- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Έχουμε και εμείς θέμα για την Μάχη εγώ το άνοιξα...
ήταν και στην Ερότικα το κορίτσι...
Να μαι και γω ....έχει να βγάλει ολοκληρωμένη προπόνηση 20 μέρες..ο Πελεκάνος είναι έτοιμος...λένε..!!
Ρε παίδαρε αυτή γιατί έχει κάρτα ελευθέρας;;;
αχ αύριο θα ακούω μέχρι την μεγάλη ώρα όλη μέρα ΕΡΑ..!!
Έχουμε και εμείς θέμα για την Μάχη εγώ το άνοιξα...
Α ναι τώρα το θυμήθηκα το κοριτσάκι εσύ το ανακάλυψες ε;...αλλά τι σχέση έχει αυτή με το μπάσκετ;Έχουμε και εμείς θέμα για την Μάχη εγώ το άνοιξα...
Α ναι τώρα το θυμήθηκα το κοριτσάκι εσύ το ανακάλυψες ε;...αλλά τι σχέση έχει αυτή με το μπάσκετ;
Τέσπα...
Καλώστηνε.
Άμα ο Πελεκάνος είναι έτοιμος τότε τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα.
Βάλε και εσύ κανα link να μαθαίνουμε, μη μας τα λες έτσι.
Δεν στέλνω link γιατί τα ακούω στην ΕΡΑ...σε λίγο αρχίζει και η αγαπημένη μου εκπομπή...
Δεν τη βλέπεις?
Είναι άρρωστη με τον Ολυμπιακό και σκαρφαλώνει μέχρι και στα κάγκελα της Θύρας 7. :o
Έτσι και κερδίσουμε, είπε ότι θα πάει Ομόνοια με κασκόλ και καπνογόνα.
Τι άλλο να πεις κανείς, τα πάντα όλα είπε η Μάχη.
Δεν μας είπε ποιος είναι ο αγαπημένος της παίχτης... λες να πάρει και αυτή καμιά σειρά πίσω από Μυρτώ, Ιωάννα....
Καλά έκανες.
Εγώ την ζηλεύω γιατί είναι ξανθιά..καλά αυτό το κασκολάκι στο στήθος είναι όλα τα λεφτά ...Εσύ περίεργα γούστα έχεις ρε Τomi...
Λοιπόν τελευταία ενημέρωση απο ΕΡΑ...ο Βασιλόπουλος δύσκολα να παίξει αύριο...!
Ποια;;Αυτή είναι η αγαπημένη των παιχτών;;;Δε ξέρω αν έχει αγαπημένο παίχτη πάντως αυτή σίγουρα είναι η αγαπημένη των παιχτών.
Τέτοια φανατική προσήλωση στην ομάδα δύσκολα τη συναντάς σε γυναίκα. :o
Δείτε και τις δηλώσεις από την συνέντευξη τύπου του Final 4:
Ραμούνας Σισκάουσκας
«Είναι σπουδαίο αίσθημα το γεγονός ότι μπορώ να κερδίσω ένα τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό κύπελλο. Δεν κοιτάω τόσο μακριά μέχρι τον τελικό και αν εκεί θα βρω τον Σάρας. Θα είναι ωραίο αλλά προηγείται η Μπαρτσελόνα».
Χουάν Κάρλος Ναβάρο
«Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία μου παρουσία και πιστεύω ότι μετά από τόσο καιρό νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το κύπελλο. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλη ιστορία αλλά δεν παίζει η…ιστορία. Ελπίζω πως πνευματικά θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ».
Θοδωρής Παπαλουκάς
«Είναι πάντα ωραίο να βρίσκομαι εδώ είτε με τον Ολυμπιακό τώρα είτε με την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω πως δεν θα είμαστε μόνο στο φάιναλ φορ αλλά θα καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο. Δεν ήρθαμε για έναν αγώνα αλλά για να πάρουμε το κύπελλο. Κάποιος μου είπε παλαιότερα ότι ο πρώτος είναι πρώτος οπότε δεν έχει σημασία μόνο ο ημιτελικός».
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
«Θα είναι όνειρο να πάρουμε το κύπελλο, το τέταρτο για μένα, αλλά θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα 10λεπτο, 10λεπτο, κατοχή με κατοχή. Αν καταφέρεις κάτι τέτοιο τότε έχεις μία πιθανότητα. Δεν σκεφτόμαστε ότι ο κόσμος θέλει να χάσει ο αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε να βρεθούμε στον τελικό. Ο σκοπός δεν είναι ο ένας αγώνας με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο αγώνες. Καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι θέλουν να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, το έζησα στους δρόμους της Αθήνας όπου 9 στους 10 μου ζητούσαν νίκη στον ημιτελικό όχι το κύπελλο».
