TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Πηραν τον πουλο οι κωλογερμανοι!!! Ετσι γαμανε αυτοι που σας χρωστανε!!!
Με ξενα αρχιδια τους γαμησαμε δηλαδη?Ελλας / Γαλλια συμμαχια!!!
Ελλας / Γαλλια συμμαχια!!!Τους χρωστανε οι Γαλλοι?
Με τη Γερμανια θα μπορουσες να το πεις αυτο ισως.
Με αυτη τη Γαλλια οχι.
To αντιθετο με την γερμανια που εχει χασει τους μισους της παιχτες και σε λιγο θα εβαζε τον λεβ να παιξει μεσα δεν θα μπορουσα να το πω
με την γαλλια το λεω ανετα
Πω ρε πούστη μου ισχυρογνόμων και ζαλισαρχίδης που είσαι !! Έλεος...Μήπως είσαι δικηγόρος ?Εγώ τύπε έγραψα 1 μήνυμα, εσύ έχεις εδώ και ποση ώρα που μου ζητάς εξηγήσεις γιατί έγραψα μια λέξη και γιατί την εννοώ έτσι! Κάνω κάποιο λάθος? Δεν ζητάω εγώ εξηγήσεις από εσένα, εσύ ζητάς από εμενα!
Είδες ποσο ωραία τα ξανά εξηγώ? Και ποιος τελικά κάνει την τρίχα τριχιά?
Aυτός ταύτισε τη Γαλλία με Έλληνες κατσαπλιάδες αντιγερμανούς και ψηφοφόρους ακραίων κομμάτων όπως ο εαυτός του !!Πηραν τον πουλο οι κωλογερμανοι!!! Ετσι γαμανε αυτοι που σας χρωστανε!!!
Στον τελικο δε θα ειχε ολες τις σημερινες απουσιες.
ρε τυπε μας δουλευεις τραυματιες ειναι γκομεζ μποατεγκ κεντιρα θα ξαναπαιξουν σε κανα μηνα μονο ο χουμελς ειχε καρτες
Ρε τύπε, τώρα πραγματικά την παλεύεις? Έχεις ποσα μηνύματα που μου πρήζεις τον πούτσο γιατί έγραψα μια λέξη και για τι την εννοώ έτσι. Ναρκωτικά παίρνεις? Στο εξήγησα, 1,2,3, επιμένεις να με ρωτάς και να αλλάζεις τα γραφόμενα μου. Εσύ σπας μπάλες όχι εγώ! Αν εσυ δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά δε σου φταίω!Πω ρε πούστη μου ισχυρογνόμων και ζαλισαρχίδης που είσαι !! Έλεος...Μήπως είσαι δικηγόρος ?
Αυτο ακριβως ειπα. Αρα δε θα ελειπαν ολοι και ο Hummels θα ηταν μεσα. Τοσο απλο.
Mηπως εχεις καμια σχεση με τον λεφτη?
μας δουλευεις?
ΜΟΝΟ ο χουμελς θα ηταν μεσα
Ποιοι ειναι οι "Ολοι" που δεν θα ελειπαν?
γκομεζ-κεντιρα ηταν τραυματιες απο τις προηγουμενες μερες
και σημερα χτυπησε και ο μποατεγκ
κανεις απο αυτους τους τρεις δεν θα παιζε την κυριακη
Καληνύχτα φίλε...όρεξη για καβγά δεν έχω βραδυάτικα...Ένας ακόμα αγενής ξερόλας του σαιτ που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και όλα αυτά για να μην παραδεχθείς ότι είπες μια μαλακία...Ρε τύπε, τώρα πραγματικά την παλεύεις? Έχεις ποσα μηνύματα που μου πρήζεις τον πούτσο γιατί έγραψα μια λέξη και για τι την εννοώ έτσι. Ναρκωτικά παίρνεις? Στο εξήγησα, 1,2,3, επιμένεις να με ρωτάς και να αλλάζεις τα γραφόμενα μου. Εσύ σπας μπάλες όχι εγώ! Αν εσυ δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά δε σου φταίω!
Πηραν τον πουλο οι κωλογερμανοι!!! Ετσι γαμανε αυτοι που σας χρωστανε!!!
Σε επιστήμονα του ΑΡΤ ΤV μιλάς τύπε. Μην του βάζεις άγνωστες λέξεις...Πρωτον χρωστας και στους Γαλλους. Δε ξερω αν στο πανε.
Δευτερον με Γερμανο προπονητη η Ελλαδα το σηκωσε.
Τριτον οι Γαλλοι ιστορικα σε εχουν γαμησει εξισου ( να σου θυμισω το ναυτικο αποκλεισμο του 1916 και τα Νοεμβριανα? Να σου θυμισω που υποστηριζαν τον Κεμαλ? )
Mπορεις να βγαλεις το δημοτικο για αρχη
1. οι γαλλοι υποστηριξαν τον κεμαλ αφου πρωτα τους κλασαμε στη μαπα σε διπλωματικο επιπεδο και φεραμε πισω το βασιλιαΠρωτον χρωστας και στους Γαλλους. Δε ξερω αν στο πανε.
