stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα τους πετυχουμε στο μουντιαλ μανθα τους νικησουμε στο τριτο παγκοσμιο πολεμο αραξε
θα τους πετυχουμε στο μουντιαλ μανθα τους νικησουμε στο τριτο παγκοσμιο πολεμο αραξε
ΟΙ μπαλες ομωςΟχι βέβαια.Η μπάλα είναι κατά κανόνα αντρικό σπορ.Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει.
Και το οτι δεν αρεσει στις γυναικες , ισως ειναι ενας ακομα λογος που αρεσει τοσο πολυ σε εμας. Εχουμε ησυχια για 2 ωρεςΟχι βέβαια.Η μπάλα είναι κατά κανόνα αντρικό σπορ.Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει.
Λαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!Οχι βέβαια.Η μπάλα είναι κατά κανόνα αντρικό σπορ.Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει.
οπα γηουμαν σε βρηκα η γιαγια σο ειναι αυτη η γνωστη η ηρακλειδεαΛαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!
Λαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!
Η εξαιρεση , επιβεβαιωνει τον κανονα.Λαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!
ελα ρε το μπασκετ πολυ κυριλε και γκευ.μπαλιτσα και τα μυαλα στα καγκελα.Λαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!
Λαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!
το 45 ετρεχε η γιαγια σου στα γηπεδα ε ρε μορφες που εχει εδω μεσαΛαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!
Γκέυ ειναι το βόλλευ τύπε.ελα ρε το μπασκετ πολυ κυριλε και γκευ.μπαλιτσα και τα μυαλα στα καγκελα.
Ποιο 45 ρε??? το 40 γεννηθηκετο 45 ετρεχε η γιαγια σου στα γηπεδα ε ρε μορφες που εχει εδω μεσα
ο αναστο μανΞέρει κανείς ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν προσεχώς από την ενεργό δράση για να τους βάλει ο Σάντος στα προκριματικά του Μουντιάλ ? Κανένας που θέλει να σπάσει ρεκόρ στα γκολ και στις συμμετοχές ?
Πιο πολυ σου αρεσει το γκολφ ελα πες το
Εμενα που μου αρεσει να βλεπω γυναικειο βολλευ και ειδικα το μπιτς-βολλευ , ειμαι στρειτ?Γκέυ ειναι το βόλλευ τύπε.
Οχι το μπασκετ.
Και ειναι γκέυ το βόλλευ επειδή οι παικτες δεν ερχονται σε σωματικη επαφη.
γκευΕμενα που μου αρεσει να βλεπω γυναικειο βολλευ και ειδικα το μπιτς-βολλευ , ειμαι στρειτ?