manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Έχεις επιχειρήματα,τι να λέμε???Θα ψηφισω ζωιτσα να τους παρουμε 500 δισ ευρω αποζημιωση γαμω τα σπιτια τους.Οι τενεκεδες.Oι αμπαλοι.
Έχεις επιχειρήματα,τι να λέμε???Θα ψηφισω ζωιτσα να τους παρουμε 500 δισ ευρω αποζημιωση γαμω τα σπιτια τους.Οι τενεκεδες.Oι αμπαλοι.
Άρα είναι καθαρά μια προσωπική σου υπερβολική ορολογία. Πολύ καλά κατάλαβα.Τύπε γιατί μεταφράζεις τα λόγια μου και τα παραποιείς όπως σε συμφέρει? Τίποτα από αυτά που έγραψα δεν ήταν ατυχή. Με τον ορο σοβαρές ομάδες εννοώ (για πολλοστή φορά) εκείνες που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο! Η Ελβετία είναι μια καλή ομάδα, όχι ασόβαρη, όχι σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου. Κατάλαβες τώρα?
Στο ποδόσφαιρο αυτό είναι πέναλτι, δεν παίζουμε βόλευ.
Ενω ας πουμε με αντιπαλο τη Γαλλια θα επρεπε να κατεβει με 4-2-4 για να κερδισει 5-0.o σαντος θα κατεβασει συστημα 10-0-0 την κυριακη
ο ποιο προωθημενος θα ειναι στην μεγαλη περιοχη της πορτογαλιας
Σε κανενα ποδοσφαιρο δεν ειναι πεναλτι
καρμπον κεφαλια με την φαση εδω ηταν
δηλαδη αν ακουμπουσε στο χερι του μαυρουκο δεξια η μπαλα θα ηταν πεναλτι
αυτη ειναι φυσικη σταση χεριων οταν πηδας δεν ειναι κολλημενα κατω
Παιζεις αγωνα κυπριακης ομαδας και παραπονιεσαι οτι σε στησανε?Εμένα με ρίξανε Κούβα τα μονοπάτια της Ομονοίας Λευκωσίας που στήσανε το ματς με τη Μπαναντς Αρμενία και χάσανε στην εδρα τους 1-0!! Ως δια μαγειας στην παράταση κερδίσανε 4-1!! Φανώ το μολύβι της μάνας τους τα βτωμμοκουμουνια της Κύπρου!!
Εμένα με ρίξανε κουβά τα μουνοπανα της Ομονοίας Λευκωσίας που στήσανε το ματς με τη Μπαναντς Αρμενίας και χάσανε στην εδρα τους 1-0 !! Ως δια μαγειας στην παράταση κερδίσανε 4-1!! Γαμώ το μουνί της μάνας τους τα βρωμμοκουμουνια της Κύπρου!!Γαμω την παναγια τους για γερμανια.
Οι ισλανδοι καταφεραν και εριξαν 2 γκολ στους γαλλους και αυτα τα ρεταλια ουτε ενα.
Εχασα 20 ευρω πονταρισματα με τους κωλο γερμανους.1-2 ακριβες σκορ και 2 και G/G.
Θα ψηφισω ζωιτσα να τους παρουμε 500 δισ ευρω αποζημιωση γαμω τα σπιτια τους.Οι τενεκεδες.Oι αμπαλοι.
Λάθος κατάλαβες εσύ, εγώ είμαι πάντα πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που γράφω. Η έκφραση "η Γαλλία είναι μια σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου" δεν είναι υπερβολική ορολογία! Είναι η λογική! Είδες ποσο απλά και ωραία τα εξηγώ?Άρα είναι καθαρά μια προσωπική σου υπερβολική ορολογία. Πολύ καλά κατάλαβα.
Κύπριοι με Αρμένιους !! Τι μαλακία έκανα ρε πούστη μου !!Παιζεις αγωνα κυπριακης ομαδας και παραπονιεσαι οτι σε στησανε?
Έλα φίλε μου, είσαι υπερβολικός. Μην κάνεις την τρίχα τριχιά τώρα...Λάθος κατάλαβες εσύ, εγώ είμαι πάντα πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που γράφω. Η έκφραση "η Γαλλία είναι μια σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου" δεν είναι υπερβολική ορολογία! Είναι η λογική! Είδες ποσο απλά και ωραία τα εξηγώ?
Αυτό λέω και εγώ, μάλλον κάποιοι μπερδεύουν το ποδόσφαιρο με αλλα αθλήματα.Τι συζηταμε ακριβως? Οταν πηδας με το χερι τεντωμενο, αν βρεις την μπαλα ειναι πεναλτυ. Πώς να το κανουμε δηλαδη. Ετσι εκανε πεναλτυ και ο Μποατεγκ, ετσι εκανε και ο αλλος ο κοτσιδακιας ο Κροατης με την Τσεχια, ετσι εκανε σημερα και ο Σβαινσταιγκερ. Τι παει να πει φυσικη και αφύσικη θεση. Παιρνεις την μπαλα με το χερι ενω ο αλλος παει για κεφαλια. Πεναλτυ. Απλα πραγματα, ληξις.
Έλα φίλε μου, είσαι υπερβολικός. Μην κάνεις την τρίχα τριχιά τώρα...
Εμένα με ρίξανε κουβά τα μουνοπανα της Ομονοίας Λευκωσίας που στήσανε το ματς με τη Μπαναντς Αρμενίας και χάσανε στην εδρα τους 1-0 !! Ως δια μαγειας στην παράταση κερδίσανε 4-1!! Γαμώ το μουνί της μάνας τους τα βρωμμοκουμουνια της Κύπρου!!
Aχρωμο euro με μετρια μπαλα και μετρημενα τα ματς που ειχαν ενδιαφερον
μονο η πουτσα που θα φαει ο καρπουζας με την κριστιανα την κυριακη θα αξιζει κατι
Τους χρωστανε οι Γαλλοι?Πηραν τον πουλο οι κωλογερμανοι!!! Ετσι γαμανε αυτοι που σας χρωστανε!!!