Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Για 'μένα είναι μαλακία που έχουν βάλει τα ματς την ίδια ώρα (πάνω-κάτω).
Δεν έχει που δεν έχει το μπάσκετ τα τρελά έσοδα, με αυτό το τρόπο χάνουν αρκετά.
Σε Ισπανία/Ιταλία/Ελλάδα θα μπορούσαν άνετα να χτυπήσουν 10% ακροαματικότητα έτσι και προβάλονταν σε μορφή doubleheader (2 συνεχόμενα) ή Δευτέρα & Τετάρτη εκτός από τις καθιερωμένες μέρες.
Ελπίζω η Euroleague να το κοιτάξει στο μέλλον μπας και αναβαθμιστεί το κύρος&έσοδα του θεσμού.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Συμφωνώ.
Είναι φωτιά το γήπεδό τους γιατί είναι τεράστιο (22-23.000 θέσεις) αφού είναι της εθνικής Σερβίας και όχι το κανονικό τους.
Γενικότερα για top έδρες, θεωρώ το Γιαντ Ελιάου, το ΟΑΚΑ και το Σπορτς Χολ της Μόσχας σαν τις 3 κορυφαίες.
η hall pionir ναι ειναι απο τις πιο καυτες εδρες, η beogradska arena ειναι απλα ενα πολυ μεγαλο γηπεδο, τεραστιο για τα δεδομενα της ευρωλιγκα, αλλα pionir δεν ειναι, απλα πηγαν στο μεγαλο για εισπρακτικους κυριως λογους
γιαντ ελιαου συμφωνω απολυτα οπως και για το ο.α.κ.α, τωρα το sports hall τι μου το εβαλες? ποια καυτη εδρα βρε? ολοι με τις γραβατες ειναι εκει μεσα :grin:
επισης δεν εβαλες της σιενα που πραγματικα ειναι κολαστηριο, και θα το δεις σημερα
μπουκαλια, φτυσιες ακομα και ξυλο με αντιπαλους παιχτες και προπονητες(ρωτα και τον ομπραντοβιτς... :boobies:)

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
η hall pionir ναι ειναι απο τις πιο καυτες εδρες, η beogradska arena ειναι απλα ενα πολυ μεγαλο γηπεδο, τεραστιο για τα δεδομενα της ευρωλιγκα, αλλα pionir δεν ειναι, απλα πηγαν στο μεγαλο για εισπρακτικους κυριως λογους
γιαντ ελιαου συμφωνω απολυτα οπως και για το ο.α.κ.α, τωρα το sports hall τι μου το εβαλες? ποια καυτη εδρα βρε? ολοι με τις γραβατες ειναι εκει μεσα :grin:
επισης δεν εβαλες της σιενα που πραγματικα ειναι κολαστηριο, και θα το δεις σημερα
μπουκαλια, φτυσιες ακομα και ξυλο με αντιπαλους παιχτες και προπονητες(ρωτα και τον ομπραντοβιτς... :boobies:)

Οι Σέρβοι όπου και αν παίζουν, κάνουν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Αυτός είναι και ένας λόγος που προχωράνε μέχρι αυτή τη φάση του θεσμού, γιατί εκμεταλλεύονται τις έδρες τους στο έπακρο. Το κανονικό γήπεδό τους είναι φωτιά αλλά και το τωρινό λόγω χωρητικότητας (δηλαδή όπως τα είπες). :rockon:
Το φήπεδο της ΤΣΚΑ το έβαλα στις καλές έδρες λόγω του ρεκόρ που είχε στα εντός τα τελευταία χρόνια. Σαν ατμόσφαιρα δε συγκρίνεται με τα άλλα που είπαμε και της Σιένα σίγουρο είναι καλύτερο σ' αυτόν τον τομέα.
πχ. για έδρες φέτος στην Ελλάδα, τυπικά καλύτερη είναι το ΣΕΦ αλλά σαν ατμόσφαιρα το ΟΑΚΑ & το Αλεξάνδρειο είναι ανώτερες. Ειδικά το Αλεξάνδρειο είναι το αγαπημένο μου μπασκετικό γήπεδο στην Ελλάδα, έχει και τα κοντά διχτάκια που μου αρέσουν πολύ και πάντα γίνεται της πουτάνας. :rockon:
Απόψε βλέπω ΟΣΦΠ & ΠΑΟ να τρώνε πολύ ξύλο...

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τau - Barcelona: 63-84  :o
2-2 και πάμε για Game 5 στις 9 Απριλίου.
Τι βλέπετε για εδώ? :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
& εγώ.
Την έχει φοβηθεί το μάτι σου γιατί σας νίκησε εντός-εκτός? :think:
Βλέπεις να περνά την ΤΣΚΑ?

την θεωρω καλυτερη ομαδα απτην ταου
και ο τροπος που παιζει νομιζω θα δυσκολεψει οποιον και αν περασει απτους 2 και πεσει πανω της
δυσκολο παιχνιδι
αν παντως περασει η ταου δεν εχει καμια τυχη να περασει την τσσκα και σε 2 μερες να νικησει καπακι παο η οσφπ

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
την θεωρω καλυτερη ομαδα απτην ταου
και ο τροπος που παιζει νομιζω θα δυσκολεψει οποιον και αν περασει απτους 2 και πεσει πανω της
δυσκολο παιχνιδι
αν παντως περασει η ταου δεν εχει καμια τυχη να περασει την τσσκα και σε 2 μερες να νικησει καπακι παο η οσφπ

τα λες ομορφα
τα λες ωραια
To μειονέκτημα της ΤΣΚΑ είναι ότι δεν είχε κανα πολύ δύσκολο ματς μέχρι στιγμής οπότε θα είναι η πιο "κρύα".
ΠΑΟ-ΟΣΦΠ νομίζω ότι πιο πολύ τους νοιάζει να αποκλείσει ο ένας τον άλλον, παρά να πάρουν το ευρωπαϊκό. :2funny:
Οι Ισπανοί είναι ύπουλοι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα λες ομορφα
τα λες ωραια
To μειονέκτημα της ΤΣΚΑ είναι ότι δεν είχε κανα πολύ δύσκολο ματς μέχρι στιγμής οπότε θα είναι η πιο "κρύα".
ΠΑΟ-ΟΣΦΠ νομίζω ότι πιο πολύ τους νοιάζει να αποκλείσει ο ένας τον άλλον, παρά να πάρουν το ευρωπαϊκό. :2funny:
Οι Ισπανοί είναι ύπουλοι...

τα παντα ολα :2funny:
πεστο και ετσι :2funny:
:rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.959
Πόντοι
606
η τσσκα ειναι η πιο επιφοβη ομαδα για μενα,εχει παιχτες που μπορουν να σε καταστρεψουν γι'αυτο δεν θελω με τιποτα να παει τελικο.οι μπουκ τη δινουν πρωτη..δεν ειναι τυχαιο

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
η τσσκα ειναι η πιο επιφοβη ομαδα για μενα,εχει παιχτες που μπορουν να σε καταστρεψουν γι'αυτο δεν θελω με τιποτα να παει τελικο.οι μπουκ τη δινουν πρωτη..δεν ειναι τυχαιο

Παίζει ρόλο το ότι είναι η περσινή πρωταθλήτρια και ότι δε δυσκολεύτηκε πουθενά φέτος.
Για φαβορί δε ξέρω αλλά έτσι βλέπω τα πράγματα:
-Αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός. Είναι επιτυχία που πήγε στο Final 4 μετά από τόσα χρόνια και βασικός στόχος του είναι να αποκλείσει τον ΠΑΟ.
-Τρίτες οι ισπανικές (μάλλον Μπάρτσα) που στοχεύουν τελικό. Τους λείπει η εμπειρία για να θεωρηθούν φαβορί.
-Δεύτερος ο ΠΑΟ. Θέλει τελικό και αν δεν το πάρει θα ξενερώσουν οι φιλάθλοι του γιατί έχουν δικαιολογημένες προσδοκίες.
-Πρώτη η ΤΣΚΑ γιατί έτσι πάει τα τελευταία χρόνια. Έχουν στόφα πρωταθλητή και η μόνη ομάδα που φοβούνται είναι ο ΠΑΟ.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ τη μόνη που φοβάμαι είναι η Μπαρτσελόνα.
Μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας που δυο ελληνικές ομάδες πήγαν στο F4

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
Εγώ τη μόνη που φοβάμαι είναι η Μπαρτσελόνα.
Μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας που δυο ελληνικές ομάδες πήγαν στο F4

Μην ξεγραφεις ακομα την Ταου.....το πεμπτο παιχνιδι Μπαρτσα- Ταου θα ειναι απολαυση....ισως καλυτερο κ απο αυτα που θα γινουν στο F4

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το εκανε το θαυμα της η Μπαρτσα τελικα,ε?Δεν της το'χα.Παντως εγω ακομα και τωρα Ταου βλεπω ρε μαγκες.
Ισως να παιζει ρολο και το οτι την Μπαρτσα την φοβηθηκε το ματι μου στα μεταξυ μας,οποτε βλεπω αυτο που ελπιζω οτι θα γινει.

mouNINJA σωστος και εγω καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα.ΤΣΣΚΑ μπαινει ως φαβορι.

Ο γαμημενος ο ημιτελικος ενα ματς ειναι,ολα μπορουν να γινουν.Αυτο ειναι και το καλο για τον γαυρο. :grin: :grin:

Τεσπα,θα δειξει.Το θεμα ειναι οτι θα μας βγουνε τα συκωτια τωρα για 1 μηνα γαμω την πουτανα μου.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες θα παει κανενας βερολινο? εχει κανεις καμοι ακρη με εισιτηριο ???? λεμε τωρα...αν αρχισετε να γελατε απο κατω με το δικιο σας!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες θα παει κανενας βερολινο? εχει κανεις καμοι ακρη με εισιτηριο ???? λεμε τωρα...αν αρχισετε να γελατε απο κατω με το δικιο σας!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ψαχτεις απο αυριο κιολας,θα καβαντζωθεις φιλε.Το θεμα ειναι να ενεργοποιηθεις αμεσα.Υπολογιζε κανα 600αρι  για αεροπορικα,εισητηρια αγωνα κτλπ.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο και στης 2 Ελληνικες ομαδες μας που περασαν στο F4 μακαρι ο παναθηναικος να φερει την 5η κουπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom