ειμαι περιεργος να δω πως θα σφυριξουν σερβους κ ισπανους στο τελικο
μιας και ως γνωστο τα παιρνουν και οι 2 τα σφυριγματακια τους
Στην τελευταία φάση πριν πάρει το ριμπάουν ο Γκασόλ και καρφώσει, έκανε φαουλάρα.....
ειμαι περιεργος να δω πως θα σφυριξουν σερβους κ ισπανους στο τελικο
μιας και ως γνωστο τα παιρνουν και οι 2 τα σφυριγματακια τους
Ο Κατσικάρης είναι καλός αλλά μαλάκας! Ας έπερνε το Φώτση, τον Παππά περυσι,(αλήθεια ΄φετος αν δεν ήταν τραυματίας, θα τον καλούσε;) ας μην τσακωνότανε χωρίς λόγο με τον Κουφό, που τελικά ήρθε να παίξει για την εθνική. Να φύγει δεν θα μας πάει πουθενά!eμεις θα χαναμε με τους γαλλους
ο κατσικαρης ειναι καλος αλλα λιγος..imop
Στην τελευταία φάση πριν πάρει το ριμπάουν ο Γκασόλ και καρφώσει, έκανε φαουλάρα.....
;Exasa e;inai eidik;o sto;ixhma gia par;atash! xaaxaxxaxaΧάνεις μόνο αν υπήρχε και η επιλογή της ισοπαλίας στο στοίχημα.
οντως ειματε εκει τεταρτοι πεμπτοι εκτοι!!!ο γκασολ επαιξε και παραταση με μονο 2 φαουλ -θα τρελλαθουμε!!!πατως με σετβια θα χυθεί αιμα!!τα κορακια ποιον θα σφυριζουν???????????πατνως συμπαγης ομαδα η ισπανια και μπραβο της
ετσι φαινεται στο ριπλει,αλλα δυσκολο σφυριγμα εκεινη τη στιγμηΣτην τελευταία φάση πριν πάρει το ριμπάουν ο Γκασόλ και καρφώσει, έκανε φαουλάρα.....
φιλε το μαυρος δεν είναι υποτιμικο!!φιλικα το ειπα και ασφαλως το συγκεκριμενο παιδι είναι και νιωθει ελληναςκαιμακογλου περπερουγου παπανικολαου δεν μπορουν να κριθουν γτ δεν επαιξαν
οσο για τον ανετοκουμπο.... ειναι πιο ελληνας απο πολλους αναμεσα μας και ειναι ντροπη να αποκαλειται κ καλα υποτιμητικα μαυρος μαυρουλης κτλ... δεν την αγαπαει την εθνικη αδερφε, αισθανεται ελληνας και προφανως ειναι!!!
επισης διαφωνω για τον μπουρουση, νομιζω ηταν πολυ καλος σε αυτο το γιουρο
χαραλαμποπουλος σιγουρα θα βοηθησει, για ντορσει δεν εχω αποψη
εντελως φιλικα
επαιξε καθαρη αμυνα ο Γκασολ γιάυτο κ μονο τα 2 φαυλ οι Γαλλοι με το που τον ακουμπουσαν του διναν βολες
Ας το πάρουμε απόφαση: όσο θα κοιτάζουμε μόνο το δέντρο (διαιτησία) και θα παραμελούμε το δάσος (αγωνιστική ικανότητα και τακτική) τόσο θα τρώμε "σφαλιάρες" πέφτοντας από τα σύννεφα των αβάσιμων προσδοκιών που τρέφουμε και πάντα (μα πάντα!) θα κοιτάζουμε να βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα σε εξωγενείς παράγοντες... Γνώμη μου πάντα.