Δευτερον με Γερμανο προπονητη η Ελλαδα το σηκωσε.
Τριτον οι Γαλλοι ιστορικα σε εχουν γαμησει εξισου ( να σου θυμισω το ναυτικο αποκλεισμο του 1916 και τα Νοεμβριανα? Να σου θυμισω που υποστηριζαν τον Κεμαλ? )
Επειδή τα γραπτά μένουν και δεν αλλάζουν! Και επειδή εσένα σε έκαψε η ζεστη και δεν ξέρεις τι γραφεις, δες ποιος έγραψε τι, και ποιος ξεκίνησε να μιλάει άσχημα! Εάν και πάλι δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά δεν σου φταίω εγώ...Καληνύχτα φίλε...όρεξη για καβγά δεν έχω βραδυάτικα...Ένας ακόμα αγενής ξερόλας του σαιτ που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και όλα αυτά για να μην παραδεχθείς ότι είπες μια μαλακία...
Eντάξει φίλε μου μόνο τρεις σοβαρές ομάδες ειναι στην Ευρώπη από τις 52 πού υπάρχουν!! Ρε τι αάλλο Θ ακούσουμε
Φιλε μου τι δεν καταλαβαίνεις? Να σου λύσω ότι απορία έχεις. Από τις 50 χώρες που έχει η Ευρώπη υπάρχουν κακές ομάδες, μέτριες, καλές και οι σοβαρές που χτυπάνε κάθε φορα τις διοργανώσεις. Αυτά τα φαβορί λοιπόν δεν παίζουν ποτε κλεφτοπόλεμο, κατεβαίνουν παίζοντας το δικό τους στυλ παιχνδιού. Η Ελβετία ας πούμε που είναι μια καλή ομάδα, υπάρχει ποτε περίπτωση να την θεωρήσουμε το ίδιο ανταγωνιστική με την Γερμανία που είναι ένα από τα σοβαρά φαβορί για την κατάκτηση μουντιάλ και γιούρο? Ποτέ! Είναι μια καλή ομάδα για καλή πορεία, όταν μιλάμε για κάτι πιο σοβαρό εννοούμε τα μεγάλα φαβορί.
Άρα ο χαρακτηρισμός σοβαρή ομάδα είναι ατυχής αφού παντα μια καλή ομάδα είναι σοβαρή. Μεγάλη ομάδα θέλεις να πεις...
Τύπε γιατί μεταφράζεις τα λόγια μου και τα παραποιείς όπως σε συμφέρει? Τίποτα από αυτά που έγραψα δεν ήταν ατυχή. Με τον ορο σοβαρές ομάδες εννοώ (για πολλοστή φορά) εκείνες που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο! Η Ελβετία είναι μια καλή ομάδα, όχι ασόβαρη, όχι σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου. Κατάλαβες τώρα?
Άρα είναι καθαρά μια προσωπική σου υπερβολική ορολογία. Πολύ καλά κατάλαβα.
Λάθος κατάλαβες εσύ, εγώ είμαι πάντα πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που γράφω. Η έκφραση "η Γαλλία είναι μια σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου" δεν είναι υπερβολική ορολογία! Είναι η λογική! Είδες ποσο απλά και ωραία τα εξηγώ?
Έλα φίλε μου, είσαι υπερβολικός. Μην κάνεις την τρίχα τριχιά τώρα...
Εγώ τύπε έγραψα 1 μήνυμα, εσύ έχεις εδώ και ποση ώρα που μου ζητάς εξηγήσεις γιατί έγραψα μια λέξη και γιατί την εννοώ έτσι! Κάνω κάποιο λάθος? Δεν ζητάω εγώ εξηγήσεις από εσένα, εσύ ζητάς από εμενα!
Είδες ποσο ωραία τα ξανά εξηγώ? Και ποιος τελικά κάνει την τρίχα τριχιά?
Πω ρε πούστη μου ισχυρογνόμων και ζαλισαρχίδης που είσαι !! Έλεος...Μήπως είσαι δικηγόρος ?
Ρε τύπε, τώρα πραγματικά την παλεύεις? Έχεις ποσα μηνύματα που μου πρήζεις τον πούτσο γιατί έγραψα μια λέξη και για τι την εννοώ έτσι. Ναρκωτικά παίρνεις? Στο εξήγησα, 1,2,3, επιμένεις να με ρωτάς και να αλλάζεις τα γραφόμενα μου. Εσύ σπας μπάλες όχι εγώ! Αν εσυ δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά δε σου φταίω!
Εγραψα οτι στον τελικο δε θα ειχε ολες τις σημερινες απουσιες.
Τωρα αν δεν θες να το καταλαβεις οτι ισχυει αυτο, πραγματικα δεν μπορω να κανω κατι.