακό δεν με νιάζει ούτε η βαθμολογία της ουεφα ούτε τιποτα.τώρα αν θες να μιλήσουμε για το μπασκετ επειδή είχα τρέλα με μπάσκετ έπαιζα κιόλας θα σου πω ότι η διαφορά είναι μεγάλη παο-οσφπ και δεν καλύπτεται αυτοί οι δυο θα πάιζουν κ οι υπόλοιποι θα συμπληρώνουν το πρωτάθλημα ούτε η δικιά σου ούρ η δικιά μου ομάδα μπορούν να κάνουν τπτ.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε δεκτη η αποψη σου οτι δεν υποστιριζεις αλλη Ελληνικη ομαδα εκτος απο την δικια σου!!!Εγω ειμαι της αποψης οι Ελληνικες ομαδες να πανε καλα για εκτος μιλαμε παντα και οι αλλα να πανε να γαργαληστουν !!!Αφου εισαι μπασκετικος τυπος ελα να μιλησουμε για την  Λιμοζ την ποιο αντιαθλητικη ομαδα και συναμα πολυ αθλητικη για την εποχη εκεινη που εβαζε το πολυ 40 -50 ποντους και επαιρνε τα ματς ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom