moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Μην ανησυχείτε..οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες!Το είπε ο κύριος Στουρνάρας!
πολυ ευχαριστο αυτο,θα εχουμε δηλαδη λεφτα για να πληρωνουμε φορους!
Μην ανησυχείτε..οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες!Το είπε ο κύριος Στουρνάρας!
Τι ηθελες να πει δηλαδη ?πολυ ευχαριστο αυτο,θα εχουμε δηλαδη λεφτα για να πληρωνουμε φορους!
Θα σου πω κάτι, αλλά μην εκπλαγείς.
Δεν έχω αϊφόνι και δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω μπορεί να μου προσφέρει από τη μπακατέλα που έχω τώρα..
Άσε που δε μ' ενδαφέρει να μάθω κιόλας.
Οποιος ειχε το τσαγγανο να βαλει χρηματα σημερα το πρωι, σε ΕΤΕ και Γιουρομπανκ, ειδικα στην δευτερη, χεστηκε στο ταληρο !!!!!!!!
Πολυ στησιμο το παιχνιδι λεμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα κανεις. ειναι κομπλεξες εκει στην apple. παρε galaxy να γουσταρεις εφαρμογες
To πιο πιθανο σεναριο ειναι η κρατικοποιηση.
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι ειν' τούτα ρε μαλάκα??
Και το κοκορέτσι απ' το κινητό το ρουφάνε??
Έλα μουνί στον τόπο σου..
....ΚΑΙ μεις μαλεα μου περιμενουμε τη νεα γενια να κανει την ανατροπη......ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι ειν' τούτα ρε μαλάκα??
Και το κοκορέτσι απ' το κινητό το ρουφάνε??
Έλα μουνί στον τόπο σου..
τιποτα δεν προκειται να κρατικοποιηθει. τα παντα ολα ειναι για ξεπουλημα ,σε τιμες ξεφτιλας. και οι χαμενοι θα ειναι οι μετοχοι, οι επενδυτες, οι ομολογιουχοι και απο εδω και περα με θεσμικους νομους θα την πληρωνουν και οι καταθετες. και καποτε η μετοχη της εθνικης ειχε φτασει τα 25 ευρω.
Ρε μαλάκες, τώρα που το θυμήθηκα..
Ο φπ τραπεζικές μετοχές δεν πρότεινε?? Ότι και καλά μια αγορά δε μπορεί να πηγαίνει μόνο προς τα κάτω??
Ναι. Αλλά με κρίτικαλ θίνκιγκ.
ο τζιρος ολος και ολος ηταν 760 χιλ μεσα απο 1731 πραξεις.απο το ανοιγμα στο -30 η μετοχη της γιουρομπανκ εκλεισε στο +26....
καποιοι διπλασιασαν την περιουσια τους σε λιγες ωρες....
Ναι βρε μαλάκα 100% θα είχες πάρει και θα την είχες κάνει.
Άντε λόγω του ότι είμαι συντηρητικός να είχα βγει στο 50%.
αν ειναι οπως τα λεει ο ποδολαγνος οποιος αγορασε μετα το 2007 εκλαψε. τελευταια κερδοφορα αγορα ηταν το 2006 και σημερα.
46.70 τζιέρι μου.... Το 2007.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε κάτι, γιατί έχω μια μικρή άγνοια περί οικονομικών; Πώς γίνεται κανείς να παίξει στοιχήματα πάνω στις μελλοντικές τιμές μετοχών;