alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ρε πατε καλα? Προφανως επεσα εξω. Ο καημος σας ειναι να το πω? Δεν ειναι αυτονοητο?Παραδέξου μια φορά κι εσύ ότι έπεσες έξω σε κάτι
Ρε πατε καλα? Προφανως επεσα εξω. Ο καημος σας ειναι να το πω? Δεν ειναι αυτονοητο?Παραδέξου μια φορά κι εσύ ότι έπεσες έξω σε κάτι
Παντως τα τελευταία χρονια εχει πεσει κατακόρυφα η καλη μπαλα στα Euro και Mundial, λιώνουν τους παίκτες ολοι την χρονια και οταν πανε ποια στην τελικη φάση ειναι καμένη, ασε που εχουμε περιστατικά σαν του Έρισκεν. Πρεπει να μειωθούν οι αγωνες κατα την διάρκεια της χρονιάς.
η σκωτια ειναι ο απολυτος ορισμος των ξυλοκοπων, οι άλλοι δυο ψιλοτρωγοντανΟμάδες σαν την Σκωτία,τα Σκόπια,τη Φινλανδία ρίχνουν το επίπεδο της διοργάνωσης,αλλά η ουεφαμάφια στα παπάρια της
Γιατι με το ζορι μπηκαν στη διοργανωση; Με το σπαθι τους μπηκαν.Ομάδες σαν την Σκωτία,τα Σκόπια,τη Φινλανδία ρίχνουν το επίπεδο της διοργάνωσης,αλλά η ουεφαμάφια στα παπάρια της
Αν εξαιρέσεις τον πιτσιρικά τον Γκίλμουρ,όλοι οι άλλοι Σκωτσέζοι είναι άμπαλοι.η σκωτια ειναι ο απολυτος ορισμος των ξυλοκοπων, οι άλλοι δυο ψιλοτρωγονταν
Ελα αφηστε τις μαλακιες και πειτε τι θα ριξουμε αυριο που εχει 4 ματς
Νόμιζα ότι ήταν η Τσαβαλιά.Paola Ferrari παρουσιάστρια του Euro 2020, στην Ιταλία...
(Πριν απ'ολα παρουσιάζει το "γατακι" της, αλα Sharon Stone..)
η σκωτια ειναι ο απολυτος ορισμος των ξυλοκοπων, οι άλλοι δυο ψιλοτρωγονταν
σε τεχνική θυμιζει Λουκά Βυντρατον βαζουν πισω λογω σωματοδομής, με τους κροάτες και οσους κατεχουν το τοπι παιζει το κώνοΕν τω μεταξύ,ο Μακτομινει στη Μάντσεστερ παίζει στο κέντρο και είναι σχετικά καλός.Στη Σκωτία τον βάζουν στην άμυνα.Λες και στο κέντρο έχουν τίποτα Καντέ και Μοντριτς κι αυτός δε χωράει
την Γερμανια ολοι θελουνε να την αποφυγουνε,γιατι ειναι η παλια κακια πουτανα των μεγαλων διοργανωσεωνΝα νικησουν τους Ουγγρους πρωτα
Δεν εχω ιδέα.Αν εχω υπολογισει σωστα, η Πορτογαλια προκρινεται αυριο ακομη κι αν χασει με 2-0?
Εσύ εβαλες ταμπέλα λεγοντας οτι ψηφιζω Κουτσουμπα !! Το εθνικιστής είναι κοντά στο φασίστας οποτε δεν σε αδικησα.Αυτό και τελευταί φορά που σου απανταω γιατί δεν αξίζει τον κόπο..Δεξιοφιλεχλεχλε....χαχαχαχαχαχα
Ελα νταξει,μ'αρεσει που εβγαλες και συμπερασμα οτι ειμαι " κατωτατου επιπεδου " ΧΑ ή κυραλοιφικός....
ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ,που προσπαθεις να βαλεις σε ταμπελα ανθρωπους....
ΥΓ : ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΝΑΣ
Θα πάει η διαφορά γκολ της στο -1, δηλαδή ίση με την Ουκρανία. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω το επόμενο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση όπου η Πορτογαλία είναι από πάνω, άρα ναι.Αν εχω υπολογισει σωστα, η Πορτογαλια προκρινεται αυριο ακομη κι αν χασει με 2-0?
Οι δικές μας αθλητικές εκπομπές,ειναι σοβαρές....Οι δικες μας δεν κανουν τετοια πραγματα.Καλες αλλα κατα βαθος συντηρητικες...