Ζέλικο Ομπράντοβιτς
«Εδώ και 10 χρόνια κάνω την ίδια κουβέντα αναφορικά με την παρουσία των οπαδών μας ειδικά όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ο σκοπός του κόσμου είναι να βοηθάει την ομάδα και όχι να ασχολείται με τον αντίπαλο. Ελπίζω πως αυτό το μήνυμα θα περάσει τώρα ώστε να έχουμε την ανάλογη ηρεμία Κάθε παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο. Δεν έχει σημασία αν συναντιόμαστε στο κύπελλο ή το πρωτάθλημα. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε ήδη την σημασία της συγκεκριμένης κόντρας».
Έτορε Μεσίνα
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή. Πιστεύω ότι σε τέτοιες αναμετρήσεις μετρούν και οι προσωπικότητες οπότε θα πρέπει να περιμένουμε».
Τσάβι Πασκουάλ
«Εμείς προχωράμε βήμα βήμα, δουλεύουμε όλο το χρόνο για να βρεθούμε εδώ οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Μεσίνα αλλά εδώ που βρισκόμαστε δεν σκεφτόμαστε κάτι παραπάνω.
Παναγιώτης Γιαννάκης
«Κάθε χρόνο το μπάσκετ στην Ευρώπη βελτιώνεται. Πραγματοποιεί άλματα προόδου. Το φάιναλ φορ είναι μία εξαιρετική στιγμή για όλους μας. Το έζησα ως παίκτης οπότε γνωρίζω την σημαντικότητα και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε όλοι. Αυτά τα παιχνίδια όμως κρίνονται από την υπομονή του καθενός και το πόσο σκληρά είσαι διατεθειμένος να βάλεις το κορμί σου. Όποιος το κάνει θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη. Πάνω από όλα οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε πως ο αθλητισμός πρέπει να παράγει καλούς ανθρώπους, έτοιμους να αντιμετωπίσουν την στιγμή. Για να φτάσεις εδώ πρέπει να έχεις την υπομονή να κτίσεις χαρακτήρα νικητή. Όποιος δεν το κάνει δεν βρίσκεται εδώ».
εγώ ή η Μαχούλα....;δεν έχεις τπτ να ζηλέψεις και τα γούστα μου είναι πολύ νορμάλ
Το ξεθέωσες το παιδι και το έπιασε η μέση του ... ορίστε τώρα...
Ποια;;Αυτή είναι η αγαπημένη των παιχτών;;;
Λοιπόν Μπουρούσης ...ο πιο φορμαρισμένος παίχτης των ελληνικών ομάδων..
αλλά μπορεί να παίξει και 3;
εγώ ή η Μαχούλα....;
για το μπλουζακι δεν γνωριζω.λες να ναι αυτα που βγαλανε κ τα αποσυρανεΑυτά είναι. Όλοι τους είναι μια μεγάλη παρεά.
Το θρυλικό t-shirt της Nike ποιό είναι?
για το μπλουζακι δεν γνωριζω.λες να ναι αυτα που βγαλανε κ τα αποσυρανε
επειδη το σημα του ολυμπιακου ηταν μαυρο?
η πλακα ειναι που λεει ο σπανουλης τον μπουρουση βλαχο.
ρε το τυρι απο τη λαρισα μαγκεψε στο αμερικα που πηγε?
Ναι εγώ πήγα γήπεδο με συναγωνιστή και περάσα τέλεια...!!!εσύ είχες παει γήπεδο με Συναγωνιστή κτλ-κτλ
υπομονη,αγνωστη λεξη για τον ελληνα...Καλά αυτό με το σήμα ήταν πολύ αστείο.
Και εγώ διάβαζα τους διαλόγους Σπανούλη-Μπουρούση και γέλαγα.
Για το πως πέρασε στην Αμερική και την όλη φάση με ΝΒΑ, διάβασα τις προάλλες εδώ:
Τα λέει ωραία ο Σπανούλης, δεν πολυσυμφωνώ αλλά μιλάει αναλυτικά και κάπως τον καταλαβαίνω.
Αυτός ο Σπανούλης είναι σαν να ξύπνησε πριν 10 λεπτά....!!για το μπλουζακι δεν γνωριζω.λες να ναι αυτα που βγαλανε κ τα αποσυρανε
επειδη το σημα του ολυμπιακου ηταν μαυρο?
η πλακα ειναι που λεει ο σπανουλης τον μπουρουση βλαχο.
ρε το τυρι απο τη λαρισα μαγκεψε στο αμερικα που πηγε?
Ναι εγώ πήγα γήπεδο με συναγωνιστή και περάσα τέλεια...!!!
Αλλά αυτός μάλλον θα προτιμούσε να πήγαινε με την Μαχούλα..!!!
Ναι εγώ πήγα γήπεδο με συναγωνιστή και περάσα τέλεια...!!!
Αλλά αυτός μάλλον θα προτιμούσε να πήγαινε με την Μαχούλα..!!!
υπομονη,αγνωστη λεξη για τον ελληνα...