Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Προκριθηκε τελικα η Μπαρτσα .....

Ρε κατι μου θυμιζει ο τελικος Οσφπ - Μπαρτσα........  :uglystupid: :uglystupid:

Λετε....................?????????????????

Εγώ λέω ότι μάλλον αυτό το ζευγάρι θα είναι του μικρού τελικού.
(περιττό να πω ότι "ένα ματς είναι, όλα γίνονται" και το "στο Final 4 δεν υπάρχουν φαβορί" αλλά λέμε τώρα...)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
(περιττό να πω ότι "ένα ματς είναι, όλα γίνονται" και το "στο Final 4 δεν υπάρχουν φαβορί" αλλά λέμε τώρα...)
λες mou οτι ειμαστε καταδικασμενοι?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Ξερεις τι σκεφτομαι.......

θα ειναι το Φ4 του Ναβαρο.....
Ειναι μεγαλη πουτανα και δεν θα την χασει την ευκαιρια.....

Απο την αλλη,αν περασουμε τον Ακατονομαστο....
ο Γιαννακης δεν θα το αφησει να παει ετσι....
Και κατι μου λεει οτι ξερει για την αυτη την μοναδικη ευκαρια.......

Ιδωμεν.....

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
λες mou οτι ειμαστε καταδικασμενοι?

Όχι ρε, ούτε καν.
Απλά μου φαίνεται ότι ο ΠΑΟ είναι φαβορί. Κακά τα ψέμματα, εδώ η εμπειρία μετράει πολύ και αυτοί έχουν. Επίσης, εμείς δεν τραβάμε όταν παίζουμε μακριά απο την έδρα μας. Το μόνο καλό μας ματς εκτός του ΣΕΦ ήταν με την Ταού. Για να πάμε τελικό, πρέπει να παίξουμε όπως με την Ταού εκτός και ο ΠΑΟ να είναι μέτριος προς καλός. Το άλλο ζευγάρι μου φαίνεται πιο ισορροπημένο. Είδα τη Μπάρτσα σήμερα και φάνηκε ότι ήθελε το ματς, η Ταού δεν το πίστεψε καθόλου.
Με πιθανότητες το κόβω:
Ολυμπιακός 30% - Παναθηναϊκός 70%
ΤΣΚΑ 60% - Μπαρτσελόνα 40%

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Όχι ρε, ούτε καν.
Απλά μου φαίνεται ότι ο ΠΑΟ είναι φαβορί. Κακά τα ψέμματα, εδώ η εμπειρία μετράει πολύ και αυτοί έχουν. Επίσης, εμείς δεν τραβάμε όταν παίζουμε μακριά απο την έδρα μας. Το μόνο καλό μας ματς εκτός του ΣΕΦ ήταν με την Ταού. Για να πάμε τελικό, πρέπει να παίξουμε όπως με την Ταού εκτός και ο ΠΑΟ να είναι μέτριος προς καλός. Το άλλο ζευγάρι μου φαίνεται πιο ισορροπημένο. Είδα τη Μπάρτσα σήμερα και φάνηκε ότι ήθελε το ματς, η Ταού δεν το πίστεψε καθόλου.
Με πιθανότητες το κόβω:
Ολυμπιακός 30% - Παναθηναϊκός 70%
ΤΣΚΑ 60% - Μπαρτσελόνα 40%
σιγουρα ειναι φαβορι κ πιο εμπειροι.
δεν χωραει αμφισβητηση...
αλλα αν ειμαστε πληρεις θα το παλεψουμε.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ξερεις τι σκεφτομαι.......

θα ειναι το Φ4 του Ναβαρο.....
Ειναι μεγαλη πουτανα και δεν θα την χασει την ευκαιρια.....

Απο την αλλη,αν περασουμε τον Ακατονομαστο....
ο Γιαννακης δεν θα το αφησει να παει ετσι....
Και κατι μου λεει οτι ξερει για την αυτη την μοναδικη ευκαρια.......

