Νέα

Εθνική Τράπεζα και Eurobank στο ΤΧΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα κρατικοποιηθουν οι ΕΤΕ και eurοbank ?

• Οχι

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
που το πανε το κολπο;;  να την παρουν οι γερμανοι;; οπως λετε και σεις;;
To πιο πιθανο σεναριο ειναι η κρατικοποιηση. Οι πιο απαισιοδοξοι λενε οτι σε αυτη την περιπτωση η μετοχη θα πεσει στο 0,10. Απο κει και περα η συνηθης διαδικασια ειναι να εξυγειανθει και να πουληθει. Αν πουληθει σε αμερικανους η γερμανους η ρωσους δεν κανει διαφορα. Το θεμα ειναι να παρει το κρατος λεφτα πισω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αλήθεια μου λείπει ο πόντικας να ασχοληθεί λίγο με την πλατεία Ταχρίρ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Να σημειώσω, έστω και αργά, πως ο τίτλος του θρεντ είναι "παραπλανητικος" διότι δείχνει ως εάν αυτό που ανεφέρει να είναι κάτι το νέο, ενώ ξέρουμε πως ισχύει από εδώ κι ένα χρόνο + ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
To πιο πιθανο σεναριο ειναι η κρατικοποιηση. Οι πιο απαισιοδοξοι λενε οτι σε αυτη την περιπτωση η μετοχη θα πεσει στο 0,10. Απο κει και περα η συνηθης διαδικασια ειναι να εξυγειανθει και να πουληθει. Αν πουληθει σε αμερικανους η γερμανους η ρωσους δεν κανει διαφορα. Το θεμα ειναι να παρει το κρατος λεφτα πισω.

δεν πρέπει ???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
αμε... και γιατί όχι...???

πολύ απλά...

(1) γιατί φροντίσαμε να μειώσουμε τους κινδύνους

(2) γιατί έχουμε τις ικανότητες και την διάθεση το ότι χάσουμε να το ξαναφτιάξουμε χωρίς παπαρολογίες και μυξοκλάματα...
:huh:.......... :S.......... :2funny: :2funny: :2funny:.....ξαναδιαβασε ρε....τα αντιθετα καταλαβες....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να σημειώσω, έστω και αργά, πως ο τίτλος του θρεντ είναι "παραπλανητικος" διότι δείχνει ως εάν αυτό που ανεφέρει είναι κάτι το νέο, ενώ ξέρουμε πως ισχύει από εδώ κι ένα χρόνο + ...

γιατί ξέρεις κανένα μην παραπλανητικό τίτλο θρέντ εδώ μέσα ???

ακόμη και το "Ανεξάρτητες Call Girls" παραπλανητικός είναι  :grin:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
εγώ πάντως στην θέση σου θα τις κρατούσα και ίσως να αγόραζα μερικές ακόμη....

το σκεφτομαι τραμου.....

σοβαρα το σκεφτομαι!!!!   αυτοι που αγοραζαν το πρωι στα 36 σεντσια στο  -30%,  καραβιες κοματια....

ειναι ολοι μαλακες;;  ηδη εχει παει   42  σεντς....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:huh:.......... :S.......... :2funny: :2funny: :2funny:.....ξαναδιαβασε ρε....τα αντιθετα καταλαβες....

καθόλου αντίθετα δεν κατάλαβα...

όταν κάποιος χαίρετε με κάτι θα πρέπει να είναι και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτού που επικροτεί...

και είμαι χαλαρός γιατί εγώ έχω και θα έχω τα δύο κιλά πατάτες... εσύ θα έχεις κάτι να δώσεις για να τις πάρεις ?? (πλήν του κώλου σου δηλαδή ο οποίος δνε μπορεί να αποτιμηθεί τουλάχιστον από εμένα)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
ως υπέρμαχο του μνημονίου θα μου δώσουν κατ απονομήν την γερμανικήν υπηκοότητα  :birdman:

Από ότι έχω διαβάσει... και αν ενθυμούμαι καλώς... οι Γερμανοι (ως κατακτητές) δεν επιφύλασσαν  και τόσο καλή τύχη στους εντόπιους συνεργάτες τους όταν έπαυαν να τους έχουν ανάγκη. Οπότε εύχομαι να σας έχουν ανάγκη.

δεν θα έπρεπε??

το 2003 είχε 0.86 δολλάρια το ευρώ... 0.95 είναι η σωστή ισοτιμία...

Σαφώς. Βέβαια, αντί του να είναι τεχνητή (με υποδαυλισμούς) η υποτίμηση του, ούτως ώστε να ευνοεί μόνο ένα-δύο κράτη, θα μπορούσε να κοπεί και χρήμα (πάλι υποτίμηση) πράγμα το οποίο όμως θα ευνοούσε περισσότερα.    

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το σκεφτομαι τραμου.....

σοβαρα το σκεφτομαι!!!!   αυτοι που αγοραζαν το πρωι στα 36 σεντσια στο  -30%,  καραβιες κοματια....

ότι ανεβαίνει κατεβαίνει... και ισχύει και το αντίθετο  ;)

ο έμπορας στην αγορά κερδίζει  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
καθόλου αντίθετα δεν κατάλαβα...

όταν κάποιος χαίρετε με κάτι θα πρέπει να είναι και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτού που επικροτεί...

και είμαι χαλαρός γιατί εγώ έχω και θα έχω τα δύο κιλά πατάτες... εσύ θα έχεις κάτι να δώσεις για να τις πάρεις ?? (πλήν του κώλου σου δηλαδή ο οποίος δνε μπορεί να αποτιμηθεί τουλάχιστον από εμένα)
......πατατας εισαι δικε μου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Από ότι έχω διαβάσει... και αν ενθυμούμαι καλώς... οι Γερμανοι (ως κατακτητές) δεν επιφύλασσαν  και τόσο καλή τύχη στους εντόπιους συνεργάτες τους όταν έπαυαν να τους έχουν ανάγκη. Οπότε εύχομαι να σας έχουν ανάγκη.

στο μεσοδιάστημα υπηκοότητα Κέιμαν η οποία είναι ουδέτερη και σεβαστή παντού  ;)

Σαφώς. Βέβαια, αντί του να είναι τεχνητή (με υποδαυλισμούς) η υποτίμηση του, ούτως ώστε να ευνοεί μόνο ένα-δύο κράτη, θα μπορούσε να κοπεί και χρήμα (πάλι υποτίμηση) πράγμα το οποίο όμως θα ευνοούσε περισσότερα.    

ας φροντίζαμε να έχουμε και καρπούζι και μαχαίρι...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
το σκεφτομαι τραμου.....

Οχι εθνικη :s&m_2:

Παρε πειραιως ή αλφα αν θες να παιξεις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ελέγχεις τις τράπεζες-τα δάνεια-τις επιχειρήσεις-τα νοικοκυριά-την οικονομία-τη χώρα.
End of Story.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
62
Εμφανίσεις
4K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom