θελει να τα κανει πουτανα παντως τα ματσακια στη μαδριτη ο πλαθα
ελπιζω να μην τους περασει... και να τους "σκουπισουμε"
δειτε εδω τι μαλακιες λεει
Προκλητικοί οι Ισπανοί: «Το Βισταλέγκρε θα είναι ωρολογιακή βόμβα»
Απίστευτα εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Χοάν Πλάθα. Ο ισπανός κόουτς χαρακτήρισε ντροπιαστικά αυτά τα οποία συνέβησαν στο ΣΕΦ και άσκησε κριτική στο τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι διαιτητές. Σε σχέση με την ομάδα ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και αναγνώρισε την βελτίωση τους σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς.
«Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δεν είναι δυνατόν να χρεώνεις με τεχνική ποινή τον πάγκο μας επειδή οι βοηθοί μου έριξαν διαφημιστικές πινακίδες, ενώ ο κόσμος σημαδεύει με λέιζερ τους παίκτες μου και δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό. Είναι λυπηρό κι αδιανόητο. Μερικά πράγματα είναι σκέτη ντροπή, αλλά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός κόουτς.
Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν αρκετά καυστικός: «Το ίδιο συνέβη και με την Τάου, την Μακάμπι και την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να κάνουμε το Bισταλέγκρε… ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί και να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για το πέμπτο παιχνίδι. Την πρώτη φορά χάσαμε με εννέα πόντους, τη δεύτερη με έξι. Αυτό συνέβη επειδή κάναμε λιγότερα λάθη. Πλησιάσαμε ακόμη περισσότερο στη νίκη κι αυτό κρατάμε».