Νέα

Eurobasket 2015 - Εθνική Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Άρχισαν πάλι οι βάζελοι τις μαλακίες ότι ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος του Γκάλη.
Με την ίδια λογική να βγουν οι γαύροι στη μπάλα να πουν ότι Τζόρτζεβιτς και Αλεξανδρής ήταν καλύτεροι από Δομάζο και Χατζηπαναγή αφού πήραν περισσότερες κούπες και έπαιζαν περισσότερες θέσεις.
Τύπε ουσιαστικά ο Διαμαντίδης ούτε με το Ναβάρο μπορεί να σταθεί. Από το 2004 μέχρι το 2011 ο Ναβάρο ήταν σε all euroleague team 5 φορές (2006, 2007, 2009, 2010, 2011) και ο Διαμαντίδης 2 (2007,2011) φυσικά ο Ναβάρο έχει και ένα Eurobasket MVP στο βιογραφικό του! Φυσικά να μην αναφέρω τις πόσες ψωλιές του χει ρίξει ο Ναβάρο όπου τον βρίσκει με εξαίρεση μία σειρά με τη Μπάρτσα το 2011.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ρε τύπε ας κρατησουμε μια σοβαροτητα.
Εισαι 30 και εχεις δει τον Γκαλη μονο απο βιντεακια.

Ειμαι 44 και τον ζουσα καθε βδομαδα απο τα γηπεδα και την τηλεοραση.

Να σου πω κατι?
Εχω μια αρχη.
Οταν καποιος αμφισβητει τον Γκαλη, αυτοματα κανω την σκεψη "να ενας ασχετος απο μπασκετ" και σταματαω να ασχολουμαι μαζι του. Αυτο θελεις να κανω?

Υ.Γ. Ναι, σημερα θα ηταν "απλα ενας παικτης" γιατι θα ειχε να αντιμετωπισει τον Μπογκντανοβιτς και τον Ρεγες  :2funny: :2funny:
Τι να μας πει ο Σαμπονις, ο Ντιβατς και ο Μαρτίν που τους εβαζε στη μουρη 45 ποντους για πλακα  :2funny:

Το αν ξερω απο μπασκετ... Ειναι ασχετο με αττο πιτ λες

Δεν αμφισβητω τον σαμπονις αλλα τοτε οι ομαδες επαιζαν ανοιχτες αμυνες χωρις συστηματα

Σε ολα τα αθληματα αυτο γινεται ρε τυπε

Ο χρονος σε ξεπερναει καποια στιγμη
Αν ετρεχε ο φαντζιο στην φ1 σήμερα θα ετρωγε τα μουτρα του πχ

Δλδ ο Σπανούλης που αν κ ειμαι βαζελος οπως ειπε κ ο πξ75 αλλα οχι μαλακας εχει παροιμοιο τροπο παιχνιδιου ειδες να βαζει 40.?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δεν αμφισβητω τον σαμπονις αλλα τοτε οι ομαδες επαιζαν ανοιχτες αμυνες χωρις συστηματα

Δλδ ο Σπανούλης που αν κ ειμαι βαζελος οπως ειπε κ ο πξ75 αλλα οχι μαλακας εχει παροιμοιο τροπο παιχνιδιου ειδες να βαζει 40.?
Ο Σπανούλης εχει παρομοιο τροπο παιχνιδιου με τον Γκαλη  :headbang:
Η συζητηση εληξε τυπε μου, καλο απογευμα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Οι επιθετικές αρετές του Μπιλ με του Γκάλη απέχουν επίσης το χάος. Παρόλο που ο Μπιλ είναι παιχταράς!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Έτσι είναι. Αλλά η μασονία μας έβγαζε το Διαμαντίδη παιχτούρα επιπέδου ΝΒΑ ενώ έλεγε το Ναβάρο "σίχαμα" και ότι δεν παίζει καλή άμυνα.

Καλύτερος αμυντικός της Euroleague (2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011).

φιλικα !!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
το να συγκρινεις παικτες εντελως διαφορετικων εποχων το θεωρω τουλαχιστον ατοπο..συμφωνοι τρελη παικτουρα ο Νικ αλλα το μπασκετ εχει αλλαξει πολυ τα τελευταια 25-30 χρονια απο την εποχη του Γκαλη..κ τεχνικα,βλεπεις πιο πολυπλοκα συστηματα,πιο γρηγορο,περισσοτερες συνδυαστικες αμυνες..τοτε δεν υπηρχε καν η εννοια του πικ εν ρολ :grin: ..

κ προπαντων εχει αλλαξει η σωματοδομη των αθλητων..οι σημερινοι μπασκεμπολιστες ειναι χωρις αμφισβητηση καλυτεροι αθλητες..πιο γυμνασμενοι,με περισσοτερα μουσκουλα,ογκο,πιο γρηγοροι,πιο αθλητικοι..την εποχη του Γκαλη οι περισσοτεροι μπασκεμπολιστες μοιαζαν με ψηλολιγνους αγυμναστους τυπους λες κ ειχαν βγει απο καμια καλτ ταινια των 80'ς ροδα τσαντα κ κοπανα :grin: ..αναθεμα κ αν ειχαν κανει βαρη ποτε στην ζωη τους ή ειχαν ακουσει την λεξη γυμναστηριο..οι περισσοτεροι εξ'αυτων παιζαν μονο με το οποιο ταλεντο τους..κ φυσικα προερχομενος ο Γκαλης απο την Αμερικη εχοντας κ μια αλφα φυσικη κατασταση(αν δεν κανω λαθος ηταν κ μποξερ στα νιατα του) περα απο το ταλεντο του ειχε σαφες πλεονεκτημα..

που θελω να καταληξω?..για μενα τουλαχιστον..αμα ειχες το Γκαλη στο σημερινο μπασκετ σιγουρα παλι το ταλεντο του θα ξεχωριζε αλλα δε νομιζω να βλεπες εκεινα τα τρελα κ παλαβα πραγματα που εκανε στην εποχη του με τις 30αρες κ τις 40αρες που εβαζε σε καθε παιχνιδι..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ΑΠΟΡΙΕΣ
καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες προς κ.κατσικαρι

5)γιατί μονό εμείς δεν δοκιμάζουμε κάτι άλλο στην άμυνα γιατί τόσο δογματικοί όλες οι ομάδες είχαν στο οπλοστάσιο τους κάποιες άμυνες ζώνης είτε για να αλλάξουν τον ρυθμό είτε σαν κανονική επιλογή άμυνας και άντε δεν θες ζώνη δεν θες matchup ζώνη τουλάχιστον άπλωσε την ομάδα λίγο αμυντικά πέρα του 1/4 του γηπέδου
6)γιατί επιμένεις τόσο με τον σπανουνη αφού μέχρι και εγώ έβλεπα από το χωριό μου ότι η ισπανια ήταν προσαρμοσμένη πάνω του? ίσος το μονό παιχνίδι που ο σπανουλης δεν το τράβηξε από τα μαλλιά μιας και ήταν διαβασμένη όλη ι ισπανια πάνω του.
7)κρίνοντας εκ τον υστέρων μήπως λέω μήπως ότι αφού η ιστορία μας δίδαξε οτι τα τουρνουά ξεκινάν από τα παιχνίδια αποκλεισμού και μετά θα πρέπει να ματσαρουμε τους αντιπάλους μας επιλεκτικά και θα έπρεπε να πάμε με 3 5αρι μιας και αυτό χρειαζόμασταν πιο πολλή με ισπανους σερβους γαλους?3 foul o Μπουρουσης 1 5αρι για 30 λεπτα και να τον κρατάμε φρέσκο στην επίθεση(κουφος) περίπατο ο gasol άσχετα το πόσο παιχταράς είναι αλλά πολύ ξεκούραστα μας τα έβαλε...

αυτα.....