Ιδωμεν.....

Εγώ πιστεύω ότι δυστυχώς το Final 4 δεν θα το πάρει ελληνική ομάδα. Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, πιο πολύ μετράει να αποκλείσουν ο ένας τον άλλο στην Ευρώπη παρά να πάρουν το τρόπαιο. Επειδή θα γίνει μεγάλο ντέρμπι (δε ξέρω αν θα είναι ωραίο πάντως θα έχει μεγάλη ένταση) στον τελικό θα είναι ψόφιοι. Δηλαδή για να στο εξηγήσω περισσότερο, περιμένω νοοτροπία Μουντομπάσκετ Ιαπωνίας που η Εθνική μας άφησε έξω την Αμερική στους 4 και στον τελικό με τους Ισπανούς τον έπαιζε. Το δικό μας θα είναι εμφύλιος και θα πέσουν κορμιά, δε νομίζω να χάσουμε για μεγάλη διαφορά (καλά ο ΠΑΟ δε χάνει με μεγάλη διαφορά με τίποτα) και παίζει πχ. να κριθεί στις βολές ή σε καμιά τεχνική ποινή. Ξέρει ο ένας τον άλλον και από την αρχή θα έχει νεύρα. Το άλλο θα είναι πιο μοιρασμένο ματς. Για εμένα η ΤΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα και η Μπαρτσελόνα η πιο φορμαρισμένη οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι θα είναι πιο επιφυλακτικό και όποια προκριθεί στον τελικό θα τα δώσει όλα.

σιγουρα ειναι φαβορι κ πιο εμπειροι.
δεν χωραει αμφισβητηση...
αλλα αν ειμαστε πληρεις θα το παλεψουμε.

Ενοοείτε ότι θα το παλέψουμε. Εγώ το βλέπω να είναι ματς του στυλ "μπροστά ο ΠΑΟ με 4-6 πόντους, ισοφαρίζει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός, πάλι διαφορά ο ΠΑΟ και να νικάει όποιος κάνει το μεγαλύτερο σερί". Ένα μεγάλο κακό που έχουμε εμείς, είναι ότι δε μπορούμε να κρατήσουμε διαφορά όταν προηγούμαστε και πάντα στο τέλος να δίνουμε όλα και ότι γίνει. Ο ΠΑΟ κρατάει τις διαφορές (μόνο από τη Σιένα την πάτησε) και αυτό είναι δείγμα ψυχολογίας και νοοτροπίας νικητή. Από την άλλη εμείς δεν έχουμε τόση πίεση όσο αυτοί γιατί στόχος μας ήταν η συμμετοχή στο Final 4, ενώ γι' αυτούς η κατάκτηση. Σίγουρα θα είναι ντέρμπυ από τα λίγα και θα γίνει χαμός. :rockon:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Άντε, 5 μέρες έμειναν για τον τελικό. Για πάμε μία ανανέωση στο thread. :rockon:

final-four-teams-berlin-2009.png

Τι λέει ο νέος coach της Εθνικής:

www.sport-fm.gr/article/174474]Καζλάουσκας: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ, σπουδαίος και ο ΟΣΦΠ»[/url]

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ένας προβληματισμός έχει να κάνει με τον Διαμαντίδη και το κατά πόσο θα τον επηρεάσουν τα προβλήματα των τελευταίων ημερών. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει βελτιωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχει γίνει σπουδαία ομάδα, κάτι που μέχρι πρότινος δεν μπορούσες να πεις. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια το επίπεδο των παικτών του έχει ανέβει πάρα πολύ, έχει κάνει πιο δυνατές μεταγραφές. Συν τοις άλλοις, έχουν βελτιωθεί και οι παίκτες του, με πιο τρανό παράδειγμα τον Γιάννη Μπουρούση. Έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην Τάου και τη Ρεάλ, έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα του, σε σημείο που να θεωρείται κομβικός παίκτης και όχι μόνο για τον ημιτελικό», τόνισε.

Όσο για το άλλο ζευγάρι, είπε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μια μηχανή που δουλεύει ακατάπαυστα. Σε άμυνα και επίθεση. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πλευρά έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς. Αν και τα μικρά πράγματα είναι εκείνα που κάνουν τις μεγάλες διαφορές και η ΤΣΣΚΑ έχει αποδείξει ότι κοιτάει τις λεπτομέρειες, θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα έχει μια τύχη παραπάνω, 55-45 θα έλεγα. Η Μπαρτσελόνα μου θυμίζει τη Ζαλγκίρις του 1999, παίζει ωραίο και θεαματικό μπάσκετ».

Συνέντευξη Διαμαντίδη & Παπαλουκά: www.sport-fm.gr/article/174515]«Αντίπαλοι μόνο στο παρκέ»[/url]

Επίσης, αν δει το θέμα κάποιος mod ας μου πει πως να φτιάξω τη ψηφοφορία γιατί αρχικά είχα βάλει 4 επιλογές ψηφοφορίας ενώ θέλω να την κάνω 1 (σχετικά με το νικητή :think:).

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ανανεώθηκε η ψηφοφορία! :o
Vote or Die! :uzi:
& ψηφίστε αντικειμενικά μάγκες, είναι καλές και οι ξένες ομάδες. :2funny:

Εγώ λέω Barcelona. :rockon:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Άντε, μπας και ανέβει η συμμετοχή στο thread. :boobies:

www.gazzetta.gr/content/view/32230/999871/]Με την «Μάχη» στο Βερολίνο [/url]

icemax_700x600_4155.jpg

Λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα. Αν όχι όλοι, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία. Και όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες. Το διαπιστώσαμε μιλώντας με το μοντέλο, Μάχη Νάκου, η οποία ως «βαμμένη» οπαδός του Ολυμπιακού εξέφρασε την βεβαιότητά της ότι η ομάδα της θα σηκώσει την κούπα στο Βερολίνο. Το gazzetta girl αποκαλύπτεται λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο «αιωνίων».

Ως γνήσιο «μαγκάκι» του Πειραιά η Μάχη δεν κρύβει τις συνήθειές της. «Είμαι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού. Διαβάζω «Πρωταθλητή» και παρακολουθώ τα πάντα για την ομάδα μου».

-Στο γήπεδο πηγαίνεις;

«Ασφαλώς και πηγαίνω! Έχω κάρτα ελευθέρας εισόδου εξάλλου. Μέχρι και στα κάγκελα της «Θύρας 7» σκαρφαλώνω για να φωνάξω υπέρ της ομάδας μου. Ντυμένη πάντα στα ερυθρόλευκα με κασκόλ, εμφανίσεις και όλα τα απαραίτητα. Είμαστε άρρωστοι οικογενειακώς με τον Ολυμπιακό».

-Αν ο Ολυμπιακός πάρει το Κύπελλο στο Βερολίνο πως σκέφτεσαι να το γιορτάσεις;

«Όχι «αν θα το πάρει». Θα το πάρει! Εννοείται θα πάω Ομόνοια με κασκόλ και καπνογόνα. Άλλωστε, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, τα «έσπαγα» και εγώ στο Ρέμο με την ομάδα».

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης στον Ολυμπιακό;

«Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Είναι καλός φίλος μου και μάλιστα τα έχω «πάρει» πολύ άσχημα που δεν παίζει πάρα πολύ. Θα ήθελα να τον βλέπω να αγωνίζεται περισσότερο διότι είναι ανερχόμενο αστέρι, αλλά και επειδή είναι φίλος μου».

-Ποιο είναι το ποιο ακραίο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις για τον Μιλόσεβιτς; :tooth:

«Θα έκανα body painting με την φάτσα του και θα πήγαινα στο γήπεδο».

