troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.760
- Πόντοι
- 5.506
και εγω συμφωνω...ειναι ο μονος που το θελεινταξει εβγαλε λιγο νευρο η εθνικη αλλα γενικα ξεφτυλα
και εγω συμφωνω...ειναι ο μονος που το θελεινταξει εβγαλε λιγο νευρο η εθνικη αλλα γενικα ξεφτυλα
Ρε Θανάση!!! Πρώτη φορά το είδα αυτό στο μπάσκετ.
μαλλον παιζει στον ολυμπιακο αυτος
ο μόνος που βγαζει πάθος ειναι. Δυστυχώς οι γαύροι είναι χεσμενοι
μας απειλησε ο τρακης μαν και χεστηκαμε :S :S :S :Sο μόνος που βγαζει πάθος ειναι. Δυστυχώς οι γαύροι είναι χεσμενοι
Ο Βασιλακόπουλος διέλυσε την ομάδα, άρα βάζελος
ακριβως....Ολοι αυτοι εχουν μαθει στη σκια ενος ηγετη..
τυπε γαμας την κουβεντα με τα οπαδικα....καναπε εισαστε παντουτύπε, η πικρή αλήθεια αυτή είναι. Τα έχουν γραψει στα παπαρια τους οι παιχτες του γαυρου κι εσυ πες για τον Βασιλακοπουλο
Ολοι αυτοι εχουν μαθει στη σκια ενος ηγετη..
τυπε γαμας την κουβεντα με τα οπαδικα....καναπε εισαστε παντου
ρε μαλακαπως τον ειπε?θαναση ελεβειτορ αντετοκουμπο?
εκεινη τη μαλακια το σλουκι λουκ το κοψε?
Παρακμη σε παικτες, παρακμη και σε σχολιαστες. Μεχρι και τον απιθανο τον Σκουντή αρχισα να νοσταλγω.πως τον ειπε?θαναση ελεβειτορ αντετοκουμπο?
εκεινη τη μαλακια το σλουκι λουκ το κοψε?
διαβασε καλυτερα...πάκα κανεις ρε; Ολοι οσοι γραφουν για τον βαζελο Βασιλακοπουλο δεν μιλάνε οπαδικά; Εγώ μιλάω που διαπιστώνω την αποδοση των παιχτων;;; Κι εσυ εισαι ο πρωτος που γραφεις για καναπε.
ρε μαλακα
η παρακμη στους σχολιαστες ειναι πολλα χρονια μαν....σχεδον επι καραμανλη τους θυμαμαι αυτους....Παρακμη σε παικτες, παρακμη και σε σχολιαστες. Μεχρι και τον απιθανο τον Σκουντή αρχισα να νοσταλγω.