Νέα

Eurobasket 2015 - Εθνική Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
κοιταξε θα φανει αμα θα χουν δολο..νταξει να το καταλαβω με παικτες σαν τον Κουφο,Γκομπερτ που δεν εχουν τοσο παιχνιδι με πλατη να μην εχει φθορα στα φαουλ ο Γκασολ..αλλα αμα κ αυριο με τον Βαλαντσιουνας φορτωθει ο Γκασολ παλι το πρωτο του φαουλ στο 35'..ε τοτε κατι δεν παει καλα :grin:
Τύπε τον Βαλαντσιούνας δεν τον έχω παρακολουθήσει στον μαγικό κόσμο, αλλά από αυτά που βλέπω από το Ευρωμπάσκετ ούτε και αυτός είναι τέρας τεχνικής. Νομίζω βασίζεται στην δύναμη πιο πολύ. Λογικά θα τα βρει πολύ δύσκολα με Γκασόλ!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Οι Λιθουανοί θα πρέπει αύριο να κάνουν τεράστιο ματς από το τρίποντο και έχουν αδυναμίες μεγάλες εκεί φέτος. Ο Σκαριόλο πιστεύω θα παίξει για πάρα πολλή ώρα ζώνη!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
θα σκασω αν δεν το πω..... τσιπα δεν εχει ο διαμαντιδης ? αντι να βοηθησει την εθνικη ο ανθρωπος αραζε σπιτι στον καναπε......

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Τύπε τον Βαλαντσιούνας δεν τον έχω παρακολουθήσει στον μαγικό κόσμο, αλλά από αυτά που βλέπω από το Ευρωμπάσκετ ούτε και αυτός είναι τέρας τεχνικής. Νομίζω βασίζεται στην δύναμη πιο πολύ. Λογικά θα τα βρει πολύ δύσκολα με Γκασόλ!

οτι θα τα βρει δυσκολα εννοειται,δε τιθεται θεμα ..κ τερας τεχνικης δεν ειναι αλλα θα σπρωξει κ θα σπρωχτει αβερτα..κ εχει κ τον τροπο του να τελειωνει τις φασεις..το θεμα ειναι να σφυριξουν με τα ιδια κριτηρια το ξυλικι που θα πεσει κ στις δυο ρακετες..

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Βάζελος να φανταστώ; Αλλιώς δεν εξηγείται τόση μαλακία ώστε όποιος λέει ότι ο Γκάλης ήταν καλύτερος από το Διαμαντίδη να θεωρείται γαύρος.

ελα τωρα αφου κανεις μπαμ απο χλμ οτι σ'εχει πληγωσει ο Μητσαρας :grin: αστον τον Γκαλη κ τις σαλτσες..

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Αγοράκι μου, το ξέρουμε ότι είσαι μαλακισμένο. Πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου τώρα και άσε τα σάιτ με μπουρδέλα και πουτάνες.

Το ξέρουμε ότι τον έχεις ξεπετσιάσει. Να συναντηθείτε με το φίλο σου από πάνω και να κάνετε διαγωνισμό.

μη μου εξαπτεσαι πιεξουλα :grin:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Οι Λιθουανοί θα πρέπει αύριο να κάνουν τεράστιο ματς από το τρίποντο και έχουν αδυναμίες μεγάλες εκεί φέτος. Ο Σκαριόλο πιστεύω θα παίξει για πάρα πολλή ώρα ζώνη!

Ο Κουρτινάιτις δεν είναι καλός από τα 6,25;  :think:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Εσύ εξάπτεσαι μόλις σου θίξουμε το Δημητράκη.
Ο γκόμενος σου είναι; Σου'χει τάξει και γάμο μήπως;

μιλαμε σου χει προκαλεσει πολυ πονο ο Μητσαρας :grin: ψυχολογικα προβληματα κ βαλε :grin:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Συνημμένα

• P1140750.JPG
    P1140750.JPG
    296,9 KB · Εμφανίσεις: 35

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
και γω τον σιχαινομαι οσο δεν παει τον διαμαντιδη...... σιγανοπαπαδια απο τις λιγες

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Μαγκες ο Γκαλης ειναι ο 3ος καλυτερος ευρωπαιος ολων των εποχων πισω απο Ντραζεν και Ντιρκ!!! Τι μου συγκρινετε Διαμαντιδη με Γκαλη 5 σελιδες τωρα; Πατε καλα; Υπαρχει τετοια συγκριση οντως;

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
Μαγκες ο Γκαλης ειναι ο 3ος καλυτερος ευρωπαιος ολων των εποχων πισω απο Ντραζεν και Ντιρκ!!! Τι μου συγκρινετε Διαμαντιδη με Γκαλη 5 σελιδες τωρα; Πατε καλα; Υπαρχει τετοια συγκριση οντως;

επειδή εσένα σε διαβάζω μην είσαι τόσο αφοριστικός καλύτερος ως προς τι
ταλέντο
προσφορά
διάρκεια
κούπες
τι από όλα
ούτε για μένα υπάρχει σύγκριση ο νικος για μας είναι ιδέα πέρα από αθλητής άλλα έχει πολλούς που μπορείς να αναφέρεις
px
gasol
divats
sabonis
koukots
kai poloi akoma

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
Με μεγάλη χαρά και μετά από ατελείωτο μοντάζ σας παρουσιάζουμε την μπασκετοκουβέντα της 35ετίας, στη διάρκειά της οποίας φτιάξαμε την -υποκειμενικά αντικειμενική- λίστα με τους 20 «μεγαλύτερους παίκτες Ευρωπαίους από το 1980 και μετά.

Τα κριτήρια που θέσαμε ήταν τα εξής:

1) Ευρωπαίος πολίτης,
2) Ατομικά κατορθώματα,
3) Ομαδικά κατορθώματα,
4) Διάρκεια,
5) Κληρονομιά ή... legacy που λένε και στα χωριά μας,
6) Κόσμος που είδε μπάσκετ για χάρη του «λεγάμενου»,
7) Επανάσταση στον τρόπο παιχνιδιού.

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
επειδή εσένα σε διαβάζω μην είσαι τόσο αφοριστικός καλύτερος ως προς τι
ταλέντο
προσφορά
διάρκεια
κούπες
τι από όλα
ούτε για μένα υπάρχει σύγκριση ο νικος για μας είναι ιδέα πέρα από αθλητής άλλα έχει πολλούς που μπορείς να αναφέρεις
px
gasol
divats
sabonis
koukots
kai poloi akoma

Ενας συνδυασμος απο ολα μαν!!! Τροπαια, ταλεντο και κληρονομια που αφηνει!!!Διαρκεια ολοι ειχαν εκτος απο τον μακαριτη, που ομως επαιξε αρκετα και εκανε ακομα περισσοτερα για να ανηκει στη λιστα.. Για μενα ειναι Ντραζεν,Ντιρκ,Γκαλης και μετα απο αυτους ολοι οι αλλοι!!! Δεν ειμαι αφοριστικος την αποψη μου λεω... Απλα δε γινεται να υπαρχει συγκριση οποιουδηποτε ευρωπαιου με αυτους τους 3.. Αποτελουν κατηγορια μονοι τους

Επισκέπτης
Ενας συνδυασμος απο ολα μαν!!! Τροπαια, ταλεντο και κληρονομια που αφηνει!!!Διαρκεια ολοι ειχαν εκτος απο τον μακαριτη, που ομως επαιξε αρκετα και εκανε ακομα περισσοτερα για να ανηκει στη λιστα.. Για μενα ειναι Ντραζεν,Ντιρκ,Γκαλης και μετα απο αυτους ολοι οι αλλοι!!! Δεν ειμαι αφοριστικος την αποψη μου λεω... Απλα δε γινεται να υπαρχει συγκριση οποιουδηποτε ευρωπαιου με αυτους τους 3.. Αποτελουν κατηγορια μονοι τους
βαλε και τον Σαμπονις μεσα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Δεν θα έλεγα ότι το μπασκετικό κοινό πέρα των Ελλήνων θα θεωρούσε τρίτο τον Γκάλη. Κούκοτς,Νοβίτσκι,Γκασόλ,Πάρκερ πχ έχουν κάνει τεράστια καριέρα με τις ομάδες τους στο NBA και δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν είναι Έλληνας θα τους κατάταζε κάτω από τον Γκάλη. Επίσης ο Σαμπόνις ήταν ο Σαμπόνις.

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Δεν θα έλεγα ότι το μπασκετικό κοινό πέρα των Ελλήνων θα θεωρούσε τρίτο τον Γκάλη. Κούκοτς,Νοβίτσκι,Γκασόλ,Πάρκερ πχ έχουν κάνει τεράστια καριέρα με τις ομάδες τους στο NBA και δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν είναι Έλληνας θα τους κατάταζε κάτω από τον Γκάλη. Επίσης ο Σαμπόνις ήταν ο Σαμπόνις.
Ισχυει ισως εχεις δικιο!!! Απο πανω του θα βαζα Παρκερ και Νοβιτζκι!!! Και Γκασολ αμα το παρει φετος ισως!!!
Γενικα αυτη η λιστα θα ειναι παντα υποκειμενικη, ποτε δε θα βγαζεις ακρη

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.358
Πόντοι
2.420
Τι ανοησίες διάβασα παραπάνω! Εννοείτε πως ο Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος Ελληνας μπασκετμπολίστας που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom