quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εσυ εισαι φιλαρακι δεν κανω τετοια πραγματα
εσυ εισαι φιλαρακι δεν κανω τετοια πραγματα
Τοσα βλεπω ηδη αλλα τοσα θελω????
Κουκλάκι, πίστεψε με, δεν εχω τοσο καημο να παρακολουθω τα ποσταρισματα σου.Εχω γραψει 15 ποστ με βρισιδι σε 2 ωρες αυτο το ποστ σου εκανε εντυπωση
οι Γερμανοί ποιοτικά υπερέχουν και από τους δυο.ειδικά οι αγγλοι χάνουν από τους Γερμανούς πριν μπουν στο γήπεδο.τώρα πούτσα από ιταλία ή αγγλία
ρε μποντο στα αρχιδια μας ρε τι ειχες πει.Λες και δεν ξερουμε οτι ειναι τεραστια η διαφορα,εσενα περιμεναμε να μας το πεις. :Sδεν γνωρίζω τι είπατε απλά είχα πει πριν μια εβδομάδα ότι το ταξίδι θα τελειώσει και μάλιστα εύκολα όπως και έγινε.από εκεί και πέρα η συμμετοχή της εθνικής ηταν υπέρβαση πραγματικά και αυτή είναι αρκετή.όσο για το σημερινό ματς απλά οι Γερμανοί ηταν καλύτεροι έπαιξαν στο ρελαντί χωρις να φορτσάρουν μας έβαλαν 4 θα μπορούσαν να βάλουν πολύ περισσότερα..απλά ηταν ανώτερη είναι ομάδα που λέμε αλλού επιπέδου.οι παίχτες έδειχναν να έχουν περισσότερα αθλητικά τεχνικά και φυσικά προσόντα από τους δικούς μας.τόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο.στην τελική συγχαρητήρια στα παιδιά αφού όπως είπα για μένα ηταν υπέρβαση η πρόκριση στους 8 και πάνω από όλα υγεία.
Πολλες φορεςτην μουναρα την εδειξε καθολου?
Η δικια μου, δεν βλεπει μπαλα.εγώ πιστεύω πως γυναίκες που βλέπουν μπάλα είναι έξυπνες....
(έτσι μια μικρή διαπίστωση)
Συγχαρητήρια στα παιδια που έφτασαν στους 8.
Κατα τη γνώμη μου η εθνική Ελλάδος και οι έλληνες παίκτες πάντα ήταν άμπαλοι.
Το να θεοποιούμε ένα Ελληνα ποδοσφαιριστή (ειδικά πρωτοκλασάτο) ...που παίρνει 100 φορές μισθο (ή έπαιρνε) απο το μέσο εργαζόμενο...και αυτο με εξοργίζει.
επίσης με εξοργίζει που σαν λαός ψάχνουμε να πάρουμε την Αγια Σοφια μέσω του αθλητισμου (μέσω ενός εμπορευματοποιημένου αθλητισμου) και δεν κοιτάμε να κάνουμε πρώτα καλύτερη τη ζωή μας και μετά να κοιτάξουμε τα χομπυ μας...
Εμεις πάντα κάνουμε το αντίθετο....
Αυτο μας ελειπε να χεις και καημοΚουκλάκι, πίστεψε με, δεν εχω τοσο καημο να παρακολουθω τα ποσταρισματα σου.
στα αρχίδια σου αλλα ασχολείσαι πάντα σαν τη πούτσα σε ότι πω.αν δεν σου αρέσει μην σχολιάζεις τόσο απλό ;)ρε μποντο στα αρχιδια μας ρε τι ειχες πει.Λες και δεν ξερουμε οτι ειναι τεραστια η διαφορα,εσενα περιμεναμε να μας το πεις. :S
παντρεμενος εισαι ρε τυπε :o :o :oΗ δικια μου, δεν βλεπει μπαλα.
Να θεωρησω οτι δεν ειναι εξυπνη δηλαδη?
Την 26χρονη ελληνοπολωνεζα καλαμπακιωτισσα?την μουναρα την εδειξε καθολου?
Η δικια μου ειπα, οχι η γυναικα μου.παντρεμενος εισαι ρε τυπε :o :o :o
ειδες τις γριματσες της οταν φαγαμε τα γκολακια?Πολλες φορες
Να σου κανω ενα μαγικο?Αυτο μας ελειπε να χεις και καημο
παντα το ελεγα οτι τα συμπατριωτακια ειναι τουμπαναΤην 26χρονη ελληνοπολωνεζα καλαμπακιωτισσα?
Την εδειξε αρκετες φορες.
Οχι βέβαια.Η μπάλα είναι κατά κανόνα αντρικό σπορ.Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει.Η δικια μου, δεν βλεπει μπαλα.
Να θεωρησω οτι δεν ειναι εξυπνη δηλαδη?
θα τους νικησουμε στο τριτο παγκοσμιο πολεμο αραξε10 λεπτα βρηκαν ρυθμο και μας βαλανε 3 γκολ, και γκολαρες ετσι?
Εαν αποκλειστουν οι ισπανοι αυτοι η γερμανοι θα κανουν πλακα με ολους εκει περα..
Ευχαριστουμε την εθνικη, δεν παιξαμε καμια μπαλαρα.. αλλα ειναι υπερβαση και επιτυχια να πας στης 8 καλυτερες ομαδες..
Παμε τωρα για το μουντιαλ να κανουμε καλυτερη πορεία..
Και θα περασουμε σιγουρα, με γεωργιες και σερβιες ειμαστε παλι, τους εχουμε χαλαρα..
1 ισοπαλια, μια νικη, 2 ηττες, 5 γκολ βαλαμε καλα πηγαμε...