quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εμενα που μου αρεσει να βλεπω γυναικειο βολλευ και ειδικα το μπιτς-βολλευ , ειμαι στρειτ?
Εμενα που μου αρεσει να βλεπω γυναικειο βολλευ και ειδικα το μπιτς-βολλευ , ειμαι στρειτ?
αυτη τη δηλωση την κανεις επισημα στο μπου.κομ?Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παλικαρια μας για την καταθεση ψυχης που εδωσαν στο EURO 2012
και την περηφανια μαζι με τις χαρες που μας χαρισαν !!!!!
Ακομη κι εδω στους 8 που φτασαμε ειναι τεραστια επιτυχια !!!!!!
Εγω ειδα οτι ο λυμπεροπουλος με το που μπηκε, δημιουργησε τρεις φασεις για γκολ.Ξέρει κανείς ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν προσεχώς από την ενεργό δράση για να τους βάλει ο Σάντος στα προκριματικά του Μουντιάλ ? Κανένας που θέλει να σπάσει ρεκόρ στα γκολ και στις συμμετοχές ?
Εσυ είσαι Θεος!Εμενα που μου αρεσει να βλεπω γυναικειο βολλευ και ειδικα το μπιτς-βολλευ , ειμαι στρειτ?
γιατι πιστεψες ποτε οτι βγηκε καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης μετα απο αυτον? ;)Εγω ειδα οτι ο λυμπεροπουλος με το που μπηκε, δημιουργησε τρεις φασεις για γκολ.
Και το πεναλτυ προηλθε απο δικο του ανοιγμα στα αριστερα.
Οι Αγγλοι θα παρουν τις αρχιδαρες των Ιταλων και ολα θαναι καλαγκευ ειναι οι αγγλοι που περασαν αποφαση για αλλαγη των μαγιο που φορανε οι κοπελες γιατι ειναι λεει αποκαλυπτικα
Που ησουν παιχταρα μου στο 2ο ημιχρονο που πιεζαμε? Να μπεις να σαρωσεις?Εσυ είσαι Θεος!
γιουρο 08 και μουντιαλ 10.Η ισπανία πήρε euro 08 κ mundial 06 ή 10;
σαλιαριζα εκει που ξερεις!Που ησουν παιχταρα μου στο 2ο ημιχρονο που πιεζαμε? Να μπεις να σαρωσεις?
μπα χλωμο το βλεπω. :-Οι Αγγλοι θα παρουν τις αρχιδαρες των Ιταλων και ολα θαναι καλα
Ολο με τα αρχιδια στο στομα εισαι.Οι Αγγλοι θα παρουν τις αρχιδαρες των Ιταλων και ολα θαναι καλα
Σκουπισε την μυξα σου μικρε μην λερωσεις τον φακο.αυτη τη δηλωση την κανεις επισημα στο μπου.κομ?
Σουτ καλε!!!μπα χλωμο το βλεπω. :-
Ε ο καθενας με τις αδυναμιες του καλεΟλο με τα αρχιδια στο στομα εισαι.
thanks.γιουρο 08 και μουντιαλ 10.
Το μουντιαλ 06 το πηρε η Ιταλια.
Ε ο καθενας με τις αδυναμιες του καλε
Σηφάκης 2 λάθη=2 γκολ.Και που ειστε, στο 4-1 σταματησανε τον ρυθμο γιατι αν συνεχιζανε μας εριχναν χαλαρα αλλα 2
για τον σηφακη αναμεικτα συναισθηματα, οτι αποκρουσεις εκανε στο πρωτο ημιχρονο της ξεπληρωσε στο δευτερο με της αστοχες εξοδους και οταν του φευγε η μπαλα απ τα χερια..
Απο τοτε που εφυγε ο νικοπολιδης εχουμε προβλημα στο να βρουμε εναν ανταξιο του...
Γιατι το λες? Μπορει οι Ιταλοι να μην ειναι κατι ιδιατερο φετος αλλα οι Αγγλοι ειναι τρεις χειροτεροι . Και ειναι και η μοναδικη ομαδα της φασης των 8 που δεν εχει παει τελικο. Τυχαιο? Ενα μουντιαλ το 66 πηραν γιατι γινοταν στην χωρα τους.μπα χλωμο το βλεπω. :-