LanciaRallye037
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 5.196
Πουτσα στους βρωμογερμαναραδες!!!!!!!
Eντάξει φίλε μου μόνο τρεις σοβαρές ομάδες ειναι στην Ευρώπη από τις 52 πού υπάρχουν!! Ρε τι αάλλο Θ ακούσουμεΤο κομμάτι που γράφω για την Ισλανδία είναι απάντηση στον φίλο που έλεγε ότι απέκλεισαν την Αγγλία. Και λέω πως όταν έπαιξαν με την πρώτη σοβαρή ομάδα (Γαλλία) άρπαξαν 5. Με την έννοια σοβαρές ομάδες εννοώ εκείνες που παίζουν επίθεση και άμυνα εξίσου καλά, ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και δεν περιμένουν τι θα κάνει πρώτα ο αντίπαλος για να κινηθούν. Μέχρι στιγμής σε μ.o μονο σε Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία έχω δει κάτι τέτοιο.
Καθαρά σφύριγμα έδρας ήταν, άσχετα τι λέει ο καραγκιοζακος της ΕΡΤ που παίρνει γραμμή απ το Μαξίμου!καθαρο πεναλτι
μαλακες οι γερμανοι, χαρησαν γκολ απο το πουθενα στους ιταλους ενω ηταν καλυτεροι, ακριβως το ιδιο τωρα με τους γαλλους
το οτι εφαγε ενα γκολ η γερμανια σε λεει κατιΚαθαρά σφύριγμα έδρας ήταν, άσχετα τι λέει ο καραγκιοζακος της ΕΡΤ που παίρνει γραμμή απ το Μαξίμου!
Φιλε μου τι δεν καταλαβαίνεις? Να σου λύσω ότι απορία έχεις. Από τις 50 χώρες που έχει η Ευρώπη υπάρχουν κακές ομάδες, μέτριες, καλές και οι σοβαρές που χτυπάνε κάθε φορα τις διοργανώσεις. Αυτά τα φαβορί λοιπόν δεν παίζουν ποτε κλεφτοπόλεμο, κατεβαίνουν παίζοντας το δικό τους στυλ παιχνδιού. Η Ελβετία ας πούμε που είναι μια καλή ομάδα, υπάρχει ποτε περίπτωση να την θεωρήσουμε το ίδιο ανταγωνιστική με την Γερμανία που είναι ένα από τα σοβαρά φαβορί για την κατάκτηση μουντιάλ και γιούρο? Ποτέ! Είναι μια καλή ομάδα για καλή πορεία, όταν μιλάμε για κάτι πιο σοβαρό εννοούμε τα μεγάλα φαβορί.Eντάξει φίλε μου μόνο τρεις σοβαρές ομάδες ειναι στην Ευρώπη από τις 52 πού υπάρχουν!! Ρε τι αάλλο Θ ακούσουμε
3 ριπλει εδειξε, το τελευταιο μετα απο 2 λεπτα και ηταν πιο καθαροΕίμαι ο μοναδικός που δεν μπόρεσα από τα 2 ριπλέι της ερτ να δω καλά τη φάση?
σωστοςΧέρι απλωμένο και σε μη φυσική θέση, καθαρό πέναλτι.
Η φυσικη παντως δεν ειναι αυτη που κανεις τον σουπερμανOταν πηδας δηλαδη για κεφαλια η "φυσικη "τους θεση ειναι κατεβασμενα?