Νέα

Eurobasket 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Μηπως χασαμε για να αποφύγουμε Ισπανία?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
Ναι το θυμαμαι, αλλά ελεος, εδω ο Σαμαρας εγινε αρχηγος της ΝΔ και δεν μπορει να γυρισει ο Ζουρος στην Εθνικη?

Τι να πω.
Αφου εβαλε τον Μισσα,ας επαναφερει στην ενεργο δραση Πολιτη και Ιωαννιδη για να τον διαδεχτουν. :P

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
O Bασιλακοπουλος το οτι προσφερε πριν 30 χρονια (λιγα, πολλα, τα μεγιστα διαλεγετε και παιρνετε) δεν του επιτρεπει να κραταει πισω το ελληνικο μπασκετ σημερα και εδω και μια οκταετια. Πρωτα απο ολα τη υστεροφημια του χαλαει (κατα την γνωμη μου την εχει καταστρεψει ηδη). Ολες οι αλλες ευρωπαικες ομοσπονδιες εχουν στελεχωθει με νεους ανθρωπους με τεχνογνωσια, ενω εμεις μενουμε με τους καρεκλοκενταυρους παλαιοκομματικης λογικης δεκαετιας του 80 που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η μεταφορα της ευθυνης οποιασδηποτε αποτυχιας σε τριτους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
O Bασιλακοπουλος το οτι προσφερε πριν 30 χρονια (λιγα, πολλα, τα μεγιστα διαλεγετε και παιρνετε) δεν του επιτρεπει να κραταει πισω το ελληνικο μπασκετ σημερα και εδω και μια οκταετια. Πρωτα απο ολα τη υστεροφημια του χαλαει (κατα την γνωμη μου την εχει καταστρεψει ηδη). Ολες οι αλλες ευρωπαικες ομοσπονδιες εχουν στελεχωθει με νεους ανθρωπους με τεχνογνωσια, ενω εμεις μενουμε με τους καρεκλοκενταυρους παλαιοκομματικης λογικης δεκαετιας του 80 που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η μεταφορα της ευθυνης οποιασδηποτε αποτυχιας σε τριτους.

Αλλες ευρωπαικες ομοσπονδιες,εχουν παλιους παιχταραδες σε σημαντικες θεσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Όταν αφήνεις την ομάδα να γίνεται μπουρδέλο και οι παίχτες γράφουν στα παπάρια τους τον προπονητή ποιός φταίει ρε τύπε;
Ο φούφουτος;

και τι να κανει δλδ να τους βαλει τιμωρια ? αφου δεν γουσταρουν να παιξουν τα ρεμαλια

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Αλλες ευρωπαικες ομοσπονδιες,εχουν παλιους παιχταραδες σε σημαντικες θεσεις.
Αυτο λεω και εγω. Εμεις θα μπορουσαμε να βαλουμε τον Κακιουζη τον Παπαλουκα και τον Διαμαντιδη για παραδειγμα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η ευθυνη του ειναι στο θεμα του προπονητη κατα τη γνωμη μου, η ομαδα παιζει ό,τι νά' ναι. Απο πού κι ως πού επιλέχθηκε ο Μισσας και με ποιο σχεδιο? Ο Ζούρος δηλαδη που εκανε ομαδα τους Γεωργιανούς δεν μας εκανε?

εγώ δεν νομίζω ότι η ομάδα παίζει ό,τι να 'ναι. Υπάρχουν διαστήματα σε όλους τους αγώνες που ίσως επειδή φοβούνται μην ξεφτιλιστούν, το παλεύουν λίγο. ΟΚ, ο Μίσας δεν είναι κανας σπουδαίος προπονητής. Βλέπεις όμως τα παιχνίδια να τα χάνουμε περισσότερο σε θέματα τακτικής ή σε θέματα διάθεσης των παιχτών; Και ξαναρωτάω: πώς στον πούτσο βγαίνει ο Θανάσης καλύτερος παίχτης, όταν έχεις μέσα παίχτες που έπαιξαν τελικό ευρωλίγκας;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
Αυτο λεω και εγω. Εμεις θα μπορουσαμε να βαλουμε τον Κακιουζη τον Παπαλουκα και τον Διαμαντιδη για παραδειγμα

