Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
γκοοοοοολλλλ
Πόσο καραγκιόζης αυτός ο σπίκερ ???
Χέρι απλωμένο και σε μη φυσική θέση, καθαρό πέναλτι.
Άρα ο χαρακτηρισμός σοβαρή ομάδα είναι ατυχής αφού παντα μια καλή ομάδα είναι σοβαρή. Μεγάλη ομάδα θέλεις να πεις...Φιλε μου τι δεν καταλαβαίνεις? Να σου λύσω ότι απορία έχεις. Από τις 50 χώρες που έχει η Ευρώπη υπάρχουν κακές ομάδες, μέτριες, καλές και οι σοβαρές που χτυπάνε κάθε φορα τις διοργανώσεις. Αυτά τα φαβορί λοιπόν δεν παίζουν ποτε κλεφτοπόλεμο, κατεβαίνουν παίζοντας το δικό τους στυλ παιχνδιού. Η Ελβετία ας πούμε που είναι μια καλή ομάδα, υπάρχει ποτε περίπτωση να την θεωρήσουμε το ίδιο ανταγωνιστική με την Γερμανία που είναι ένα από τα σοβαρά φαβορί για την κατάκτηση μουντιάλ και γιούρο? Ποτέ! Είναι μια καλή ομάδα για καλή πορεία, όταν μιλάμε για κάτι πιο σοβαρό εννοούμε τα μεγάλα φαβορί.
νεα προβλεψη πουλιου:
πορτογαλια - ουαλια ---> πορτογαλια
γερμανια - γαλλια ---> γαλλια
γαλλια - πορτογαλια (τελικος) ---> ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (οι παιχτες πετανε τον καρπουζα στον αερα στη σεντρα του σταντ ντε φρανς και δε συμμαζευεται)
Τύπε γιατί μεταφράζεις τα λόγια μου και τα παραποιείς όπως σε συμφέρει? Τίποτα από αυτά που έγραψα δεν ήταν ατυχή. Με τον ορο σοβαρές ομάδες εννοώ (για πολλοστή φορά) εκείνες που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο! Η Ελβετία είναι μια καλή ομάδα, όχι ασόβαρη, όχι σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου. Κατάλαβες τώρα?Άρα ο χαρακτηρισμός σοβαρή ομάδα είναι ατυχής αφού παντα μια καλή ομάδα είναι σοβαρή. Μεγάλη ομάδα θέλεις να πεις...
Στο ποδόσφαιρο αυτό είναι πέναλτι, δεν παίζουμε βόλευ.Oταν πηδας δηλαδη για κεφαλια η "φυσικη "τους θεση ειναι κατεβασμενα?
Σιγα μην εχανε ο ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ απο τους ΟΥΑΛΟΥΣ...Μια χαψια τους εκανε..
Και περιμενει ξεκουραστος τη σημερινη σφαγη..
Βλεπω προκριση ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...
αμε εδώ παρόν.Υπάρχει κανείς που δεν θα υποστηρίζει Πορτογαλία κ φερνάντο την κυριακή???
εγω θελω να το παρει η γαλλια αλλα βλεπω οτι θα το παρει η πορτογαλια (μαλλον στην παραταση η στα πεναλτυ) :-Υπάρχει κανείς που δεν θα υποστηρίζει Πορτογαλία κ φερνάντο την κυριακή???
Τύπε γιατί μεταφράζεις τα λόγια μου και τα παραποιείς όπως σε συμφέρει? Τίποτα από αυτά που έγραψα δεν ήταν ατυχή. Με τον ορο σοβαρές ομάδες εννοώ (για πολλοστή φορά) εκείνες που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο! Η Ελβετία είναι μια καλή ομάδα, όχι ασόβαρη, όχι σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου. Κατάλαβες τώρα?
Στο ποδόσφαιρο αυτό είναι πέναλτι, δεν παίζουμε βόλευ.