You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Euro 2008!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν έχεις δει που λένε σήμα κατατεθέν? ® το R σε κύκλο?ρε αρίωνα...το έτσι δίπλα στο νίκ σου παπάρι είναι?....
περιμένω την να φύγω για να παίξω 10άρι στο επόμενο.....ΑΝΑΝΕΩΣΗ.....
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στο επόμενο τον Τάλο 10άρι και την Λίλα τερματοφύλακα...
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
βαζω στοιχημα οτι οσοι τωρα βριζουν το 2004 ηταν με την σημαια στον κωλο κ καναν τουμπες στην ομονοια..
ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ..
ΑΗΔΙΑ..
ισως ειναι και καλυτερα ετσι,μπας και καταλαβουν που ειναι τωρα!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αα....το r είναι...εγώ το πέρασα για το παπάρι της λίλας....δεν έχεις δει που λένε σήμα κατατεθέν? ® το R σε κύκλο?
ίδια και χειρότερη μαλακία όπως όταν κριτικάρουμε παίχτες, όχι με βάση την απόδοση τους αλλά σε ποια ομάδα ανήκουνβαζω στοιχημα οτι οσοι τωρα βριζουν το 2004 ηταν με την σημαια στον κωλο κ καναν τουμπες στην ομονοια..
ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ..
ΑΗΔΙΑ..
εγω μονο τοτε εβριζα για τα λεφτα που εχασα.βαζω στοιχημα οτι οσοι τωρα βριζουν το 2004 ηταν με την σημαια στον κωλο κ καναν τουμπες στην ομονοια..
ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ..
ΑΗΔΙΑ..
σημερα ξεκινησε η αποσβεση.
πως το ειπες ο γιαννακης ο σαμαρας; το προβλημα δε θα ειναι πως θα μαρκαρουμε εμεις το ζλαταν αλλα πως θα μαρκαρουν αυτοι εμας.
αξιος, οπως και οι γιουρκας, δελλας (κυριως αυτοι)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
για να σοβαρευτούμε... η λίλα είναι το καλύτερο 10αρι.... ξέρει να κρύβει την μπάλαστο επόμενο τον Τάλο 10άρι και την Λίλα τερματοφύλακα...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ναι...αλλά απο μπαλλιές μακρινές μπορεί?....ή μόνο 20 πόντους πάσα κάνει?...για να σοβαρευτούμε... η λίλα είναι το καλύτερο 10αρι.... ξέρει να κρύβει την μπάλα
Δεν καθομαι να διαβασω τα σχολια γιατι δεν θελω να συγχιστω...αλλα οποιος κατηγορει την Εθνικη με τις γνωστες μαλακιες επειδη χασαμε σημερα ειναι ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ και γαμω το ξερο του το κεφαλι....
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Δεν καθομαι να διαβασω τα σχολια γιατι δεν θελω να συγχιστω...αλλα οποιος κατηγορει την Εθνικη με τις γνωστες μαλακιες επειδη χασαμε σημερα ειναι ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ και γαμω το ξερο του το κεφαλι....
γιαυτο σε παω..τα ιδια γραψαμε...
μπραβο ρε φιλε..
κ εγω δεν διαβαζω απο μια στιγμη κ μετα..βγαινω κ θα μπω αυριο,μου την εδωσε με τον καθε @@@ που περιμενει στην γωνια..
παντως με τους σημερινους αγωνες ολοκληρωθηκε ο πρωτος γυρος
για ολες τις ομαδες και 1 πρωτο συμπερασμα που βγαινει
μακρααααααν η καλυτερη ομαδα ειναι η ΟΛΛΑΝΔΙΑ που μαλλον και θα το παρει!
εγώ πιστεύω πάντως ότι οι πορτογάλοι είναι το πρώτο φαβορί να το σηκώσουν.Την δεύτερη θέση την μοιράζονται οι ολλανδοι,οι ισπανοί και ίσως οι γερμανοί με λιγότερες κατ'εμέ πιθανότητες.Έτσι εκτιμώ.
ετσι ειναι ρε μαν...γιαυτο σε παω..τα ιδια γραψαμε...
μπραβο ρε φιλε..
κ εγω δεν διαβαζω απο μια στιγμη κ μετα..βγαινω κ θα μπω αυριο,μου την εδωσε με τον καθε @@@ που περιμενει στην γωνια..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν γκρινιάζει κανείς για την ήττα...η εμφάνιση και η νοοτροπία είναι που μας ενοχλούν!Προσπαθήστε να παίξετε λίγη μπάλλα ρεεεεεεεεεεεε...η καλύτερη μας ευκαιρία ήταν το παρολίγο αυτογκόλ!Έεεεεεεεεεεεεεεεεεελα με την γκρίνια σας κωλοέλληνες.
Μια μάχη εχάθει όπως την πάτησαν και οι Ιταλοί χθές.
Άλλους δυο αγώνες έχουμε.......
γιαυτο σε παω..τα ιδια γραψαμε...
μπραβο ρε φιλε..
γιατί ρε φίλε?όσοι κάνουν κριτική είναι πάντα κακοπροαίρετοι?γιατί τέτοια αμυαλοσύνη,τέτοια φαιά ουσία να κυκλοφορεί στα μυαλά ορισμένων?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 500
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 134