Σερβια-Ντανιλοβιτς
Ρωσια-Κιριλενκο
Τουρκια-Τουρκογλου
Λιθουανια-Σαμπονις
Ελλας-Βασιλακοπουλος(ακομη)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
εγώ δεν νομίζω ότι η ομάδα παίζει ό,τι να 'ναι. Υπάρχουν διαστήματα σε όλους τους αγώνες που ίσως επειδή φοβούνται μην ξεφτιλιστούν, το παλεύουν λίγο. ΟΚ, ο Μίσας δεν είναι κανας σπουδαίος προπονητής. Βλέπεις όμως τα παιχνίδια να τα χάνουμε περισσότερο σε θέματα τακτικής ή σε θέματα διάθεσης των παιχτών; Και ξαναρωτάω: πώς στον πούτσο βγαίνει ο Θανάσης καλύτερος παίχτης, όταν έχεις μέσα παίχτες που έπαιξαν τελικό ευρωλίγκας;
Σε διαβεβαιωνω οτι μολονοτι βλεπω μπασκετ 30 χρονια, η φετινη εθνικη με εχει μπερδεψει πολυ. Οταν βρεθει πολυ πισω, παιρνει μπροστα και λες "αφου μπορουν, γιατι?" και οταν φτασουν κοντα, τους παιρνει παλι απο κατω. Συνηθως οταν συμβαινει αυτο, λεμε οτι φταιει η κακη ψυχολογια. Διαθεση εχουν, αλλά νιωθω οτι ειναι ακαθοδηγητοι, αγχωνονται και μπλοκαρουν. Και λειπει και ο ηγετης βεβαια. Οσο για τους παικτες του τελικου της ευρωλίγκας, να βαλουμε καποτε στη ζυγαρια και το οτι εχουν παιξει 80 ματς φετος ο καθενας, ενω ο Θανασης οχι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Σερβια-Ντανιλοβιτς
Ρωσια-Κιριλενκο
Τουρκια-Τουρκογλου
Λιθουανια-Σαμπονις
Και στην Ουκρανια ο Βολκόφ. Και στην Κροατια ο Βρανκοβιτς. Και στην Ισπανια ο Καρμπαχόθα.

Προφανως η Ελλαδα ηταν η μονη χωρα στην οποια ο Γκαλης δεν θα μπορουσε να γινει προεδρος ομοσπονδιας. Αν ειχε γεννηθει σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου θα ηταν ισοβιος προεδρος της ομοσπονδιας με νομο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
Και στην Ουκρανια ο Βολκόφ. Και στην Κροατια ο Βρανκοβιτς. Και στην Ισπανια ο Καρμπαχόθα.

Προφανως η Ελλαδα ηταν η μονη χωρα στην οποια ο Γκαλης δεν θα μπορουσε να γινει προεδρος ομοσπονδιας. Αν ειχε γεννηθει σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου θα ηταν ισοβιος προεδρος της ομοσπονδιας με νομο.

Καλυτερα να μην γινει,καθως σε καποιο λαθος ή καποια αποτυχια θα κραζαμε αυτον που μας εμαθε το μπασκετ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σε διαβεβαιωνω οτι μολονοτι βλεπω μπασκετ 30 χρονια, η φετινη εθνικη με εχει μπερδεψει πολυ. Οταν βρεθει πολυ πισω, παιρνει μπροστα και λες "αφου μπορουν, γιατι?" και οταν φτασουν κοντα, τους παιρνει παλι απο κατω. Συνηθως οταν συμβαινει αυτο, λεμε οτι φταιει η κακη ψυχολογια. Διαθεση εχουν, αλλά νιωθω οτι ειναι ακαθοδηγητοι, αγχωνονται και μπλοκαρουν. Και λειπει και ο ηγετης βεβαια. Οσο για τους παικτες του τελικου της ευρωλίγκας, να βαλουμε καποτε στη ζυγαρια και το οτι εχουν παιξει 80 ματς φετος ο καθενας, ενω ο Θανασης οχι?

πώς φταίει η κακή ψυχολογία όταν γυρίζεις έναν αγώνα; Καθώς τον γυρίζεις, δεν ανεβαίνει η ψυχολογία; Δεν μεταφέρεται το άγχος σε αυτόν που νοιώθει να τον πλησιάζουν; Και πώς γυρίζει ο αγώνας χωρις καθοδήγηση; Στο ότι λείπει ο ηγέτης, συμφωνώ. Και στη κούραση συμφωνώ. Φάνηκε στον αγώνα με τη Γαλλία που ο Καλάθης κάποια στιγμή έφαγε τούμπα αφού τα είχε φτύσει. Αλλά όταν ξεκινάς με 0/3 λέι απ και 3-11 ριμπάουντ εναντίον σου, δεν νομίζω να είναι κούραση

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Ο Βασιλακόπουλος ότι πρόσφερε το πρόσφερε, από ένα σημείο και μετά μόνο κατέστρεφε, πλέον έχουμε φτάσει στον πάτο και είναι κρίμα, γιατί υλικό έχουμε, μπορεί να μην έχουμε τους φαντεζί παίκτες τύπου γκασόλ, πάρκερ, νοβιτσκι κλπ, ο Γιάννης δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο μην γελιόμαστε, αλλά έχεις παίκτες που έχουν περπατήσει ως το φινάλε του δρόμου στην ευρωλίγκα. Πρωταγωνιστούν σε μεγάλα κλαμπ της ευρώπης, μπορούν να σου δώσουν λύσεις στα κρίσιμα, ο καθένας προσφέρει κάτι διαφορετικό που δεν το προσφέρει ο άλλος. Πείτε μου πόσες εθνικές θα έβαζαν τον 10ο παίκτη τους (αγραβάνης) και θα τους άλλαζε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Δείτε απλά που παίζουν οι δικοί μας και που παίζει για παράδειγμα ο αναπληρωματικός σέντερ της σλοβενίας ή της Γαλλίας που υποτίθεται είναι και από τα φαβορί. Η μόνη λύση είναι να πάρει δρόμο ο Βασιλακόπουλος, να υπάρξει ένα πλάνο από τώρα με έναν σταθερό προπονητή από ΤΩΡΑ ώστε να μην πάει χαμένη αυτή η γενιά που το πιστεύω μπορεί να φέρει επιτυχίες και ας μην έχει τα μεγέθη των παπαλουκά-διαμαντίδη-σπανούλη ή τα IQ των κακιούζη, τσαρτσαρή, Ντικούδη, Ζήση και την αυταπάρνηση των Χατζηβρέττα-Βασιλόπουλου-Φώτση.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Εν τω μεταξύ ο άλλος ο ελεεινός ο Βασιλαράς στον Σπορ ΦΜ βγαίνει και λέει ότι δε φταίει ο Βασιλακόπουλος αλλά ο Μίσσας επειδή επέλεξε πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού στην ομάδα.
Μνημόνια μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα ρε κωλο-Έλληνες.
φιλε μου τι περιμενεις, καποιοι ανθρωποι χεζουν και το σκατο παει στο μυαλο.κατσε να δεις τι θα λεει ο βασιλαρας αν φετος στην μπαλα ο ιβαν τους κανει το κωλο μπετονιερα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
Σερβια-Ντανιλοβιτς
Ρωσια-Κιριλενκο
Τουρκια-Τουρκογλου
Λιθουανια-Σαμπονις

γιαυτο μνημονια τυπε, μεχρι να πεθανει ο χαιλαντερ. Ετσι απλα κ κατανοητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom