kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Εντάξει έγινε ένα λάθος.Για εξήγησε μας πως θα γίνει αυτό από τη στιγμή που παίζουν μεταξύ τους.
Εντάξει έγινε ένα λάθος.Για εξήγησε μας πως θα γίνει αυτό από τη στιγμή που παίζουν μεταξύ τους.
Νιαρρρρρ.....Paola Ferrari παρουσιάστρια του Euro 2020, στην Ιταλία...
(Πριν απ'ολα παρουσιάζει το "γατακι" της, αλα Sharon Stone..)
Τηλεοραση δεν εχετε ρε;Εμένα μια χαρά πάει.
ειναι κατειλημμενη. Γιαυτο καλο ειναι να χωριζεις για ενα μηνα οταν εχει euro και μουντιαλΤηλεοραση δεν εχετε ρε;
Τύπε σε βλέπω λίγο υποτακτικό, πρέπει να σκίσεις τη γάτα! Πέρνα μια βόλτα από το νήμα "Call girls που χύνουν" να πάρεις μαθήματα από κάτι αντρακλες που ούτε γλυφομούνι δεν καταδέχονται να κάνουνειναι κατειλημμενη. Γιαυτο καλο ειναι να χωριζεις για ενα μηνα οταν εχει euro και μουντιαλ
ειμαι υποτακτικος σημερα για να τον βαλω σε κωλοτρυπιδα αυριοΤύπε σε βλέπω λίγο υποτακτικό, πρέπει να σκίσεις τη γάτα! Πέρνα μια βόλτα από το νήμα "Call girls που χύνουν" να πάρεις μαθήματα από κάτι αντρακλες που ούτε γλυφομούνι δεν καταδέχονται να κάνουν
Μεχρι προχθες ετρεχε σε μοζιλα,τωρα λεει θελει κρομ.βλεπει κανεις τα ματς απο το webtv του αντ1/μακεδονιαTV ??? δεν φορτωνει το γαμημενο με τπτ
Βγειτε ρε σε κανα καφενειο που καθεστε στα σκοτεινα σαν τιμωρημενα παιδακια.Να δειτε και κανα αιδοιο να ξεκουραζονται λιγο τα ματια απο την ψωλαρια στο χορτο...κοπηκαν τα μηνυματα του Χαρδαλια που εκει σας χαλαγε αλλα υπο τον συζυγικο ζυγο δεν διαμαρτυρεστε, ετσι;ειναι κατειλημμενη. Γιαυτο καλο ειναι να χωριζεις για ενα μηνα οταν εχει euro και μουντιαλ
ρε σύντροφε, πρέπει να κατέστρεψες κόσμο με τις δύο ισοπαλίες που έλεγες Αγγλία-Τσεχία και Ουκρανία-Αυστρία !! Και μ'αρέσει που μια μέρα έκραζες εμένα για κάτι εκτιμήσεις που έκανα και προκαλούσες....πραγματικά αυτή τη φορά το τερμάτισες !!Αυτο με τις κιτρινες ειναι πολυ καλη ιδεα
Αλλαγη ρολων...ενδιαφερον.Αν αποζημιωνεσαι ετσι δεκτον.Η υπομονη που δειχνεις πρεπει να ανταμοιβεται☺ειμαι υποτακτικος σημερα για να τον βαλω σε κωλοτρυπιδα αυριο
ρε σύντροφε, πρέπει να κατέστρεψες κόσμο με τις δύο ισοπαλίες που έλεγες Αγγλία-Τσεχία και Ουκρανία-Αυστρία !! Και μ'αρέσει που μια μέρα έκραζες εμένα για κάτι εκτιμήσεις που έκανα και προκαλούσες....πραγματικά αυτή τη φορά το τερμάτισες !!