Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σιγουρος οχι
τα φ4 ειναι περιεργα
εχουν γινει μεγαλες εκπληξεις
σαν λογικο φαβορι μου κανει η τσσκα παντως
εσυ τι βλεπεις?
αν πουμε οτι δεν θα περασει ο παναθηναικος
σιενα-οσφπ
ταου-τσσκα

Πωπω ρε φίλε, τώρα που είδα τα ζευγάρια γραμμένα δε ξέρω τι να πω. :grin:
Υποθέτω ότι ρώτησα μπας και ακούσω καμιά εξήγηση αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν υπάρχει φαβορί.
Θεωρούσα τη Σιένα ένα τσακ κάτω από τις υπόλοιπες αλλά μετά το σημερινό με έχει τρομάξει. :S

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
πολυ καιρο πριν αρχισουν οι αγωνες αυτοι,στους ομιλους ακομα ειχα πει για την κουπα σιενα και μια ισπανικη,ταου ή μπαρτσα.οχι παο,τσσκα και οσφπ.συνεχιζω να το πιστευω ακομα και συνηθως δεν πεφτω εξω.
σημερα οταν εχανε η σιενα καμια 15αρια ποντους ειχε φτασει η αποδοση στο 26 να κερδισει και εβαλα δυστυχως μονο 4 γιουρο.για τελικο η σιενα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πωπω ρε φίλε, τώρα που είδα τα ζευγάρια γραμμένα δε ξέρω τι να πω. :grin:
Υποθέτω ότι ρώτησα μπας και ακούσω καμιά εξήγηση αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν υπάρχει φαβορί.
Θεωρούσα τη Σιένα ένα τσακ κάτω από τις υπόλοιπες αλλά μετά το σημερινό με έχει τρομάξει. :S

η σιενα ειναι πολυ καλη ομαδα
εσυ ξερεις απο μπασκετ δεν εισαι χθεσινος,μπορεις να κοψεις μια ομαδα ;)
απλα στο φ4 εκτος απο την φορμα,τυχη που θα εχει η ομαδα στα 2 παιχνιδια παιζει ρολο και η εμπειρια

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
πολυ καιρο πριν αρχισουν οι αγωνες αυτοι,στους ομιλους ακομα ειχα πει για την κουπα σιενα και μια ισπανικη,ταου ή μπαρτσα.οχι παο,τσσκα και οσφπ.συνεχιζω να το πιστευω ακομα και συνηθως δεν πεφτω εξω.
σημερα οταν εχανε η σιενα καμια 15αρια ποντους ειχε φτασει η αποδοση στο 26 να κερδισει και εβαλα δυστυχως μονο 4 γιουρο.για τελικο η σιενα.

Εσένα σε θυμάμαι από τα στοιχηματικά που έλεγες στο thread του ΝΒΑ και είσαι καλός. :rockon:

η σιενα ειναι πολυ καλη ομαδα
εσυ ξερεις απο μπασκετ δεν εισαι χθεσινος,μπορεις να κοψεις μια ομαδα ;)
απλα στο φ4 εκτος απο την φορμα,τυχη που θα εχει η ομαδα στα 2 παιχνιδια παιζει ρολο και η εμπειρια

Σε αυτό έχεις δίκαιο.
Θεωρητικά, βλέπω ότι πχ ο Ολυμπαικός δυσκολεύεται με τις ισπανικές ομάδες γιατί παίζουν γρήγορο μπάσκετ και είναι ικανές για μεγάλα σερί. Βέβαια και η Σιένα ανήκει σε αυτό το στυλ και τη θεωρώ κάτι ανάμεσα σε Ταού-Ρεάλ. Με εσάς δεν έχω καταλάβει τι πάει λάθος φέτος.
Η εμπειρία όπως λες σωστά, μετράει πολύ στο Final 4 όπου εμείς έχουμε μόνο Τεο-Βούσιτς έμπειρους ενώ οι άλλοι θα είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Εδώ μας φτάνει η Ρεάλ μέσα στο ΣΕΦ και κομπλάρουμε αστοχώντας στις βολές.
Αυτό που έπαθε ο ΠΑΟ απόψε, δε ξέρω αν θα το ξαναπάθει ποτέ. Πιστεύω ότι το επόμενο ματς μέσα στην Ιταλία είναι κρίσιμο (θεωρώ πιο δύσκολο να νικήσετε τη Σιένα στην Ιταλία παρά εμάς στην έδρα μας στους τελικούς).
Το σημερινό μου θύμισε το 4ο ματς των τελικών Lakers-Celtics και την τρελή ανατροπή.
Αν ο ΠΑΟ περάσει στο Final 4, έχει τις ίδιες πιθανότητες με ΤΣΚΑ γιατί θα είναι τα απόλυτα φαβορί λόγω ποιότητας & εμπειρίας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εσένα σε θυμάμαι από τα στοιχηματικά που έλεγες στο thread του ΝΒΑ και είσαι καλός. :rockon:

μαλακίες γράφει. δηλαδή κατάλαβε ότι ο ΠΑΟ θα κάνει 10 μαζεμένα λάθη και πήγε και πόνταρε κόντρα;

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μαλακίες γράφει. δηλαδή κατάλαβε ότι ο ΠΑΟ θα κάνει 10 μαζεμένα λάθη και πήγε και πόνταρε κόντρα;

Εγώ νομίζω ότι το είπε πιο πολύ για πλάκα μιας και έβαλε μόλις 4 ευρώ. :huh:
Απλά κρίνει εξ' αποτελέσματος και είπε το "δυστυχώς μόνο".
Δε ξέρω, μπορεί να είμαι και λάθος αλλά νομίζω ότι όσοι παίζουν τέτοια live στοιχήματα, βάζουν μικροποσά σε τέτοιες μεγάλες & δύσκολες αποδόσεις (πιο πολύ για πλάκα και να "περνάει η ώρα"). :think:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ουτε καν εβλεπα τον αγωνα και δεν καταλαβα τιποτα,οτι θα κανει λαθη ο παο.4 ευρο επαιξα κι οτι γινει.το πολυ ναβαζα μεχρι 10.κι αυτο γιατι πιστευα οτι θα κερδισει ενα απο τα 2 ματς η σιενα.τις μαλακιες σε ποιο σημειο τις γραφω να διευκρινησεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ουτε καν εβλεπα τον αγωνα και δεν καταλαβα τιποτα,οτι θα κανει λαθη ο παο.4 ευρο επαιξα κι οτι γινει.το πολυ ναβαζα μεχρι 10.κι αυτο γιατι πιστευα οτι θα κερδισει ενα απο τα 2 ματς η σιενα.τις μαλακιες σε ποιο σημειο τις γραφω να διευκρινησεις.

όταν λες ''πιστεύω ότι θα γίνει το τάδε'', πρέπει να το δικαιολογείς. όταν λοιπόν πιστεύεις ότι η Σιένα θα κερδίσει το ένα από τα 2 ματς, εγώ το καταλαβαίνω. αλλά όταν έχει χάσει ήδη το πρώτο και είναι πίσω 15 πόντους στο 2ο, τότε τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το κερδίσει; άλλο να λες ότι ποντάρω 4 ευρώ και εναποθέτω όλες τις ελπίδες μου στη θεά τύχη κι άλλο να εκφράζεις πίστη

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
o συνδιασμος της καλης αποδοσης 26 και οπως εγραψα οτι πιστευα οτι θα κερδισει ενα απο τα 2 ματς.γι αυτο το επαιξα.δεν εχει σημασια οτι εχανε με διαφορα.και χτες επαιξα στι nba wizards αν και εχανε με καμια 10 αρια ποντους απο σαρλοτ και τελικα κερδισε,αν και δεν ειχε τοσο μεγαλη αποδοση.αυτα συμβαινουν στο nba περισσοτερο επειδη ασχολουμε.δεν ανεφερες στα πρωτα που εγραψα που ηταν οι μαλακιες,αλλα δεν εχει σημασια.μην το κανουμε και θεμα επειδη εχασε ο παο.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
θελει να τα κανει πουτανα παντως τα ματσακια στη μαδριτη ο πλαθα
ελπιζω να μην τους περασει... και να τους "σκουπισουμε" :rockon:
δειτε εδω τι μαλακιες λεει