επαιξε καθαρη αμυνα ο Γκασολ γιάυτο κ μονο τα 2 φαυλ οι Γαλλοι με το που τον ακουμπουσαν του διναν βολες
Οι Ισπανοί με Γκασόλ μέσα ρε φίλε χάνουν όποτε κοιμάται ο Θεός ή όποτε παίζουν με πλήρη USA! Μπορεί να πάρουν κάποιο σφύριγμα μπορεί να τους ευννοήσει η τύχη αλλά δεν χάνουν οι γαμιόληδες! Για να νικήσεις όταν κοιμάται ο Θεός πρέπει να πάθεις καρδιακό!
Γενικά στα ευρωμπάσκετ πέφτει πολύ ξύλο για να μην γίνει σούπα η διοργάνωση. Νομίζεις αν δεν άφηναν το κατς που έπαιζαν οι Λιθουανοί χθες θα περνούσαν την Ιταλία? ;)παντως το σημερινο ματσακι μου αφησε μια γευση οτι σπρωχτηκαν οι Ισπανοι..συμφωνοι παιχτουρα ο Γκασολ αλλα πεφτει κ τρελη προστασια απο τους διαιτητες για τον δε σουμο τον Ρεγες στα 3-4 φαουλ που κανει σε καθε φαση του σφυριζουν το ενα..τεσπα..τιμωρηθηκε κ εν μερει ο Γαλλος προπονητης ο Κολε..οταν εχεις ασσο σαν τον Ερτελ κ τον κοβεις αρχικα απο την εθνικη επειδη κ καλα δε ταιριαζει στα πλανα σου για να παρεις τον Καουντι στην 12αδα..ε εισαι μαλακας ..σημερα που δε τραβαγε ο Παρκερ,θα μπορουσε να βοηθησει ενας Ερτελ απο τον παγκο..περυσι στο μουντομπασκετ μονος του τους ειχε καθαρισει τους Ισπανους..
τεσπα..ας ελπισουμε να περασουν αυριο οι Σερβοι για να δουμε ωραιο τελικο..γιατι ετσι κ περασουν τιποτα Λιθουανοι δε θα δεις παιχνιδι,τσοντα θα δεις
Ο Πάρκερ με βάση στατιστικών έκανε τουρνουά ελαφρώς χειρότερο από Σπανούλη. Αν τη σημερινή του εμφάνιση την έκανε ο Σπανούλης με την Ισπανία θα μας είχαν ζαλίσει οι πάντες και οι δημοσιογράφοι κυρίως! Για τον Πάρκερ αντίθετα δεν θα ακουστεί τίποτα!Φυσικά που είναι και αρκετά καλύτερος παίχτης με παρουσίες σε τελικούς nba και περιμένεις να κάνει την τρελή διαφορά!
Συμφωνώ την πάτησε άσχημα ο μυρωδιάς ο Κολέ! Άφησε έξω τον Ερτέλ αυτοκτονία ο τύπος! Μαρκ και Καλντερόν αντί Ρίμπας! Ο Ρούμπιο περιττός παίχτης άσουτος μέχρι αηδίας τσάμπα θα έτρωγε χρόνο από Σέρχι και Γιουλ που είναι παιχτάρες!τραγικος ηταν ο Παρκερ σημερα..δεν υπηρχε κ καθαροαιμο μπακ απ πλει-μεκερ να τον ξεκουραζει αρκετα στο τουρνουα..ο Ντεκολο ειναι combo-guard ασσοδυο..κ ο Βεστερμαν που ηταν κ καλα ο ανπληρωματικος ασσος δεν ειναι ακομα για τετοια παιχνιδια..καναν κ την μαλακια με το κοψιμο του Ερτελ,τους εκατσε κ ο τραυματισμος του Ντιοτ στην προετοιμασια κ εδεσε το γλυκο...να μου βεβαια πεις τι να πουν κοι Ισπανοι που κατεβηκαν με τοσες απουσιες..
φιλε το μαυρος δεν είναι υποτιμικο!!φιλικα το ειπα και ασφαλως το συγκεκριμενο παιδι είναι και νιωθει ελληνας