66-34 ηταν η κατοχη ρε τυπε
Στο ημίχρονο ηταν 82-18.
Στο δεύτερο οι Γερμανοί κόψαν ταχύτητα μετά το 3-1.
66-34 ηταν η κατοχη ρε τυπε
Ενταξ λιγο σε εβρισα στα νευρα μου εσυ με γαμησες τωραη quar ειναι 45 αρα,χοντρη,αγυμναστη και κακασχημη.Λογικο ειναι να παρακολουθει μπαλα.
Τα αρχιδια μας θα τους δανειζαμε και εμεις με το συμπαθειοκαλά δεν τους δανείζουμε κιόλας!!
Στο ποδοσφαιρο δεν εχει σημασια η κατοχη της μπαλας. Μπορει να εχεις 95% αλλα να μη σκοραρεις ποτε. Τοτε γινεσαι εσυ ρεζιλι ;)Ρεζίλι ειναι το 82-18 κατοχή μπάλλας και οι 30 τελικές των Γερμανών.
Η γραμμη Μαζινο ηταν στη Γαλλια.Λαθος τους αλλα ετσι πουλανε. Αλλωστε ολοι ξερουμε οτι οταν επρεπε , δειξαμε αν ειμαστε ευκολος αντιπαλος. Εκει που η πωλονια επεσε χωρις μια πιστολια , εκει που ολοκληρη Γαλλια καταληφθηκε σε 3 μερες , εκει που Ολλανδοι ακομα ζξτανε τα ποδηλατα τους , εδω φτυσαν αιμα απο το να περασουν την γραμμη Μαζινο , μεχρη τους αλεξιπτωτιστες στην κρητη που ετρωγαν με τα δρεπανια οι αγροτες για να παρουν οπλα.
εσυ εισαι φιλαρακι δεν κανω τετοια πραγματαΕνταξ λιγο σε εβρισα στα νευρα μου εσυ με γαμησες τωρα
Α πα πα τι γλωσσα ειναι αυτη????Τα αρχιδια μας θα τους δανειζαμε και εμεις με το συμπαθειο
Μακαριιιιιιιιτώρα πούτσα από ιταλία ή αγγλία
ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ!!!
Ξεχασες και το αλλο...Η Ελλάδα, κέρδισε το EURO του 2004. Χρεοκόπησε.
Η Ισπανία κέρδισε το EURO του 2008. Χρεοκόπησε.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΕΤΟΣ...!!
Σωστα , λαθος μου καθως εγραφα ενω σκεφτομουν τις αντστοιχιες και πως η μία αξιοποιηθηκε και η αλλη παραδοθηκε αμαχητι.Η γραμμη Μαζινο ηταν στη Γαλλια.
Εννοεις προφανως τη "γραμμη Μεταξα".
Εχω γραψει 15 ποστ με βρισιδι σε 2 ωρες αυτο το ποστ σου εκανε εντυπωσηΑ πα πα τι γλωσσα ειναι αυτη????
καλό!Η Ελλάδα, κέρδισε το EURO του 2004. Χρεοκόπησε.
Η Ισπανία κέρδισε το EURO του 2008. Χρεοκόπησε.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΕΤΟΣ...!!