Νέα

Εθνική Τράπεζα και Eurobank στο ΤΧΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κρατικοποιηθουν οι ΕΤΕ και eurοbank ?

• Οχι

Ψήφοι: 3 33,3%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 66,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
Καλά τα λέει ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ?

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, θα περιμένει να "σκάσουν" πρώτα τα ξαδερφάκια μας οι Τρώες.

δηλαδή τι ακριβώς προτείνει ???

Δεν τυγχάνω ούτε γραφείο, ούτε εκπρόσωπος τύπου, του ΣΥΡΙΖΑ.

kanon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2013
Κριτικές
8
Like
8
Πόντοι
1
Οι μετοχές των δύο τραπεζών υποχωρούν κατά 30%.
Η Εθνική διαπραγματεύεται στα 0,36 ευρώ έχοντας διακινήσει 1.293.135 μετοχές,
ενώ η Eurobank διαπραγματεύεται στα 0,105 ευρώ, έχοντας διακινήσει 247.091 τεμάχια.

:fuck2: για οσους εχουν...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
να το πάρεις παίκτη.. .και να βρείς το χρήμα για την ανακεφαλαιοποίηση της...

Πόσο ποιο απλά από όσο το έχω γράψει ο δόλιος;

Ο καθένας την παπαριά του θα πει.
Ο ένας κάνει "χαρούλες" που το χρηματοπιστωτικό σύστημα κινδυνεύει να τα φτύσει.
Ο άλλος (αν όχι ο ίδιος!) θα βγει αύριο να φωνάζει για ξεπούλημα, που μας αγοράζουν οι Γερμανοί κοψοχρονιά κλπ.
Ούτε στο σακί, ούτε στο σακούλι...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
886
Πόντοι
6.755
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, θα περιμένει να "σκάσουν" πρώτα τα ξαδερφάκια μας οι Τρώες.
Βλέπω οτι ποστάρεις αρκετές φορές σωστά πράγματα,προσωπική μου γνώμη και άποψη είναι ότι ΕΡΧΟΝΤΑΙ μεγάλες ασχήμιες στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,η κατάσταση θυμίζει ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,και έυχομαι πραγματικά να κάνω ΛΑΘΟΣ,και σου μιλά ένας άνθρωπος ο όποιος έχει περπάτήσει στον κόσμο και έχει δει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΙΑ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Πόσο ποιο απλά από όσο το έχω γράψει ο δόλιος;

Ο καθένας την παπαριά του θα πει.
Ο ένας κάνει "χαρούλες" που το χρηματοπιστωτικό σύστημα κινδυνεύει να ΘΑ τα φτύσει.
Ο άλλος (αν όχι ο ίδιος!) θα βγει αύριο να φωνάζει για ξεπούλημα, που μας αγοράζουν οι Γερμανοί κοψοχρονιά κλπ.
Ούτε στο σακί, ούτε στο σακούλι...
:2funny: :2funny:.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ,για να μην κανει κανεις χαρουλες!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Βλέπω οτι ποστάρεις αρκετές φορές σωστά πράγματα,προσωπική μου γνώμη και άποψη είναι ότι ΕΡΧΟΝΤΑΙ μεγάλες ασχήμιες στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,η κατάσταση θυμίζει ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,και έυχομαι πραγματικά να κάνω ΛΑΘΟΣ,και σου μιλά ένας άνθρωπος ο όποιος έχει περπάτήσει στον κόσμο και έχει δει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΙΑ.
........ναι ρε δικε μου,αλλα σκεψου οτι ενας απο δω μεσα ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....(σου ριχνει λοιπον)!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
αμην και πότε... σε 3 χρόνια θα αγοράζουμε την μισή Ελλάδα με 100.000 δολλάρια...

Σαφώς. Μέχρι τότε όμως, μπορεί να έχει ψηφιστεί και κανένας νόμος που να απαγορεύει τις αγορές σε μή Γερμανούς.

Υ.Γ. Αλήθεια... Έχετε παρατηρήσει πως όταν το Ευρώ αρχίσει και "τσιμπάει" στις ισοτιμίες, έρχεται πάντα μια "είδηση" που το επανατοποθετεί στην θέση του;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ενώ η Eurobank διαπραγματεύεται στα 0,105 ευρώ, έχοντας διακινήσει 247.091 τεμάχια.

μαγκιά για όσους έχουν μαμούνι να σπρώξουν να αγοράσουν σε 0.08 εθνική, 0.01 για eurobank...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny:.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ,για να μην κανει κανεις χαρουλες!

Ναι αμέ! Υπάρχουν και καλύτερα σενάρια για ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση!
Πυρηνικό ολοκαύτωμα, σεισμός 8,5 ρίχτερ, καθολικός λοιμός από μη αντιμετωπίσιμο θανατηφόρο ιό, διάφορα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαφώς. Μέχρι τότε όμως, μπορεί να έχει ψηφιστεί και κανένας νόμος που να απαγορεύει τις αγορές σε μή Γερμανούς.