* Η φωτογράφηση της Μάχης έγινε για λογαριασμό του περιοδικού MAXIM το οποίο και ευχαριστούμε για το εξαιρετικό scouting και την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

icemax_700x600_4149.jpg

icemax_700x600_3750.jpg

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport24.gr/html/ent/376/ent.289376.asp]Συνέντευξη από Νίκο Ζήση, Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Αντώνη Φώτση[/url]
(Πώς χαρακτηρίζετε την απάντηση του Βασιλόπουλου στην 2η ερώτηση?  :2funny: :2funny: :2funny:)

1) Γνωρίζοντας την ελληνική πραγματικότητα, τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που θα έρθουν στο φάιναλ φορ;

Ζήσης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): «Να απολαύσουμε ένα φάιναλ φορ πολύ υψηλής ποιότητας και επίσης να παραμείνει ψύχραιμη η πλευρά του ηττημένου».

Βασιλόπουλος (Ολυμπιακός): «Να χαρούν τη γιορτή και να είναι υπερήφανοι που δυο ελληνικές ομάδες είναι ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι των δυο ομάδων θα έχουν τη μεγαλύτερη συμβολή στο να λαμπρύνει ακόμα περισσότερο αυτή η γιορτή. Δεν μπορώ να τους πω ότι θα πρέπει να χειροκροτήσουν το χαμένο και το νικητή το ίδιο, γιατί αυτό θα ήταν ουτοπία, αλλά μπορώ να τους προτείνω να χειροκροτήσουν την ομάδα τους και να ασχοληθούν μόνο μ’ αυτή ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Φώτσης (Παναθηναϊκός): «Να είναι ήρεμοι, να κυλήσει το παιχνίδι ήρεμα, να ευχαριστηθούν τον αγώνα και τίποτα παραπάνω. Να περάσουμε όλοι ωραία και να νικήσει ο καλύτερος».

2) Τι δεν θα άφηνες ποτέ έξω από τη βαλίτσα σου πριν το ταξίδι στο Βερολίνο;

Ζήσης: «Τα παπούτσια του μπάσκετ που θα φοράω στο γήπεδο».

Βασιλόπουλος: «Τους συμπαίκτες μου, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα και ο καθένας που παίζει σ’ αυτή την ομάδα είναι εξίσου σημαντικός…».

Φώτσης: «Τα παπούτσια του αγώνα! Τι άλλο;»

3) Ποιο θεωρείς πως είναι το μυστικό για να φτάσει μια ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου;

Ζήσης: «Σε ένα φάιναλ φορ δεν υπάρχουν μυστικά. Η ομάδα που θα παίξει με μεγαλύτερη διάρκεια και αποφασιστικότητα σε δύο αγώνες θα πάρει το τρόπαιο!».

Βασιλόπουλος: «Πρέπει να έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι της και να μην παρασυρθεί σε κανένα σημείο των δυο αγώνων. Όποιος έχει συνέπεια, συνέχεια, θέληση και πάθος κατακτά και τους τίτλους».

Φώτσης: «Να είναι όσο πιο έτοιμη και να παραμείνει συγκεντρωμένη στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως όποια ομάδα φανεί πιο έτοιμη σε αυτά τα μικρά πράγματα στη διάρκεια των αγώνων, θα κατακτήσει και το τρόπαιο».

4) Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στον ευρωπαϊκό τίτλο, το εγχώριο πρωτάθλημα και ένα συμβόλαιο με τις διπλές αποδοχές για τη νέα σεζόν. Τι θα διάλεγες;

Ζήσης: «Οι οικονομικές απολαβές για έναν αθλητή είναι σημαντικές. Η δόξα της κατάκτησης της Ευρωλίγκας πιο μεγάλη».

Βασιλόπουλος: «Εγώ υπέγραψα πρόσφατα το νέο μου συμβόλαιο και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τίτλοι μου λείπουν και τους θέλω όλους. Δεν μπορώ να επιλέξω».

