Δώσε κάνα σουηδικό και σε μαςΓ αυτό δεν σταυρώνουμε σημειό..χτες έπιασα κάτι σουηδικά κ έχασα όλα του euro
Και το 2-2 είναι καλόΤο 4,00 που δίνει το Αυστρία-Ουκρανία 1-1,μόνο σ'εμένα φαίνεται δώρο;
Δώσε κάνα σουηδικό και σε μαςΓ αυτό δεν σταυρώνουμε σημειό..χτες έπιασα κάτι σουηδικά κ έχασα όλα του euro
Και το 2-2 είναι καλόΤο 4,00 που δίνει το Αυστρία-Ουκρανία 1-1,μόνο σ'εμένα φαίνεται δώρο;
Και το 2-2 είναι καλό
Κ το Ρωσία άσος άσος μ βγαίνει πολύ..βέβαια αυτό το Γιουρο μ έχει στείλει αδιάβαστο ??Δώσε κάνα σουηδικό και σε μας
Και το 2-2 είναι καλό
Έτσι!Να παίξουμε Ιταλία για κατάκτηση λεω εγώ.
ΕΧΑσες πολλα?
Η Αυστρία έπαιξε για νίκη για να έχει 100 % το κεφάλι της ήσυχο. Όσοι πήγαν στο Χ έφαγαν μεγάλο κουβά....
30 ευρω. Γιατι?Χασοδικη πόσα λεφτά έχασες!?
Ε δικιο ειχε, αρνητικη εκπληξη ητανΟ Καρπετόπουλος έγραφε σήμερα ότι η Ουκρανία θα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης. Γι'αυτό να τον κράξετε, όχι για τα αστεία του.
Οκ, δεν ειδα ολοκληρο το ματς, δεν επιμενω ;)δεν την δυσκόλεψε, ίσα ίσα σβηστά το πήρε το ματσάκι και χωρίς την βασική 11αδα της!
Για να δειχνουμε τις συνεπειες των οσων επιλεγουμε τυπε.Το εθνικο εγκλημα το επικυρωνουν οσοι συναινουν σε αυτο.
Απο εμενα επικυρωση ΔΕΝ παιρνουν.Αφου και εσυ δεν συναινεις δειξε το στην πραξη οπως εγω.
τι κάθεσαι μωρέ και απαντάς στον ψεκασμένο...Για να δειχνουμε τις συνεπειες των οσων επιλεγουμε τυπε.