ως υπέρμαχο του μνημονίου θα μου δώσουν κατ απονομήν την γερμανικήν υπηκοότητα  :birdman:

Υ.Γ. Αλήθεια... Έχετε παρατηρήσει πως όταν το Ευρώ αρχίσει και "τσιμπάει" στις ισοτιμίες, έρχεται πάντα μια "είδηση" που το επανατοποθετεί στην θέση του;

δεν θα έπρεπε??

το 2003 είχε 0.86 δολλάρια το ευρώ... 0.95 είναι η σωστή ισοτιμία...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι αμέ! Υπάρχουν και καλύτερα σενάρια για ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση!
Πυρηνικό ολοκαύτωμα, σεισμός 8,5 ρίχτερ, καθολικός λοιμός από μη αντιμετωπίσιμο θανατηφόρο ιό, διάφορα...

ο κοντινούλης τα έχει σε χρυσό... μην του δίνεις σημασία..

αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι και οι θυρίδες σε περίπτωση εκκαθάρισης περνάνε στην δικαιοδοσία του εκκαθαριστή  ;)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
886
Πόντοι
6.755
........ναι ρε δικε μου,αλλα σκεψου οτι ενας απο δω μεσα ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....(σου ριχνει λοιπον)!
Ναι μόνο που αυτοί που αναφέρεις δεν περπατήσανε μαζί μου Στο Ροζάριο 1999-2001,ούτε στο ΤΕΜΟΥΚΟ 2002-2006,και αν νομίζεις ΟΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΙΑ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
.....Ναι αμέ! Υπάρχουν και καλύτερα σενάρια για ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση!
Πυρηνικό ολοκαύτωμα, σεισμός 8,5 ρίχτερ, καθολικός λοιμός από μη αντιμετωπίσιμο θανατηφόρο ιό,ολικη τυφλωση απο μπαζοποσταρισμα ακατανομαστου, διάφορα...

....καλά... έχω δύο κιλά πατάτες... θα μου δώσεις ενα κιλό κρέας για να τις πάρεις ???

....ΤΟ χετε παρει πολυ ψυχραιμα βλεπω το θεμα??? :2funny:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145

Εγω εχω μετοχες της εθνικης....και τον  :pipa2: :pipa2:

που το πανε το κολπο;;  να την παρουν οι γερμανοι;; οπως λετε και σεις;;

αν την παρουν  θα εχει αυτη την αποτιμηση;; ειτε τωρα ειτε μελλοντικα;;
υπαρχει περιπτωση να γινει αλλος τραπεζικος βραχιονας στην Ν.Α. ευρωπη;; που;; αλβανια;; σκοπια;; βουλγαρια;;ρουμανια;;

ειδωμεν!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
....ΤΟ χετε παρει πολυ ψυχραιμα βλεπω το θεμα??? :2funny:

αμε... και γιατί όχι...???

πολύ απλά...

(1) γιατί φροντίσαμε να μειώσουμε τους κινδύνους

(2) γιατί έχουμε τις ικανότητες και την διάθεση το ότι χάσουμε να το ξαναφτιάξουμε χωρίς παπαρολογίες και μυξοκλάματα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω εχω μετοχες της εθνικης....και τον  :pipa2: :pipa2:

που το πανε το κολπο;;  να την παρουν οι γερμανοι;; οπως λετε και σεις;;

αν την παρουν  θα εχει αυτη την αποτιμηση;; ειτε τωρα ειτε μελλοντικα;;
υπαρχει περιπτωση να γινει αλλος τραπεζικος βραχιονας στην Ν.Α. ευρωπη;; που;; αλβανια;; σκοπια;; βουλγαρια;;ρουμανια;;

ειδωμεν!!!!!!

εγώ πάντως στην θέση σου θα τις κρατούσα και ίσως να αγόραζα μερικές ακόμη....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ναι μόνο που αυτοί που αναφέρεις δεν περπατήσανε μαζί μου Στο Ροζάριο 1999-2001,ούτε στο ΤΕΜΟΥΚΟ 2002-2006,και αν νομίζεις ΟΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΙΑ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
.....αυτο αδερφε δεν μπορω να το σχολιασω,ουτε να το βεβαιωσω.....ειναι προσωπικο δεδομενο....

Επισκέπτης
....αποκλειεται να περιμενω 3 χρονια,αυριο αντι να βενζινη (20ε) ,λεω να καταθεσω προταση αποκτησης του πλειοψηφικου πακετου της εθνικης....μαγαζι γωνια ειναι ,μη παει στραφι,κριμας!!!

Φιλαράκι, μου έστειλε η wind ένα χαρτί για επιδότηση συσκευής?
Μιας και είσαι σχετικός, ποιο να πάρω??  :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
62
Εμφανίσεις
4K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom