georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αυτός ο Μπλουμς κάτι μου θυμίζει
ευχαριστιεσαι να την βλεπεις αυτη την ομαδα, ουτε σκοπιμοτητες ουτε τιποτα. Φοβερη ταχυτητα στην επιθεση. Πολυ ωραια ομαδα. Και τωρα παιζουν με το Μαυροβουνιο νομιζω, αρα χαλαρα στην οχταδα.ρε και εμενα ετσι μου φανηκε....
επρεπε να κανεις κας αουτ τυπε
Εμένα Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αγραβανης, Μπόγρης δεν με πείθουν.Το ότι "έσκασε" ο Ολυμπιακός (και συγκεκριμένα Σπανούλης, Πρίντεζης) από το F4, και πως οι βάζελοι είχαν πολύ παραπάνω χρόνο προετοιμασίας για τους τελικούς + το κίνητρο που αποκλείστηκαν από τη Φενέρ με κακό τρόπο, υποθέτω δεν το σκέφτεσαι καν.
Πως γίνεται να είναι βοηθητικός ξένων ο Μάντζαρης και Παπανικολάου όταν έχουν πάρει αρκετό παραπάνω χρόνο συμμετοχής από τους ξένους σε όλη την Ευρωλίγκα??
σημερα ηταν ανυπαρκτοςΟ Στρελιενκς παίζει καλά?
Η δικη μου αποψη ειναιΓαλλια-Ισπανια
Ουκρανια-Λεττονια
Ιταλια-Σερβια
Ελλαδα-Κροατια
Ισπανια-Λετονια
Σερβια-Ελλαδα
Ισπανια-Ελλαδα
Ελλαδα
κρατα το αυτοΗ δικη μου αποψη ειναι
Γερμανια-Ισπανια
Σλοβενια-Λετονια
Φινλανδία-Σερβία
Ελλάδα-Ρωσια
Και μετά
Ισπανια-Λετονια
Ρωσία-Σερβια
Και τελικος
Λετονια-Ρωσία και νικητές τους Λετονους.
Δεν το κραταω απλως, εχω ηδη πονταρει 50 ευρω στους Λετονους με 20 αποδοση για ενα χιλιαρικο.κρατα το αυτο
4αρι πήρε τον Τιλι για να ξεκουράζει τον Πρίντεζη ο οποίος προβλέπω να είναι χώμα αυτή τη χρονιά. Πέρισυ είχαμε πρόβλημα σοβαρό στο 4 και γι αυτό ήρθε να καλύψει ο Τιλι. (Αν είδες για τον Αγραβάνη δε σχολίασα επειδή έχει δουλειά ακόμα μπροστά του)Εμένα Μάντζαρης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αγραβανης, Μπόγρης δεν με πείθουν.
Και όχι μόνο ο εμένα αλλά και τον Σφαιροπουλο. Πήρε 3αρι Τομπσον για βασικο, πήρε και 4αρι τον Τιλι.
Εάν πηγαίναμε με 3αρια Παπανικολάου, Παπαπέτρου και 4αρι πίσω από τον Πρίντεζη τον Αγραβανη, οι φαπες θα ερχόντουσαν η μια πίσω από την άλλη.
Θα παει ο ΠΑΟ με 3ρια Ρίβερς, Λοτζεσκι και εμείς θα ειχαμε Παπανικολάου, Παπαπέτρου. Εντάξει οκ...
Έχετε δει όταν ο Ρίβερς έκανε κίνηση να ξεμαρκαριστει, τι πανικός έπιανε την άμυνα του ΟΣΦΠ? Κουτουλαγαμε μεταξύ μας απο το φοβο. Παρομοίως ο Λοτζεσκι στην άμυνα του ΠΑΟ.
Αυτά είναι 3αρια.
νεβερΑπό τους Λιθουανούς θα χάσουμε 10 πόντους. Η θέση μας ευρωπαικα σε επίπεδο παιχτών είναι 8-16.
Έχουμε χειρότερους παίχτες. Ειμαστε ξυλοκόποι. Την Ζαλγκίρις τη κερδίζουμε λόγω των ξένων.