Οι Έλληνες προπονητές για κάποιο λόγο ποτέ δεν παίζουν ζώνη.Δεν θυμάμαι αν έχω δει Εθνική Ελλάδος να χρησιμοποιεί ζώνη έστω για λίγο.
6) Γιατί αυτό το ματς είτε το κερδίζεις είτε το χάνεις με Σπανούλη. Με Ζήση και Σλούκα δεν κερδίζεις Ισπανία στον αιώνα τον άπαντα! Γι αυτό άλλωστε παρά το ότι ο Σπανούλης δεν έκανε καλό ματς ήταν ο ο μόνος που είχε +9 στα γκαρντ δηλαδή όσο ήταν το γήπεδο η ομάδα μας είχε το πλεονέκτημα. Τα σουτ απελπισίας που βάρεσε στο τέλος θα ήταν θαύμα αν έμπαινε έστω ένα από αυτά! Δύο φορές πάντως που έκατσε πάγκο ο Σπανούλης τότε ήταν που μας πήραν διαφορά οι Ισπανοί και με Σπανούλη μέσα επιστρέψαμε!
7)Όσα πεντάρια και να είχες άσκοπο θα ήταν ενάντια στον Γκασόλ! Ο τύπος δεν έχει αντίπαλο οποιονδήποτε Ευρωπαίο στη θέση του. Κάποιοι αμπαλάκηδες μου έλεγαν ότι ο Γκομπέρτ θα τον σταματήσει και τους έλεγα ότι και αυτόν θα τον κάνει στο ρελαντί μία χαψιά και φυσικά είδαμε τι έγινε..

OP
OP
D

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Παιδιά, μην γαμάτε το θέμα με Διαμαντίδη και Γκάλη και διάφορες τέτοιες ανούσιες κουβέντες. Ευρωμπάσκετ είπαμε.............
Ας προσπαθήσω να αλλάξω ρώτα λοιπόν ελπίζοντας πως θα ακολουθήσουν κάποιοι.
Οι Λιθουανοί αξιέπαινοι και ψυχάρες. Έχω βαρεθεί αν βλέπω τον Τεόντοσιτς να τραβάει τα άπλυτα μαλλιά του με αυτό το βλέμμα απόγνωσης, στο τέλος κάθε μεγάλου και κρίσιμου ματς. Χθες δεν ήταν κακός, ούτε ήταν ο κύριος υπαίτιος για την ήττα της ομάδας του(όπως συνήθως συμβαίνει), αλλά ήταν κατώτερος των περιστάσεων, όπως και όλοι στην Σερβία. Εν κατακλείδι σε τέτοια ματς, αυτό που παίζει ρόλο περισσότερο είναι πόσο λυσσασμένος για τη νίκη θα είσαι και πόσο θα γυαλίζει το μάτι σου. Πάνε στράφι και τα μπασκετικά συστήματα και τα μεγάλα ονόματα και οι ικανότητες των παιχτών. Αυτή είναι και η ομορφιά του αθλήματος. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται και φαίνονται όταν δείχνουν χαρακτήρα στα δύσκολα.
Προβλέπω δυστυχώς επικράτηση της Ισπανίας στον τελικό. Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική. Θα είναι πιο ξεκούραστοι μια μέρα και θα έχουν μαζί τους και τους διαιτητές. 2-3 γρήγορα φάουλ στον Βαλαντσιούνας και το ματς έλαβε τέλος. Όλα είναι πιθανά πάντως.....  

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
2-3 γρήγορα φάουλ στον Βαλαντσιούνας και το ματς έλαβε τέλος. Όλα είναι πιθανά πάντως.....  

Πολύ δύσκολα να γίνει αυτό εκτός αν είναι τρανταχτά φάουλ. Δεν νομίζω να θέλουν να κάνουν εντελώς σούπα τον τελικό τους!  ;)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Πολύ δύσκολα να γίνει αυτό εκτός αν είναι τρανταχτά φάουλ. Δεν νομίζω να θέλουν να κάνουν εντελώς σούπα τον τελικό τους!  ;)

ενταξει δε θα ναι κ η πρωτη φορα που θα δεις σουπα τελικο ευρωμπασκετ..απ'το 2007 εχεις να δεις ανταγωνιστικο τελικο..το 2009 κ το 2011 οι Ισπανοι ειχαν παρει παραμαζωμα Σερβους κ Γαλλους απο νωρις,ενω κ το 2013 αν θυμαμαι καλα οι Γαλλοι το καθαρισαν σχετικα ευκολα το ματσακι..αν το καλοσκεφτεις κ το 2005 που το πηραμε εμεις για τους ουδετερους που τον παρακουλουθουσαν σουπα θα ταν ο τελικος..απ'τα μεσα του 3ου δεκαλεπτου ηξερες τον νικητη..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
ενταξει δε θα ναι κ η πρωτη φορα που θα δεις σουπα τελικο ευρωμπασκετ..απ'το 2007 εχεις να δεις ανταγωνιστικο τελικο..το 2009 κ το 2011 οι Ισπανοι ειχαν παρει παραμαζωμα Σερβους κ Γαλλους απο νωρις,ενω κ το 2013 αν θυμαμαι καλα οι Γαλλοι το καθαρισαν σχετικα ευκολα το ματσακι..αν το καλοσκεφτεις κ το 2005 που το πηραμε εμεις για τους ουδετερους που τον παρακουλουθουσαν σουπα θα ταν ο τελικος..απ'τα μεσα του 3ου δεκαλεπτου ηξερες τον νικητη..
Συμφωνώ αλλά ήταν σούπα λόγω δυναμικότητας των ομάδων. Ο drax παραπάνω το λέει ότι θα τον φορτώσουν με δόλο με 3 γρήγορα φάουλ οι κόρακες για να κάνουν εύκολο το έργο των Ισπανών. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα ότι εννοεί.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ρε τύπε, και ο Ντένις Ρόντμαν έβγαινε καλύτερος αμυντικός για χρόνια στο NBA αλλά δε βγήκε κανείς να πει ότι ήταν καλύτερος παίκτης από το Τζόρνταν και τον Πίπεν.
Επιτέλους σταμάτα να λες μαλακίες.

ρε δε μου γαμιεσαι  :jerking:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
σου φταιει η μασονία του μπασκετ που λεγαμε το διαμαντιδη καλυτερο αμυντικο της ευρωπης ....

μαλακα!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
σου φταιει η μασονία του μπασκετ που λεγαμε το διαμαντιδη καλυτερο αμυντικο της ευρωπης ....

μαλακα!!

Καλύτερος αμυντικός παίχτης της Ευρωλίγκας στη 15ετία βάσει βραβείων είναι! Καλύτερος παίχτης της 15ετίας που με μανία υποστηρίζουν πολύ βάζελοι με τίποτα!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Άμα γράφεις ασυναρτησίες να περιμένεις ανάλογη απάντηση.
Ειδάλλως πήγαινε να πουλήσεις μούρη σε κάνα γκομενάκι που νομίζει ότι η μπάλα του μπάσκετ έχει κοτσάνι.

:jerking:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Συμφωνώ αλλά ήταν σούπα λόγω δυναμικότητας των ομάδων. Ο drax παραπάνω το λέει ότι θα τον φορτώσουν με δόλο με 3 γρήγορα φάουλ οι κόρακες για να κάνουν εύκολο το έργο των Ισπανών. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα ότι εννοεί.

κοιταξε θα φανει αμα θα χουν δολο..νταξει να το καταλαβω με παικτες σαν τον Κουφο,Γκομπερτ που δεν εχουν τοσο παιχνιδι με πλατη να μην εχει φθορα στα φαουλ ο Γκασολ..αλλα αμα κ αυριο με τον Βαλαντσιουνας φορτωθει ο Γκασολ παλι το πρωτο του φαουλ στο 35'..ε τοτε κατι δεν παει καλα :grin:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Ρε τύπε μην του απαντάς. Αυτός ο μαλάκας θα'χει καμιά αφίσα του Διαμαντίδη στο δωμάτιο του και θα τον έχει κάνει σφεντόνα.  :cum:

γαυρος να φανταστω?..αλλιως δεν εξηγειται τοση χολη για τον Διαμαντιδη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom