Νέα

Eurobasket 2015 - Εθνική Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Στην τελευταία φάση πριν πάρει το ριμπάουν ο Γκασόλ και καρφώσει, έκανε φαουλάρα.....
Δεν παιζουμε σκακι τύπε, αλληλοτραβηχτηκαν και κερδισε ο δυνατοτερος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ετσι οπως τον ειδα σημερα τον γκαζολ κ τους σερβους μια χαψια θα τους κανει στον τελικο  :grin:
Ο ανθρωπος ειναι ο ορισμος του μεγαλου παικτη τύπε, 35 ετων και βαζει 40 ποντους σε ημιτελικο μεσα στην εδρα του αντιπαλου εχοντας συμμετοχη 33 λεπτα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγω δεν θυμαμαι ποτέ να πηρε κανενα κρισιμο ματς μονος του ο Παρκερ.
Ενας μετριος παικτης, απών παντα στα δυσκολα.
Για καμια διαφημιση ρουχων ή για καμια φωτογραφηση με τη γκομενα, μια χαρα ειναι.

Ο μεγαλος παικτης μπαινει και παιρνει το παιχνιδι μονος του.
Οπως ο Γκασολ ας πουμε.

Ή οπως ο Γκαλης στην εποχη μου.
οταν δεν μιλας πολιτικα τα λες σωστα ρε μπαγασα//
ο σμαρας λοιπον σε εχει καψει... :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Εγω δεν θυμαμαι ποτέ να πηρε κανενα κρισιμο ματς μονος του ο Παρκερ.
Ενας μετριος παικτης, απών παντα στα δυσκολα.
Για καμια διαφημιση ρουχων ή για καμια φωτογραφηση με τη γκομενα, μια χαρα ειναι.

Ο μεγαλος παικτης μπαινει και παιρνει το παιχνιδι μονος του.
Οπως ο Γκασολ ας πουμε.

Ή οπως ο Γκαλης στην εποχη μου.
Το 2013 μόνος του τους πήρε τους Ισπανούς! Καμιά 30αριά πόντους τους έβαλε στον ημιτελικό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.866
Πόντοι
26.141
και πληροφοιακα σου λεω η κοπελα μου είναι μαυρη οποτε πως θα ελεγα εγω κατι τετοιο!!!όπως και εγω είμαι ασπρος ετσι και αυτοι εινια μαυροι--υποτιμιτικο είναι να είναι καποιος ρατσιστης και στενομυαλος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.866
Πόντοι
26.141
πεοσωπια πιστευω ότι σαμπονης ηταν πιο εξυπνος σεντερ από των γκασολ και με ποιο ταλαντούχες κινησεις  αλλα και ο παου είναι σιγουρα καλυτερος του ντιβαρς ΑΛΛΑ............... επειδή είναι αυτοι οι ανθρωποοι 215 και βαλε εκατοστα δεν με υγκινουν διοτι καμια φορα λεω από μεσα μου ότι και εγα αν ημουν τοσο ψηλος τα ιδια ισως κανα και θα τους εβαα ολους στο καλαθι :grin: :grin: :grin: :grin:
παντα θα μας συγκινυν και θα μας προλα΄λουν θαυμασμο παιχτες με αρχιδια και μπουκαδωροι όπως γκαλης και πετροβιτς και τζορνταν ή μπαρκλεη που είναι πιο κοντη αλλα ξερουν μππασκετ πολλα κανταρια και θα ταυτιζουμε τους εαυτους μας με αυτους διοτι τους νιψθουμε πιο κοντα σε εμας

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Πέστα ρε φίλε, μπαίνει εδώ μέσα ο κάθε ξερόλας Ελληναράς και αμολάει τη μαλακία του.
Οι πιο σκληρές και απαξιωτικές κουβέντες πάντα ξεστομίζονται από ημιμαθείς και μυρωδιάδες σε έναν τομέα. Κλασικά πράγματα. Ο Έλληνας πάντα εκφέρει άποψη ακόμα και στα θέματα που δεν ξέρει.

