jimmakos1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΟΎΒΑ:
Πληθυσμός
- Εκτίμηση - 69η
- Απογραφή 2002 11.184.023
101 κάτ./km² (-η)
(πηγή wikipedia.org)
Τα "μιλιούνια" του 10% (αν και πιστεύω ότι το ποσοστό το λες τελείως αυθαίρετα) είναι 1.000.000 άνθρωποι που έφυγαν με τα ρούχα που φορούσαν για να γλυτώσουν από τους εγκληματίες του κομμουνιστικού καθεστώτος!
Γιατί άραγε?
Μετά τον πόλεμο 2.000.000 Ελληνες έφυγαν μετανάστες.Γιατί άραγε?
Είναι γνωστό ότι ο Κάστρο αφ ενός άνοιξε τις φυλακές και πέρασε στο Μαιάμι όλη η "καλή" κοινωνία. Αφ εταίρου σε όποια χώρα και να συνέβαινε το ίδιο θα γινόταν.
Μα δεν αμφέβαλε κανείς ότι όντως το 10% δεν θα πέρναγε το ίδιο καλά όπως πρώτα.
Οταν το 10% γαμάει το 90% για να περνάει αυτό καλά και οι άλλοι απλά να επιβιώνουν αυτό συμβαίνει. Αυτό θέλουμε εξ άλλου κι εμείς να ανατραπεί. Να πάψει το 10% να πηδάει το 90%. Αν ανήκεις σε αυτό το 10% δίκιο έχεις να χαλιέσαι.Υπάρχουν όμως άλλοι 9 που δεν θα χαλιούνταν να χαλάσουν την δική σου ζαχαρένια για να ζήσουν αυτοί καλύτερα.
Για το φαγητό τώρα με το δελτίο ,ρώτα τα πρότυπα σου τους Αμερικάνους (παρεπιπτώντος :) γιατί έχουν μισό αιώνα εμπάργκο.
Τέλος για τις χώρες του ανατολικού μπλοκ εγώ πάλι γιατί δεν έχω βρει έναν πούστη από τους εκατοντάδες που έχω ρωτήσει να μου πει ότι περνούσε χειρότερα τότε από τώρα? Ούτε ένας.
Ολοι λένε ότι δεν είχαν μεν χλιδές αλλά η λέξη άγχος δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο τους και όλες τους οι βασικές ανάγκες ήταν εξ ορισμού εξασφαλισμένες από το κράτος.Ακόμη και οι Αλβανοί (καμμιά σχέση με το υπόλοιπο ανατολικό μπλοκ για όσους γνωρίζουν 5 στοιχειώδεις αράδες ιστορίας) στέγη και είδη διατροφής δεν στερήθηκαν ποτέ.