Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Απο κει να καταλαβεις.Χαμπαρι.Ο Καρπετόπουλος έγραφε σήμερα ότι η Ουκρανία θα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης. Γι'αυτό να τον κράξετε, όχι για τα αστεία του.
Απο κει να καταλαβεις.Χαμπαρι.Ο Καρπετόπουλος έγραφε σήμερα ότι η Ουκρανία θα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης. Γι'αυτό να τον κράξετε, όχι για τα αστεία του.
εχεις παρει διδακτορικο ΚΑΙ στο στοιχημα?Θα σας έδιναν οι μπουκ δώρο 2 απόδοση, α ρε μπουνταλάδες
Κουβά κι εσύ μπαρούλη;εχεις παρει διδακτορικο ΚΑΙ στο στοιχημα?
εγω επειδη ελειπα εριξα κατι ψιλα στο τελευταιο 20λεπτο και με γαμησαν και οι δυο αγωνες παρτουζα με πηγαν.Κουβά κι εσύ μπαρούλη;
Παμε Δανιαρα κοντρα στους σοσιαλφασιστες ψεκαζμενους του πουτιν συντροφε...τι κάθεσαι μωρέ και απαντάς στον ψεκασμένο...
Φταιει που λειπει ο Νωντας να βαλει μια ταξη εδω μεσα.εγω επειδη ελειπα εριξα κατι ψιλα στο τελευταιο 20λεπτο και με γαμησαν και οι δυο αγωνες παρτουζα με πηγαν.
Τι ψιλά δύο πυροσκι;εγω επειδη ελειπα εριξα κατι ψιλα στο τελευταιο 20λεπτο και με γαμησαν και οι δυο αγωνες παρτουζα με πηγαν.
20 πιροσκι.Τι ψιλά δύο πυροσκι;
απο Ποντίων;20 πιροσκι.
και απο αρμενιων.απο Ποντίων;
και απο αρμενιων.
Αμυνω δε και μονος και μετα πολλων εναντιον ολων μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος..και του σπερματος μου...θα τους κανω να κλαψουν( η τελευταια φραση ειναι του αρχηγου του αγγλικου αποσπασματος που πολεμησε τους Αργεντινους την πρωτη μερα του πολεμου στα Φωκλαντς).Για να δειχνουμε τις συνεπειες των οσων επιλεγουμε