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
OP
OP
D

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μεγάλος παίχτης ο Γκασόλ. Πολύ μεγάλος. Δεν χρειάζεται ν' αποδείξει κάτι στα 35 του, αλλά παρόλα αυτά κατεβαίνει με την χώρα του και παίζει σε τέτοιο επίπεδο, λες και οι άλλοι παίχτες είναι σε άλλη κατηγορία. Γυάλιζε το μάτι του χθες.
Οι Γάλλοι, κλασσικοί losers, αν και πίστευα θα το είχαν αποβάλλει μετά την δίκαιη κατάκτηση του 2013. Αλλά όταν ο Πάρκερ είναι τόσο άθλιος, κωλώνουν και οι λοιποί. Κι επειδή γράφτηκε πρωτύτερα "σιγά τον παίχτη τον Πάρκερ", έχουμε την τάση να ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα. Ο Πάρκερ είναι κι αυτός μεγάλος παίχτης, απλά χθες ήταν πολύ χάλια.
Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνω ότι οι Γάλλοι ναι μεν είχαν πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς και μαλακίστηκαν, αλλά αυτό που έγινε με τους διαιτητές ήταν γι' άλλη μια φορά σιχαμερό.
Ο Γιουλ με τον Σέρχιο και τους λοιπούς περιφερειακούς έπρεπε να έχουν βγει με 5 φάουλ από το 25'.
Ο Γκασόλ κέρδιζε φάουλ όταν κάποιος Γάλλος τον στραβοκοιτούσε.
Ο Γκασόλ χρεωνόταν με φάουλ μόνο αν έβγαζε μαχαίρι.
Υπήρχαν δύο κομβικές φάσεις που έκριναν το ματς. Και στις δύο έγιναν καταφανέστατα λάθη από τους διαιτητές(πρώτος ο Χριστοδούλου, η μεγάλη μας σφυρίχτρα.......). Στην τελευταία φάση του αγώνα με ισοπαλία, χάνουν σουτ οι Ισπανοί, μαζεύει το ριμπάουντ ο Μπατούμ και του κάνει ΚΑΘΑΡΟ φάουλ ο Γκασόλ. Γαργάρα οι διαιτητές. Και βέβαια, αυτό που αναφέρθηκε και παραπάνω, για την λαβή πάλης στον Λαβέρν στο ριμπάουντ και κάρφωμα στην παράταση.
Επίσης, όταν οι Γάλλοι πήραν τη διαφορά των 11 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο, οι διαιτητές κράτησαν στο ματς τους Ισπανούς, με συνεχή σφυρίγματα και βολές. Φθορά, πάγωμα στον ρυθμό και σταδιακό ψαλίδισμα της διαφοράς. Μετά οι Ισπανοί βρήκαν πάλι ρυθμό, το πίστεψαν και το πήραν, ενώ οι άλλοι είχαν χεστεί πάνω τους, βλέποντας και τον Πάρκερ να είναι σε άλλο γήπεδο.
Η γνωστή ιστορία εδώ και 10+ χρόνια δηλαδή. Από τη στιγμή που το ματς πήγε στις λεπτομέρειες και στην μία φάση, στο ένα σουτ, στο ένα ριμπάουντ, ήμουν σίγουρος πως θα το καθάριζαν οι Ισπανοί. Μπορεί αυτά να φαίνονται λεπτομέρειες, αλλά κατά τη γνώμη μου έκριναν τον αγώνα. Παρόλα αυτά, έτσι όπως διαχειρίστηκαν τις δυσκολίες οι Γάλλοι και με τον τρόπο που έπαιξαν στα κρίσιμα σημεία, καλά έκαναν κι αποκλείστηκαν. 