Προκλητικοί οι Ισπανοί: «Το Βισταλέγκρε θα είναι ωρολογιακή βόμβα»

Απίστευτα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Χοάν Πλάθα. Ο ισπανός κόουτς χαρακτήρισε ντροπιαστικά αυτά τα οποία συνέβησαν στο ΣΕΦ και άσκησε κριτική στο τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι διαιτητές. Σε σχέση με την ομάδα ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και αναγνώρισε την βελτίωση τους σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

«Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δεν είναι δυνατόν να χρεώνεις με τεχνική ποινή τον πάγκο μας επειδή οι βοηθοί μου έριξαν διαφημιστικές πινακίδες, ενώ ο κόσμος σημαδεύει με λέιζερ τους παίκτες μου και δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό. Είναι λυπηρό κι αδιανόητο. Μερικά πράγματα είναι σκέτη ντροπή, αλλά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός κόουτς.

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν αρκετά καυστικός: «Το ίδιο συνέβη και με την Τάου, την Μακάμπι και την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να κάνουμε το Bισταλέγκρε… ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί και να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για το πέμπτο παιχνίδι. Την πρώτη φορά χάσαμε με εννέα πόντους, τη δεύτερη με έξι. Αυτό συνέβη επειδή κάναμε λιγότερα λάθη. Πλησιάσαμε ακόμη περισσότερο στη νίκη κι αυτό κρατάμε».

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
θελει να τα κανει πουτανα παντως τα ματσακια στη μαδριτη ο πλαθα
ελπιζω να μην τους περασει... και να τους "σκουπισουμε" :rockon:
δειτε εδω τι μαλακιες λεει

Άντε ρε με το μαλάκα, εδώ και μισή βδομάδα για τη διαιτησία μιλάει.
Ελπίζω και εγώ να είναι σκούπα η φάση αν και βλέπω να κρίνεται στο 4ο.

Να και η δήλωση του αρχηγού στο blog του.

www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/Olympiacos/235125.html]Παπαλουκάς: "Δεν θέλει πολύ να βγουν τα άσπρα μαντήλια"[/url]

Το τρίτο παιχνίδι με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη, πλησιάζει και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, στο προσωπικό blog που διατηρεί με την υποστήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών WIND, έγραψε για τις επιδιώξεις του Ολυμπιακού και τα παράπονα του Πλάθα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά...

"Γεια χαρά σε όλους.

Σε λίγο θα επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο με προορισμό την Μαδρίτη. Πάμε στην Ισπανία με στόχο να κερδίσουμε ένα ματς και να κλείσουμε τη σειρά των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να νικήσουμε το αυριανό ματς και να τελειώνουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα κυνηγήσουμε τη νίκη στο ματς της Πέμπτης.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που επισκεπτόμαστε και πάλι την Ισπανία. Η τελευταία ήταν στη Βιτόρια, όπου θριαμβεύσαμε επί της Ταού. Αποδείξαμε τότε ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και μέσα σε πολύ δύσκολες έδρες. Εμείς έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ένα ματς. Είτε τώρα ή ακόμα -αν και το απευχόμαστε- την Πέμπτη. Η Ρεάλ όμως με μία ήττα μένει εκτός φάιναλ φορ.

Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να δημιουργήσουμε κι άλλο άγχος στη Ρεάλ και να τη βγάλουμε εκτός ρυθμού. Οι Ισπανοί θέλουν να τρέξουν στο γήπεδό τους, αλλά εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Το θέμα είναι να παίξουμε έξυπνα. Είμαστε πλέον και πρακτικά, λόγω του 2-0, το φαβορί για τη σειρά και θα ήταν ιδανικό να την κλείσουμε στην Μαδρίτη.

Δεν μπορώ να κατανοήσω όλη αυτήν τη μουρμούρα των Ισπανών για τη διαιτησία. Από την άλλη αποδέχομαι το ότι ο Πλάθα προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του, με τον τρόπο αυτό, αφού νιώθει κι εκείνος τεράστια πίεση. Άλλωστε δεν θέλει και πολύ, αν η Ρεάλ είναι πίσω στο σκορ κανένα πεντάλεπτο πριν την λήξη της τελευταίας περιόδου, να βγουν τα άσπρα μαντήλια στις εξέδρες.

Εμείς πάντως θα κάνουμε ό,τι περνά από τα χέρια μας για να αποκλείσουμε τη Ρεάλ στην Ισπανία και να μη χρειαστεί να κριθεί η σειρά στο πέμπτο ματς.

Εις το επανιδείν.

Θοδωρής"

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλά οι Ισπανοί να πάνε μια βόλτα όπως και οι Ιταλοί αύριο.
2 Ελληνικές Ομάδες έτσι να τους την φορέσουμε!

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
καλά οι Ισπανοί να πάνε μια βόλτα όπως και οι Ιταλοί αύριο.
2 Ελληνικές Ομάδες έτσι να τους την φορέσουμε!

Είναι δύσκολα και τα 2 αυριανά ματς.
Μιας και μιλάμε για σκληρές έδρες κλπ, της Σιένα είναι μία από τις χαρακτηριστικότερες.
Φέτος μέχρι και η ΤΣΚΑ είχε χάσει με καμιά 15 πόντους εκεί μέσα.
Εσύ βλέπεις να γίνεται καμιά νίκη αύριο για τις ελληνικές ομάδες?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Είναι δύσκολα και τα 2 αυριανά ματς.
Μιας και μιλάμε για σκληρές έδρες κλπ, της Σιένα είναι μία από τις χαρακτηριστικότερες.
Φέτος μέχρι και η ΤΣΚΑ είχε χάσει με καμιά 15 πόντους εκεί μέσα.
Εσύ βλέπεις να γίνεται καμιά νίκη αύριο για τις ελληνικές ομάδες?
χλωμό το βλέπω κι εγώ αλλά το θέλω.
Πάντως νομίζω ότι η πιο δύσκολη έδρα είναι της Παρτιζάν.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αναλογικά με το επίπεδο της ομάδας βέβαια

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
χλωμό το βλέπω κι εγώ αλλά το θέλω.
Πάντως νομίζω ότι η πιο δύσκολη έδρα είναι της Παρτιζάν.

αναλογικά με το επίπεδο της ομάδας βέβαια

Συμφωνώ.
Είναι φωτιά το γήπεδό τους γιατί είναι τεράστιο (22-23.000 θέσεις) αφού είναι της εθνικής Σερβίας και όχι το κανονικό τους.
Γενικότερα για top έδρες, θεωρώ το Γιαντ Ελιάου, το ΟΑΚΑ και το Σπορτς Χολ της Μόσχας σαν τις 3 κορυφαίες.
Για τα αυριανά ματς, πιστεύω ότι το απόλυτο ντέρμπι είναι το δικό σας. Έτσι και χάσετε αύριο, δύσκολα χάνει την πρόκριση η Σιένα μέσα στο σπίτι της. Δίνω 50-50 πιθανότητες επειδή πάτε να τα παίξετε όλα για όλα, επομένως θα κάνετε καλή εμφάνιση. Σε εμάς δίνω 30% να πάρουμε το αυριανό ματς αφού η Ρεάλ είναι με την πλάτη στον τοίχο και ετοιμάζει "ατμόσφαιρα". Στα υπόλοιπα, λογικά θα καθαρίσει η ΤΣΚΑ (δεν παίζει ο Πλάνινιτς) ενώ μεγάλο ματς θα γίνει και στη Βιτόρια.

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
O Παναθηναικός πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το πρώτο ματς στη Σιένα αλλιώς βλέπω πολύ
δύσκολη την υπόθεση πρόκριση.Ο Ολυμπιακός θα περάσει,μία νίκη θα τη κάνει πιθανότατα
τη Πέμπτη.Τέλος σίγουρη για το final four έχω τη ΤΣΣΚΑ. :bounce-glasses: :bounce-glasses:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Το μεγαλύτερο ματς θα γίνει στη Βικτόρια, όντως

Stories