georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εν τω μεταξύ, σημερα οι Σουόμηδες δεν είχαν και τον μαυρο τους, που δεν είναι κι άσχετος
Εγώ πιστεύω ότι αύριο θα πλακωθεί με τους Πολωνους. Πιστεύω θα πέσει ξύλοφαίνεται να είναι ιδιαίτερα παρορμητικός. Πιστεύω ότι όταν πέσει σε σοβαρό προπονητή θα του τραβηξει το αυτί
Τύπε κινδυνεύεις να διαγραφεις. Πρόσεξε τι λες.Δεν έχουμε καμία από αυτές τις ομάδες.
οχι απλα αλλα συλληβδην ετσι?....να τα λεμε ολαΤύπε κινδυνεύεις να διαγραφεις. Πρόσεξε τι λες.
Και μένα με πλήρωσαν 2 φορές οι ήττες μας! Και σήμερα το πίστευα σαν τρελή στοιχηματική ευκαιρία ότι θα χάσουμε αλλά δεν το παιξα επειδή είχα δουλειές και δεν πρόλαβα.. Πληρώνουμε καλα!Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάλι ταμείο πήγα με την Εθνική για άλλη μια φορά. Πάντως η ομάδα δεν έχει κατέβει στο euro
Εάν κατέβαινε ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ με Έλληνες και μέτριους ξένους, θα βγαίναμε 15οι στη Ευρωλίγκα.ειμαστε 30 χρονια σχολη στο ευρωπαικο μπασκετ...
πρωτη φορα δεν υπαρχει ουτε μια μορφη αυτου του μπασκετ στην ομαδα...
κατι κατινες ειναι ολοι σαν αυτους που σχολιαζουν τωρα
Εξυπακούεταιοχι απλα αλλα συλληβδην ετσι?....να τα λεμε ολα
οχι ρε φιλε...Εάν κατέβαινε ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ με Έλληνες και μέτριους ξένους, θα βγαίναμε 15οι στη Ευρωλίγκα.
Οι ξένοι μας, κάνουν τη διαφορά. Δίνουν λεφτά οι πρόεδροι και πάμε στους 4 κάθε χρόνο.
Σαν επίπεδο μπάσκετ όμως είμαστε πολύ χαμηλά τελικά.
Πάνε να μας πείσουν ότι δεν παίζουν με ψυχή. Δεν φταίει αυτό. Είμαστε μυρωδιαδες.
ποσο θα εχει στον οπαπ η απλη νικη της πολωνιας ?
ναιιιιιι....αγγαρεια κανουνε ρε
Ο Ολυμπιακός βασίζεται σε Σπανούλη και Πρίντεζη!Εάν κατέβαινε ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ με Έλληνες και μέτριους ξένους, θα βγαίναμε 15οι στη Ευρωλίγκα.
Οι ξένοι μας, κάνουν τη διαφορά. Δίνουν λεφτά οι πρόεδροι και πάμε στους 4 κάθε χρόνο.
Σαν επίπεδο μπάσκετ όμως είμαστε πολύ χαμηλά τελικά.
Πάνε να μας πείσουν ότι δεν παίζουν με ψυχή. Δεν φταίει αυτό. Είμαστε μυρωδιαδες.
ένα 10αρικακι για το καλο θα το παιξωΤο πιο πιθανό είναι 2,κάτι ψιλά.
Στον στοιχιμαν η απλη νικη Πολωνιας εχει 3,25.ποσο θα εχει στον οπαπ η απλη νικη της πολωνιας ?
Ανθρωπος που θελει να τον φωναζουν Ιωαννη κι οχι Γιαννη τι ακριβως περιμενεις να ειναι?Καλά αυτός ο Ιωάννης είναι βλαμμένος;