OP
OP
D

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Και βέβαια να πούμε κι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΑΝΤΙΟ στον Σπανούλη. Τον έχω κράξει κι εγώ ουκ ολίγες φορές και θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι ο τύπος είναι μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έλεγε στην συνέντευξη "για την πατρίδα μου" και βούρκωνε. Ξέρω ότι πάντα τα έδινε όλα, άσχετα αν κάποιες φορές δεν είχε καλή απόδοση. Νομίζω ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια είχε χάσει, μετά και από κάποιους τραυματισμούς(συν την ηλικία) αισθητά την εκρηκτικότητά του και την ταχύτητά του. Αυτά τα τρίποντα υπο πίεση με το πλάγιο βηματάκι, γίνονταν κυρίως γιατί δεν είχε πια την ικανότητα να περνάει τους αντιπάλους του με ένα βήμα για πλάκα, όπως έκανε στα ντουζένια του. Σε κάποιες φάσεις σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, έχανε την μπάλα μόνος του, δεν μπορούσε να περάσει μέσα από το σκριν μεταξύ του συμπαίχτη του και του αντιπάλου και βέβαια έχασε εκείνο το καθοριστικό μικρό μπάσιμο από το ένα μέτρο, αφού είχε αδειάσει την μισή Ισπανία, προς το τέλος του αγώνα. Φάσεις δηλαδή που τις έβγαζε χαλαρά και αποτελεσματικά σα να άναβε ένα τσιγάρο, τώρα πια δεν του βγαίνουν. Κι επειδή κατάλαβε κι ο ίδιος την καταπόνηση αυτή, νομίζω καλά έκανε κι αποχώρησε.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Για τους ιεροσυλους πιο πανω: 4 δαχτυλιδια στο ΝΒΑ ο Παρκερ, ολα με πρωταγωνιστικο ρολο. Τα υπολοιπα (1ος σκορερ του Eurobasket ever, πρωταθλητης με τη Γαλλια που την πηρε απ το χερι το 2013, all-star teams κλπ στο ΝΒΑ) ερχονται μετα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Στο συνεχές μέλλον πιστεύω τα σημαντικότερα κεφάλαια για την Εθνική θα είναι Αντετοκούνμπο, Χαραλαμπόπουλος, Παπαπέτρου,Ντόρσι και υπό προυποθέσεις Παπαγιάννης. Ο Παππάς έχει ικανότητα να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν μου φαίνεται να το λέει η καρδιά του γενικώς! Ο Καλάθης εννοείται θα είναι ο βασικός μας πόιντ γκαρντ, αλλά δεν τον θεωρώ παίχτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά όπως και τον Σλούκα.

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Για τους ιεροσυλους πιο πανω: 4 δαχτυλιδια στο ΝΒΑ ο Παρκερ, ολα με πρωταγωνιστικο ρολο. Τα υπολοιπα (1ος σκορερ του Eurobasket ever, πρωταθλητης με τη Γαλλια που την πηρε απ το χερι το 2013, all-star teams κλπ στο ΝΒΑ) ερχονται μετα...
Αστο μαν μην τους τα λες!!! Μετριος παιχτης ο Παρκερ, το πε ο Ποποβιτς του καναπε αρα ισχυει

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Μεγάλος παίχτης ο Γκασόλ. Πολύ μεγάλος. Δεν χρειάζεται ν' αποδείξει κάτι στα 35 του, αλλά παρόλα αυτά κατεβαίνει με την χώρα του και παίζει σε τέτοιο επίπεδο, λες και οι άλλοι παίχτες είναι σε άλλη κατηγορία. Γυάλιζε το μάτι του χθες.
Οι Γάλλοι, κλασσικοί losers, αν και πίστευα θα το είχαν αποβάλλει μετά την δίκαιη κατάκτηση του 2013. Αλλά όταν ο Πάρκερ είναι τόσο άθλιος, κωλώνουν και οι λοιποί. Κι επειδή γράφτηκε πρωτύτερα "σιγά τον παίχτη τον Πάρκερ", έχουμε την τάση να ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα. Ο Πάρκερ είναι κι αυτός μεγάλος παίχτης, απλά χθες ήταν πολύ χάλια.
Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνω ότι οι Γάλλοι ναι μεν είχαν πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς και μαλακίστηκαν, αλλά αυτό που έγινε με τους διαιτητές ήταν γι' άλλη μια φορά σιχαμερό.
Ο Γιουλ με τον Σέρχιο και τους λοιπούς περιφερειακούς έπρεπε να έχουν βγει με 5 φάουλ από το 25'.
Ο Γκασόλ κέρδιζε φάουλ όταν κάποιος Γάλλος τον στραβοκοιτούσε.
Ο Γκασόλ χρεωνόταν με φάουλ μόνο αν έβγαζε μαχαίρι.
Υπήρχαν δύο κομβικές φάσεις που έκριναν το ματς. Και στις δύο έγιναν καταφανέστατα λάθη από τους διαιτητές(πρώτος ο Χριστοδούλου, η μεγάλη μας σφυρίχτρα.......). Στην τελευταία φάση του αγώνα με ισοπαλία, χάνουν σουτ οι Ισπανοί, μαζεύει το ριμπάουντ ο Μπατούμ και [size=10pt]του κάνει ΚΑΘΑΡΟ φάουλ ο Γκασόλ. Γαργάρα οι διαιτητές.[/size] Και βέβαια, αυτό που αναφέρθηκε και παραπάνω, για την λαβή πάλης στον Λαβέρν στο ριμπάουντ και κάρφωμα στην παράταση.
Επίσης, όταν οι Γάλλοι πήραν τη διαφορά των 11 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο, οι διαιτητές κράτησαν στο ματς τους Ισπανούς, με συνεχή σφυρίγματα και βολές. Φθορά, πάγωμα στον ρυθμό και σταδιακό ψαλίδισμα της διαφοράς. Μετά οι Ισπανοί βρήκαν πάλι ρυθμό, το πίστεψαν και το πήραν, ενώ οι άλλοι είχαν χεστεί πάνω τους, βλέποντας και τον Πάρκερ να είναι σε άλλο γήπεδο.
Η γνωστή ιστορία εδώ και 10+ χρόνια δηλαδή. Από τη στιγμή που το ματς πήγε στις λεπτομέρειες και στην μία φάση, στο ένα σουτ, στο ένα ριμπάουντ, ήμουν σίγουρος πως θα το καθάριζαν οι Ισπανοί. Μπορεί αυτά να φαίνονται λεπτομέρειες, αλλά κατά τη γνώμη μου έκριναν τον αγώνα. Παρόλα αυτά, έτσι όπως διαχειρίστηκαν τις δυσκολίες οι Γάλλοι και με τον τρόπο που έπαιξαν στα κρίσιμα σημεία, καλά έκαναν κι αποκλείστηκαν. 

ολα αληθεια , αλλα στο τελευταιο δευτερολεπτο ΚΑΝΕΙΣ δε σφυριζει σε τετοιο αγωνα , αν δεν τρεξει αιμα!!.Αλλα οπως ειπα 100% σωστος  :thumbsup: :thumbsup:

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ολα αληθεια , αλλα στο τελευταιο δευτερολεπτο ΚΑΝΕΙΣ δε σφυριζει σε τετοιο αγωνα , αν δεν τρεξει αιμα!!.Αλλα οπως ειπα 100% σωστος  :thumbsup: :thumbsup:
Καλα στη συγκεκριμενη φαση παιζει να ετρεξε και αιμα!!! Τον κατεδαφισε τον αλλον!!! Αμα δε δωσει και αυτο τι θα δωσει

OP
OP
D

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Στο συνεχές μέλλον πιστεύω τα σημαντικότερα κεφάλαια για την Εθνική θα είναι Αντετοκούνμπο, Χαραλαμπόπουλος, Παπαπέτρου,Ντόρσι και υπό προυποθέσεις Παπαγιάννης. Ο Παππάς έχει ικανότητα να κάνει τη διαφορά, αλλά δεν μου φαίνεται να το λέει η καρδιά του γενικώς! Ο Καλάθης εννοείται θα είναι ο βασικός μας πόιντ γκαρντ, αλλά δεν τον θεωρώ παίχτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά όπως και τον Σλούκα.

Σωστός.........Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω. Ο Παππάς έχει κάτι από Σπανούλη σε τρόπο παιχνιδιού και αθλητικό εγωισμό, πράγμα που μόνο σε καλό μπορεί να του βγει, αλλά και κάτι από ........ Μπουρούση σε δηλώσεις, χαρακτήρα, νοοτροπία κλπ και αυτό μόνο σε κακό μπορεί να του βγει.
Και να προσθέσω σε βάθος χρόνου Κόνιαρη, Τολιόπουλο στα γκαρντ και αν όλα πάνε καλά τον μικρό αδελφό του Αντετοκούμπο. Επίσης, έχω δει προσωπικά τον Μωραΐτη(γιο του παλιού παίχτη του Ολυμπιακού) και πρέπει να πω ότι το παλικαράκι έχει στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό.
Ίδωμεν. Μακάρι να έχουν τα παιδιά υγεία και μυαλό στο κεφάλι τους και αν δουλέψουν σκληρά, θα φτάσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom