CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.489
- Πόντοι
- 2.606
ΔΙΚΕ μου λουτσε δεν καταλαβες καλα....δεν τις θελουμε για φαι,για ανταλλαγη τις θελουμε!:
rolleyes: πάλι θα καθαρίζουμε πατάτες ??
ΔΙΚΕ μου λουτσε δεν καταλαβες καλα....δεν τις θελουμε για φαι,για ανταλλαγη τις θελουμε!:
rolleyes: πάλι θα καθαρίζουμε πατάτες ??
Που πήγε ρε μαλάκες ο τραβατρόμπας και θέλω ν' αγοράσω πατάτες??
...εχει αγχος αν θα πεσει το νομισμα και βγηκε στο χωραφι να τσεκαρει τους κολληγους πως πανε με την σοδεια του!!!!Φοβαται πως αν ξεμεινει θα πρεπει να αρχισει να δινει λοκω!Που πήγε ρε μαλάκες ο τραβατρόμπας και θέλω ν' αγοράσω πατάτες??
Αλλάζεις πατάτες με σπέρμα που σ' αρέσει...ενα κιλό = μια γουρνοπούλα δεκαπεντάκιλη και άμα γουστάρεις
ενα κιλό = μια γουρνοπούλα δεκαπεντάκιλη και άμα γουστάρεις
Ότι δλδ, θα πουλήσεις ΕΣΥ σ' ΕΜΕΝΑ πατάτες
...εχει αγχος αν θα πεσει το νομισμα και βγηκε στο χωραφι να τσεκαρει τους κολληγους πως πανε με την σοδεια του!!!!Φοβαται πως αν ξεμεινει θα πρεπει να αρχισει να δινει λοκω!
Αλλάζεις πατάτες με σπέρμα που σ' αρέσει...
Aνέλυσε το σε παρακαλώ
να σου πω.. για αιφόνια να πας στους κολλητούς σου τους αναρχοάπλυτους...
άντε να πάει μετά μπροστά ο τόποςΔεν έχω αϊφόνι
Θα σου πω κάτι, αλλά μην εκπλαγείς.
Δεν έχω αϊφόνι και δε μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω μπορεί να μου προσφέρει από τη μπακατέλα που έχω τώρα..
Άσε που δε μ' ενδαφέρει να μάθω κιόλας.
........αντε μετα να βρεις αιφον να βουτηξεις....μιζερια!το ξέρω διότι και εγώ προσωπικώς μπαχατέλα έχω (nokia 6130)... ;)
........αντε μετα να βρεις αιφον να βουτηξεις....μιζερια!
....και το ΑΕΠ????το ΑΕΠ πως θα ανεβει????
Είστε πολύ πίσω τελικά στον πλανήτη αρηθάντε να πάει μετά μπροστά ο τόπος
........να δες και κρινε....κοιτα συμβουλες που δινει!!!!!Aνέλυσε το σε παρακαλώ