Φώτσης: «Το συμβόλαιο έρχεται σίγουρα σε δεύτερη μοίρα όταν μιλάμε για τίτλους. Δεν το συζητάμε. Όταν κρίνεται ένας τίτλος, έχει πάντα την πρώτη θέση. Τώρα για ποιον τίτλο από τους δύο; Δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια της επιλογής! Και οι δύο έχουν την ίδια σημασία και εφόσον μας δίνεται η ευκαιρία, θα πρέπει να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους».

5) Χάνει η ομάδα σου με δύο πόντους στον μεγάλο τελικό, έχεις τη μπάλα στα χέρια σου και
απομένουν τρία δεύτερα. Τι σου έρχεται πρώτα στο μυαλό;

Ζήσης: «Σε τέτοιες στιγμές δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τίποτε. Μόνο να πατήσεις για να σκοράρεις! Και αν βάλεις τρίποντο, ακόμα καλύτερα».

Βασιλόπουλος: «Δε νομίζω ότι υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς πολλά πράγματα. Σ’ αυτές τις
περιπτώσεις πρέπει να είσαι έτοιμος για να τη βάλεις στο καλάθι και κυρίως να μη φοβηθείς να
το κάνεις. Μπορεί να μπει, μπορεί και όχι, αλλά τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει».

Φώτσης: «Αναλόγως το πού θα βρίσκομαι. Αν είμαι κοντά στο τρίποντο και έχω το χώρο, θα
επιχειρήσω λογικά ένα σουτ τριών πόντων, Αν είμαι πιο μέσα και έχω και πάλι τις προϋποθέσεις, θα προσπαθήσω να βάλω δίποντο. Εξαρτάται τι συνθήκες θα έχουν δημιουργηθεί. Για πάσα με 3’’ είναι λίγο δύσκολο, γιατί ο χρόνος είναι λίγος και τελικά ίσως το μόνο που θα καταφέρω είναι να εκθέσω τον συμπαίκτη μου, που θα πρέπει να κάνει ένα σουτ στον ελάχιστο δυνατό χρόνο».

6) Αν σου δινόταν η ευκαιρία να κρατήσεις έναν αντίπαλο παίκτη στο... αεροδρόμιο, ποιος θα
ήταν αυτός;

Ζήσης: «Όλες οι ομάδες στο φάιναλ φορ έχουν αντικειμενικά τα πληρέστερα ρόστερ στην Ευρώπη. Οπότε και να κρατήσεις κάποιον παίκτη στο αεροδρόμιο, θα υπάρχουν κάποιοι άλλοι που
θα κάνουν τη ζημιά».

Βασιλόπουλος: «Νομίζω ότι το μυστικό της επιτυχίας του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν στηρίζεται σε κάποιον παίκτη μόνο, αλλά η προσπάθεια και η επιτυχία είναι συλλογική. Σίγουρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένας παίκτης βαρόμετρο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως και χωρίς αυτόν τα καταφέρνει».

Φώτσης: «Σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν παίκτη. Όλες οι ομάδες είναι
πολύ καλές και έτσι και να κρατήσεις και έναν και δύο παίκτες, και να μετρήσουν μείον ένα ή δύο μεγάλα όπλα, θα παραμείνουν το ίδιο καλές! Οπότε θα πρέπει να βρούμε άλλες… λύσεις».

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Άντε, 1 μέρα έμεινε. :rockon:

www.sport-fm.gr/article/174789]Μεσίνα: «Ίσως οι αντίπαλοι να έχουν καλύτερο ρόστερ»[/url]

121634.jpg

Απόσπασμα από τα όσα δήλωσαν

Μεσίνα

Πολλοί προπονητές διαλέγουν να κάνουν τεχνικά κόλπα για να διατηρούν τους παίκτες τους σε πνευματική φόρμα πριν από τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να προετοιμάσεις τα του φάιναλ φορ ή εσείς προτι-
μάτε να τους ξεκουράζετε;

«Η αλήθεια πάντα έχει και ψέματα στη μέση. Δεν μπορείς να κάνεις κάποιο τρικ, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις τους παίκτες σου να χαλαρώσουν».

