msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
υπηρχε ποτε περιπτωση ο χασαν να εχανε τετοιο γκολ?
Τα πάντα μπαίνουν και χάνονται!
Αν μου έγραφες για Ελ Αραμπί θα σου έλεγα ΟΧΙ δίχως δεύτερη σκέψη!
υπηρχε ποτε περιπτωση ο χασαν να εχανε τετοιο γκολ?
Αφου εκαναν τη μαλακια να βαζουν 24 ομαδες στο euro. 24 πριν λιγα χρονια ειχε το μουντιαλ. 16 και πολλες ειναι για euro.Ομάδες σαν την Σκωτία,τα Σκόπια,τη Φινλανδία ρίχνουν το επίπεδο της διοργάνωσης,αλλά η ουεφαμάφια στα παπάρια της
Ρε Τάκη ψοφάω στο γέλιο με τις τρολιές σου συνέχεια.υπηρχε ποτε περιπτωση ο χασαν να εχανε τετοιο γκολ?
Eκπληξεις γινονταν και πριν ρε τυπε. Δανια 92, Ελλαδα 04 , Τουρκια το 08. Η Ουαλια θα εκανε και με 16. 24 ειναι υπερβολικος αριθμος για Ευρωπη. Μουντιαλ γινεται.Μια χαρά είναι και με 24. Σε κάθε διοργάνωση θα υπάρχουν και οι καλύτεροι και οι πιο αδύνατοι και μην ξεχνάμε ότι στο προηγούμενο έγινε και πολλές εκπλήξεις πχ. Ισλανδία, Ουαλλία, Βορ.Ιρλανδία
Αλλοι αμπαλοι.Με ποιον παιζει μετα;Δεν ξέρω αν το ανάφερε κανείς αλλά προκρίθηκε η Ουκρανία.
Κατενθουσιασμένη η συμπατριώτισσά τουςΔεν ξέρω αν το ανάφερε κανείς αλλά προκρίθηκε η Ουκρανία.
Αλλοι αμπαλοι.Με ποιον παιζει μετα;
Έχει ματσάρα Κροατία-Ισπανία στους 16 πάντως....
Θέλω να σου πω ότι είναι ανταγωνιστική διοργάνωση και με 24. Εδώ έβαλαν 24 ομάδες η Αφρική και η Ασία στα κύπελλα τους και η Ευρώπη θα μείνει στις 16 ? Δε γίνονται αυτά.Eκπληξεις γινονταν και πριν ρε τυπε. Δανια 92, Ελλαδα 04 , Τουρκια το 08. Η Ουαλια θα εκανε και με 16. 24 ειναι υπερβολικος αριθμος για Ευρωπη. Μουντιαλ γινεται.
Και προβλεπω παρα φυσιν ασελγεια των γερμανων επι των ουγγρων...
Με Ουγγαρια και μετα με το νικητη Σουηδιας-Ουκρανιας. Και ημιτελικο με τους Ολλανδους ή τους Δανους.Ρε τους πούστηδες τους Άγγλους,με την Ουγγαρία θα παίξουν;