Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Η εμβολιασμενοι ειναι η με αρνητικο τεστ...μακαρι του χρονου να εχουμε κοσμο στα γηπεδα.Ο μισος πληθυσμος εχει ηδη εμβολθασθει.
Και κανονικά με μάσκες όλοι όπως είδαμε
Η εμβολιασμενοι ειναι η με αρνητικο τεστ...μακαρι του χρονου να εχουμε κοσμο στα γηπεδα.Ο μισος πληθυσμος εχει ηδη εμβολθασθει.
Oρδες ορθολογιστων θα κατακλυσουν τις αραβικες χωρες για να διαμαρτυρηθουν για τα ανθρωπινα δικαιωματα,τη θεση της γυναικας και το καθεστως της κληρονομικης βασιλειαςΚαι κανονικά με μάσκες όλοι όπως είδαμε
Ελβετία,Κροατία,και οι 3ες από 5ο και 6ο όμιλο θα πω εγώΤο καταλάβατε οτι μολις προκριθηκε η Ελβετια ε?
Για την Κροατια μην βιαζεσαι, εναν ποντο εχειΕλβετία,Κροατία,και οι 3ες από 5ο και 6ο όμιλο θα πω εγώ
Κουτσά στραβά πιστεύω θα νικήσει τη ΣκωτίαΓια την Κροατια μην βιαζεσαι, εναν ποντο εχει
Μόνο αν δεν χασουν οι Σουηδοι απο τους ΠολωνουςΠαίζει έντονα και το σενάριο προκρισης της Ισπανίας με 3 ισοπαλίες
Στο πρωτο ημιχρονο με το Βελγιο ηταν εξαιρετικη,δεν μπορουσαν να αλλαξουν 2-3 πασες οι Βελγοι και τους επαιζαν στο μισο γηπεδο.Δεν ξερω αν εχουν αντοχες να το κανουν στα επομενα ματς.26,00 αποδοση η Δανια τωρα.
Εριξα 200 για 5.200.
Μην σωσει και ερθει.
Ειμαι ρομαντικος εγω.
Απο τωρα βλεπω σε αφιερωματα την επικη πορεια της Δανιας για τον τιτλο μετα το συμβαν του Ερικσεν, και τον επιθετικο της Ιντερ να σηκωνει την κουπα μεσα στο Γουεμπλει με ριγη συγκινησης να δονούν ολη την Ευρωπη
Στο πρωτο ημιχρονο με το Βελγιο ηταν εξαιρετικη,δεν μπορουσαν να αλλαξουν 2-3 πασες οι Βελγοι και τους επαιζαν στο μισο γηπεδο.Δεν ξερω αν εχουν αντοχες να το κανουν στα επομενα ματς.
Υγ Καλη η Ολλανδια σημερα αλλα ελειπε ενας φορ στην περιοχη(στο πρωτο ημιχρινο που ειδα τουλαχιστον)
Εσχως πρωδωταις πωλιτικη, ι Μακαιδονια ινε μια !! Ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ ουγκΤι ΚΑΤΑΝΤΙΑ απο τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ τους δημοσιογραφους στα ραδιοφωνα αλλα και στην τιβι,να αποκαλουν τους ΓΥΦΤΟΥΣ " βορεια μακεδονια "
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ....
Πονας ρε ψηφοφορε του ταβαριτς Κουτσούμπωφ?Εσχως πρωδωταις πωλιτικη, ι Μακαιδονια ινε μια !! Ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ ουγκ
Έχουν περάσει και οι δυο ήδη, με Χ πάει Τσεχία πρώτη και Αγγλία δεύτερη.Με Χ περνάνε Αγγλία και Τσεχία σίγουρα.
Του Κουτσουμπα ??? Χαχαχαχα....δε μου λες, είσαι .μαλάκας κάθε μέρα η παίρνεις και ρεπό ???Πονας ρε ψηφοφορε του ταβαριτς Κουτσούμπωφ?
Του Κουτσουμπα ??? Χαχαχαχα....δε μου λες, είσαι .μαλάκας κάθε μέρα η παίρνεις και ρεπό ???