Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.108
- Πόντοι
- 6.796
Ο Σέρβος έπαιζε στη Φενέρ. Ο Κροάτης παίζει NBA και παλιότερα έπαιζε Φενέρ και αυτός!
Ηξερα μονο τον Σερβο
Ο Σέρβος έπαιζε στη Φενέρ. Ο Κροάτης παίζει NBA και παλιότερα έπαιζε Φενέρ και αυτός!
Τύπε έχω πει πολύ άσχημα λόγια για την εθνική παντού. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ την βρίζω τους λέω αμπαλλους και άχρηστους.εισαι σκληρος καριολης
βαλε μεγκα γαλαζια λιμνη να χαλαρωσεις...Τύπε έχω πει πολύ άσχημα λόγια για την εθνική παντού. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ την βρίζω τους λέω αμπαλλους και άχρηστους.
Βλέπω Σκάι την σπηλιάβαλε μεγκα γαλαζια λιμνη να χαλαρωσεις...
Nαι αλλά η Λιθουανια ειχε δυο παρουσιες σε τελικους το 2013 και 2015. Ενω την δικη μας ομαδα την βριζαμε μεχρι και εμεις οι ιδιοι.Μπήκα σε ένα σαι αθλητικό απο Λιθουανία.
Με τη βοήθεια του google translate στα σχόλια διαβάζω διάφορα.
Είχαν πάρει πολύ φόρα αυτοι απ'ότι καταλαβαίνω. Έχουν σοκαριστεί όλοι, δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθε.
Και είναι και λίγο ενοχλητικό που οι ανιστόρητοι γράφουν κάτι σχόλια του στυλ "δεν γίνεται να έχουμε αποκλειστεί απο την Ελλάδα" ....λες και η Ελλάδα δεν έχει ιστορία και εμπειρια σε αυτο το γαμω-άθλημα.
1 ευρωπαϊκό έχει πάρει η λιθουανία και αυτο ήταν το 1ο που έγινε το 1932 (!) ....
Εντάξει οι εθνικές ομάδες είναι κάτι δυναμικό που αλλάζει με τα χρόνια, είτε είναι στα πάνω της είτε στα κάτω της αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να υποτιμάς την Ελλάδα, τουλάχιστον σε αυτό το άθλημα που έχει τοοοσες επιτυχίες...
Εννοειται.Α ρε Γκάλη, σε εσένα οφείλονται όλα αυτά...
δεν ηταν στη σοβιετικη ενωση τοτε;1 ευρωπαϊκό έχει πάρει η λιθουανία και αυτο ήταν το 1ο που έγινε το 1932 (!) ....
Nαι αλλά η Λιθουανια ειχε δυο παρουσιες σε τελικους το 2013 και 2015. Ενω την δικη μας ομαδα την βριζαμε μεχρι και εμεις οι ιδιοι.
Νομιζω μετα τον Β ΠΠ τις προσαρτησε τις Βαλτικες χωρεςδεν ηταν στη σοβιετικη ενωση τοτε;
Πολυ ενδιαφερον.Οταν κλειδωσε το ζευγαρι Λιθουανια-Ελλας,διαβαζα σχολια στο youtube απο Λιθουανους Ελληνες,μεχρι εδω ητανε,ερχονται οι γιγαντες της Λιθουανιας.Ανετα.Μπήκα σε ένα σαι αθλητικό απο Λιθουανία.
Με τη βοήθεια του google translate στα σχόλια διαβάζω διάφορα.
Είχαν πάρει πολύ φόρα αυτοι απ'ότι καταλαβαίνω. Έχουν σοκαριστεί όλοι, δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθε.
Και είναι και λίγο ενοχλητικό που οι ανιστόρητοι γράφουν κάτι σχόλια του στυλ "δεν γίνεται να έχουμε αποκλειστεί απο την Ελλάδα" ....λες και η Ελλάδα δεν έχει ιστορία και εμπειρια σε αυτο το γαμω-άθλημα.
1 ευρωπαϊκό έχει πάρει η λιθουανία και αυτο ήταν το 1ο που έγινε το 1932 (!) ....
Εντάξει οι εθνικές ομάδες είναι κάτι δυναμικό που αλλάζει με τα χρόνια, είτε είναι στα πάνω της είτε στα κάτω της αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να υποτιμάς την Ελλάδα, τουλάχιστον σε αυτό το άθλημα που έχει τοοοσες επιτυχίες...
α ...και να μη ξεχάσω ...σε ένα σχόλιο ενας γράφει "Τώρα μόνο η Τουρκία έμεινε, που είναι δικοι μας, ελπίζω να παίξουν για 2 ομάδες και να το πάρουν" (...οι οποιοι παίζουν με την Ισπανία αύριο ...lol)
δεν ηταν στη σοβιετικη ενωση τοτε;
Οχι. Μετα τον δευτερο παγκοσμιο προσαρτηθηκε η Βαλτική.δεν ηταν στη σοβιετικη ενωση τοτε;
Η Σοβιετικη Ενωση ειναι απο το 1917 τύπε, τι λες?Δεν είναι pro-USSR το 1932?
αυτος ο Καλαθης τοσα χρονια και δεν εχει μαθει 5 κουτσοελληνικα ρε πουστη μου
Το 1995 ηταν λογικο να φωναζουν Λιετουβα-Λιετουβα καποιοι (ημουν μεσα στο σταδιο, δεν ημουν ενας απο αυτους) επειδη οι Σερβοι ειχαν αποκλεισει εμας αδικα στον ημιτελικο και ηταν προκλητικοι.Πολυ ενδιαφερον.Οταν κλειδωσε το ζευγαρι Λιθουανια-Ελλας,διαβαζα σχολια στο youtube απο Λιθουανους Ελληνες,μεχρι εδω ητανε,ερχονται οι γιγαντες της Λιθουανιας.Ανετα.
Οσο για την υποστηριξη στους Τουρκους,δεν ειχα καμια αμφιβολια.
Κατα τ αλλα μερικα ζωα επειδη δε χωνευαν τους μπασκετικους Σερβους,μεσα στο ΟΑΚΑ στον τελικο του Ευρωμπασκετ Σερβια-Λιθουανια φωναζαν με παθος Λιετουβα-Λιετουβα.