Θα μας κάνετε μια παρουσίαση των άλλων τριών ομάδων που θα είναι στο φάιναλ φορ;

«Είναι ομάδες με πλούσιο ρόστερ, ίσως και βαθύτερο από το δικό μας. Είναι αθλητικές ομάδες, ειδικά ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα. Και οι τρεις χρησιμοποιούν ιδανικά το πικ εν ρολ και δύσκολα αντιμετωπίζονται. Εχουν διαφορετικές αμυντικές φιλοσοφίες, αλλά όλες προσπαθούν να πάρουν το περισσότερο από τους παίκτες τους. Αυτό το φάιναλ φορ έχει τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που πολλοί περίμεναν να δουν στο Βερολίνο. Συνέβη λόγω των αλλαγών που είχαμε στα πλέι οφ: ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα έχασαν ένα ματς εντός, αλλά ανέτρεψαν την κατάσταση στη σειρά. Η σειρά με τα πέντε ματς έκανε καλό στις ομάδες. Το ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα είναι ελκυστικό για όλους. Ήταν ξανά στη Σαραγόσα το 1995 όταν οι δυο τους τα είπαν σε ημιτελικό σ' αυτό το επίπεδο.

Θα είναι ισορροπημένο παιχνίδι και θα κριθεί στη λεπτομέρεια και στις μεγάλες προσωπικότητες των δύο ομάδων. Όσο για το δικό μας με την Μπαρτσελόνα, θα είναι επανάληψη του αγώνα που παίξαμε στην Πράγα το 2006. Οι ομάδες έχουν παίκτες για χρόνια στο ρόστερ. Εμείς τους Χόλντεν, Σμόντις, Λάνγκτον, αυτοί τους Ναβάρο, Μπαζίλε, Τρίας, Γκριμάου. Θα βρούμε και τον καλό μας φίλο Αντερσεν, που έφυγε το καλοκαίρι από μας. Οι ημιτελικοί θα έχουν ένταση και θα εξαρτηθούν από ένα επεισόδιο. Οι ομάδες που παίρνουν πολλά ριμπάουντ και παίζουν καλή άμυνα θα έχουν περισσότερες
ευκαιρίες, οι οποίες σου δίνουν έξτρα λύσεις».

Σισκάουσκας: «Είμαστε καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και προπονητές» και πως «είναι εκπληκτικό συναίσθημα να είσαι για τρίτη συνεχή χρονιά σε φάιναλ φορ. Όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ ωραίο να είσαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα δύο φάιναλ φορ που έχω αγωνιστεί, μια και έχω κατακτήσει δύο τρόπαια». Για την πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό ο Λιθουανός σχολίασε:

«Έκανε μερικά πραγματικά εντυπωσιακά ματς. Σίγουρα ο Ομπράντοβιτς ξέρει τι πρέπει να κάνει για να προετοιμάσει καλύτερα τους παίκτες του για την τελική φάση. Εκείνος ξέρει τις ισορροπίες και πόσο πρέπει να τους πιέζει ή να τους αφήνει χαλαρούς».

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Ωραιο τριημερακι ερχεται..
Ωρε γουστα που θα κανουμε  :tits2:  :grin:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ωραιο τριημερακι ερχεται..
Ωρε γουστα που θα κανουμε  :tits2:  :grin:

Επιτέλους ένας άνθρωπος, από τις 10/04 μιλάω μόνος μου. :2funny: :2funny: :2funny:

Το τριήμερο είναι φωτιά. :rockon:
Προγνωστικά μπορείς να κάνεις? Εγώ δε μπορώ. Τη μία σκέφτομαι ότι θα χάσουμε, την άλλη ότι θα κερδίσουμε, τα ίδια και για το άλλο ματς. Πάντως νικήτρια ψήφισα Μπάρτσα.
Για πες και για το άλλο: Αν δεν παίξει Βασιλόπουλος & Πελεκάνος, ποιός άλλος θα ξεκουράζει τον Chilly στο 3? :think:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
:2funny: :2funny: :2funny: Α ρε αλανι !

Προγνωστικα δυσκολα φιλε αλλα και γω νομιζω οτι η Μπαρτσα ειναι λιγο πιο πανω σε πιθανοτητες απο τους αλλους
Το δικο μας ματς ειναι δυσκολο. Ο  βαζελος λογω εμπειριας αλλα και ο γαυρος ειναι καυλωμενος και σε καλη κατασταση..
Χωρις Βασιλοπουλο και Πελεκανο αναγκαστικα θα παει σε κοντο σχημα ο κλαψιαρης το οποιο αμα του βγει φιλε και τραβηξουν
θα παει σουπερ ο Θρυλος. Βλεπω και Παπαλουκα να καλυπτει τη θεση.
Κλειδει θεωρω οτι θα ειναι ο Παργκο...  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.351
Πόντοι
42.697

Προγνωστικα δυσκολα φιλε αλλα και γω νομιζω οτι η Μπαρτσα ειναι λιγο πιο πανω σε πιθανοτητες απο τους αλλους
Το δικο μας ματς ειναι δυσκολο. Ο  βαζελος λογω εμπειριας αλλα και ο γαυρος ειναι καυλωμενος και σε καλη κατασταση..
Χωρις Βασιλοπουλο και Πελεκανο αναγκαστικα θα παει σε κοντο σχημα ο κλαψιαρης το οποιο αμα του βγει φιλε και τραβηξουν

ο Βασιλόπουλος σίγουρα δεν πάιζει?

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Σωστός.
Ο Τεό θεωρητικά μπορεί να παίξει άμυνα στο 3 & από τον Πάργκο περιμένω πολλά επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ήρθε δεν έχει κάνει ακόμα το μεγάλο ματς που περιμέναμε αλλά μακάρι να το κάνει στο Βερολίνο.

Δείτε και ένα άρθρο με αναλύσεις και προβλέψεις. :rockon:

Final-Four is in the air…

Ερωτήσεις από το link - Απαντήστε και εσείς. :rockon:

*Ποια από τις ομάδες του φάιναλ-φορ είναι το φαβορί για τον τίτλο; (Regal Barcelona)

*Ποιος θα είναι ο MVP της διοργάνωσης; (Juan Carlos Navarro)

*Ποιος θα πρέπει να αναδειχτεί «προπονητής της χρονιάς»; (Xavier Pascual)

*Ποιος θα πρέπει να αναδειχτεί MVP της Ευρωλίγκα (το.. .φάιναλ-φορ δεν πιάνεται); (Igor Rakosevic)

*Ποια από τις ομάδες που αποκλείστηκαν θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στο φάιναλ-φορ; (Tau Ceramica)

*Ποια ήταν η ομάδα-απογοήτευση της φετινής χρονιάς; (Maccabi Electra)

ο Βασιλόπουλος σίγουρα δεν πάιζει?

Δεν είναι σίγουρο αλλά είναι αρκετά αμφίβολος.
Εγώ πιστεύω ότι θα παίξει λίγο παρ' ότι δεν έχει αγωνιστεί από το Πάσχα και μετά.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Σωστός.
Ο Τεό θεωρητικά μπορεί να παίξει άμυνα στο 3 & από τον Πάργκο περιμένω πολλά επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ήρθε δεν έχει κάνει ακόμα το μεγάλο ματς που περιμέναμε αλλά μακάρι να το κάνει στο Βερολίνο.

Δείτε και ένα άρθρο με αναλύσεις και προβλέψεις. :rockon:

Final-Four is in the air…

Ερωτήσεις από το link - Απαντήστε και εσείς. :rockon:

*Ποια από τις ομάδες του φάιναλ-φορ είναι το φαβορί για τον τίτλο; (Regal Barcelona)

*Ποιος θα είναι ο MVP της διοργάνωσης; (Juan Carlos Navarro)

*Ποιος θα πρέπει να αναδειχτεί «προπονητής της χρονιάς»; (Xavier Pascual)

*Ποιος θα πρέπει να αναδειχτεί MVP της Ευρωλίγκα (το.. .φάιναλ-φορ δεν πιάνεται); (Igor Rakosevic)

*Ποια από τις ομάδες που αποκλείστηκαν θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στο φάιναλ-φορ; (Tau Ceramica)

*Ποια ήταν η ομάδα-απογοήτευση της φετινής χρονιάς; (Maccabi Electra)

Δεν είναι σίγουρο αλλά είναι αρκετά αμφίβολος.
Εγώ πιστεύω ότι θα παίξει λίγο παρ' ότι δεν έχει αγωνιστεί από το Πάσχα και μετά.
Να μαι και γω :)....έχει να βγάλει ολοκληρωμένη προπόνηση 20 μέρες..ο Πελεκάνος είναι έτοιμος...λένε..!!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Άντε, μπας και ανέβει η συμμετοχή στο thread. :boobies:

www.gazzetta.gr/content/view/32230/999871/]Με την «Μάχη» στο Βερολίνο [/url]

icemax_700x600_4155.jpg

Λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα. Αν όχι όλοι, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία. Και όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες. Το διαπιστώσαμε μιλώντας με το μοντέλο, Μάχη Νάκου, η οποία ως «βαμμένη» οπαδός του Ολυμπιακού εξέφρασε την βεβαιότητά της ότι η ομάδα της θα σηκώσει την κούπα στο Βερολίνο. Το gazzetta girl αποκαλύπτεται λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο «αιωνίων».

Ως γνήσιο «μαγκάκι» του Πειραιά η Μάχη δεν κρύβει τις συνήθειές της. «Είμαι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού. Διαβάζω «Πρωταθλητή» και παρακολουθώ τα πάντα για την ομάδα μου».

-Στο γήπεδο πηγαίνεις;

«Ασφαλώς και πηγαίνω! Έχω κάρτα ελευθέρας εισόδου εξάλλου. Μέχρι και στα κάγκελα της «Θύρας 7» σκαρφαλώνω για να φωνάξω υπέρ της ομάδας μου. Ντυμένη πάντα στα ερυθρόλευκα με κασκόλ, εμφανίσεις και όλα τα απαραίτητα. Είμαστε άρρωστοι οικογενειακώς με τον Ολυμπιακό».

-Αν ο Ολυμπιακός πάρει το Κύπελλο στο Βερολίνο πως σκέφτεσαι να το γιορτάσεις;

«Όχι «αν θα το πάρει». Θα το πάρει! Εννοείται θα πάω Ομόνοια με κασκόλ και καπνογόνα. Άλλωστε, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, τα «έσπαγα» και εγώ στο Ρέμο με την ομάδα».

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης στον Ολυμπιακό;

«Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς. Είναι καλός φίλος μου και μάλιστα τα έχω «πάρει» πολύ άσχημα που δεν παίζει πάρα πολύ. Θα ήθελα να τον βλέπω να αγωνίζεται περισσότερο διότι είναι ανερχόμενο αστέρι, αλλά και επειδή είναι φίλος μου».

-Ποιο είναι το ποιο ακραίο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις για τον Μιλόσεβιτς; :tooth:

«Θα έκανα body painting με την φάτσα του και θα πήγαινα στο γήπεδο».

* Η φωτογράφηση της Μάχης έγινε για λογαριασμό του περιοδικού MAXIM το οποίο και ευχαριστούμε για το εξαιρετικό scouting και την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

icemax_700x600_4149.jpg

icemax_700x600_3750.jpg
Ρε παίδαρε αυτή γιατί έχει κάρτα ελευθέρας;;;
αχ αύριο θα ακούω μέχρι την μεγάλη ώρα όλη μέρα ΕΡΑ..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom