Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 51 70,8%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Μακάρι όλοι οι μετανάστες να ήταν όπως οι γονείς Αντετοκούμπο.
υποδειγματα γονεων. Φαινεται απο το ηθος των παιδιων. Λιγοι ανθρωποι που κανουν την μεταβαση απο κυριολεκτικα τα αποσκατα της κοινωνιας ("λαθρο" στα σεπολια) στα σαλονια της παγκοσμιας καταξιωσης (mvp) παραμενουν τοσο ταπεινοι και εργατικοι. Ουτε τσαμπουκαδες μεσα στο γηπεδο, ουτε beefs, ουτε μεγαλα λογια, παντα με χαμογελο και σεβασμο. Θελει βαρια αρχιδια η ηθικη.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.696
Πόντοι
8.346
Σημαντική ερώτηση.
Περιμένω απάντηση.
Φιλικά και όμορφα.
Πιστεύει ότι πιστεύει αλλά δεν είναι πίθηκος σαν κάτι άλλους.
Σήμερα Κυριακή θα ηταν ενδιαφέρον ενα νημα/poll , που υπηρετησες και τι ψηφιζεις. Θα βγουνε ομορφιες

John_Savvidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
1.909
Πόντοι
201
Ρε μάγκες άντε πάλι τα ίδια. Μην πδτ την συζήτηση. Είπε ο καθένας την γνώμη του τέλος. Το thread είναι για την εθνική ομάδα υπάρχει ένα αντίστοιχο για λαθρομετανάστευση πηγαίνετε εκεί. Γιατί μετά καθόμαστε και βλέπουμε ανούσια σχόλια που είναι και εντελώς εκτός θέματος. Σόρρυ κιόλας, αλλά όπως και για εμένα φαντάζομαι και για άλλα μέλη θα είναι κουραστικό να βλέπουν ανούσιες λογομαχίες για άσχετα θέματα και κοντεύει αυτή η συζήτηση ήδη τις 3 σελίδες.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.696
Πόντοι
8.346
Ρε μάγκες άντε πάλι τα ίδια. Μην πδτ την συζήτηση. Είπε ο καθένας την γνώμη του τέλος. Το thread είναι για την εθνική ομάδα υπάρχει ένα αντίστοιχο για λαθρομετανάστευση πηγαίνετε εκεί. Γιατί μετά καθόμαστε και βλέπουμε ανούσια σχόλια που είναι και εντελώς εκτός θέματος. Σόρρυ κιόλας, αλλά όπως και για εμένα φαντάζομαι και για άλλα μέλη θα είναι κουραστικό να βλέπουν ανούσιες λογομαχίες για άσχετα θέματα και κοντεύει αυτή η συζήτηση ήδη τις 3 σελίδες.
Έχεις τα δίκια σου απλά από τότε που άρχισε ο Αντετοκούμπο να παίζει στην εθνική , πολλοί συγχέουν τα 2 θέματα

• Like
Αντιδράσεις: srek7

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.451
Πόντοι
736
Ο αθλητισμός δεν έχει σχέση μ αυτά δείτε την εθνική Γαλλίας η τη Γερμανία στη μπάλα . Τέλος πάντων ο Γιάννης κ τ αδέρφια του έχουν ελληνική υπηκοότητα αλλά οχι εθνικότητα, επίσης είναι ελληνικό αθλητικό προϊόν όπως είναι κ παράδειγμα κ ο Μάρκου κ ο Κονε, τέλος εφόσον έχει ελληνική υπηκοότητα μπορεί να παίζει δικαιωματικά στην εθνική. Εδώ οι πολιτικοί μες είναι Σιονιστες κ τους ψηφίζεται κιόλας κ σας πειράζει ο Γιάννης.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ποτε παιζει η εθνική?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
κι εσυ ετυχε να γεννηθεις εδω
Aν όμως ο argyrotoxos"τύχαινε" να γεννηθεί στη Σουηδία, δεν θα δήλωνε Σουηδός,αλλά Έλληνας γιος μεταναστών στη Σουηδία.

Όλο μαλακίες...
Πρέπει να δεχτούμε με το στανιό τα σκατά που έχει στο κεφάλι κάθε άπατρις χασισοψευτοκουλτουριάρης.
Λες και θα ενοχλούσε κανέναν αν ο Αντεντοκούμπο θεωρούνταν απλά Έλληνας πολίτης νιγηριανής καταγωγής.

Βλέπεις τις εθνικές ομάδες όλων των κρατών που κάνουν κουμάντο οι ψευτοπροοδευτικοί τρυπιοκώληδες
και δεν καταλαβαίνεις για ποια χώρα πρόκειται.
Άντε να δηλώσει και ο κάθε Χασάν Έλληνας και γυναίκα,γιατί έτσι νιώθει ασούμε, να τον βάλουμε στην Εθνική ομάδα γυναικών.:jerking:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλαδή και οι πρόγονοι μας που πήγαν στις ΗΠΑ και την Αυστραλία ήταν λαθρομετανάστες?
Μην σου πω οτι είναι πολύ ανώτεροι πολιτισμικά από πολλούς δικούς μας πιθηκοειδείς.
Ε...Κάτι προσκλήσεις και μία Νήσος Έλις σου λένε τίποτα;

Όντως τρομεροί γονείς οι Αντετοκούμπο όσο αφορά τα παιδιά τους,
αλλά τι στον πούτσο έχουν προσφέρει στην ελληνική κοινωνία
κάνοντας μαύρη εργασία,ενώ είχαν πρόσβαση σε σχολεία,
σύστημα υγείας,κ.λ.π. μόνο εσείς το ξέρετε..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Ναι καλά....
Όλοι νομίζεις πέρασαν από Έλις....
Δικοί μου πήγαν μαυρίλα(και χιλιάδες αλλοι).
Μετά από 2 χρόνια νομιμοποιήθηκαν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Δείξε το δρόμο σαν μεγαλύτερος. Δείξε μας τι Έλλην εισαι
Μα το έκανα νωρίτερα...είπα ότι όποιος νιώθει Νιγηριανός ( ακόμα και αν είναι λευκός) ας στείλει τα χαρτιά του στην Νιγηριανή πρεσβεία για να πάρει νηγιριανο διαβατήριο.
Αυτοί βέβαια δεν έχουν τόσο ελαστικούς νόμους όπως εδώ...δεν μισούν την χώρα τους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ναι καλά....
Όλοι νομίζεις πέρασαν από Έλις....
Δικοί μου πήγαν μαυρίλα(και χιλιάδες αλλοι).
Μετά από 2 χρόνια νομιμοποιήθηκαν.
Πήγαν με ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο;
Αφού οι Έλληνες όλοι με συγκεκριμένα πλοία πήγαιναν,
τα ονόματά τους γνωστά και αυτά.

Eγώ είμαι και από τις δύο μεριές απόγονος Gastarbeiter(ανέβηκαν με προσκλήσεις και μετά από ιατρικές εξετάσεις),
έχω γεννηθεί στη Γερμανία,έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα
και έχω επιστρέψει ξανά.
Έχω και γερμανικό διαβατήριο,το οποίο έβγαλα για να ψηφίζω και για γραφειοκρατικούς λόγους.
Νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας εχέφρων Γερμανός που με θεωρεί Γερμανό;
Νομίζεις ότι οι Έλληνες της Γερμανίας,γεννημένοι και μεγαλωμένοι εδώ δηλώνουν................Γερμανοί;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297

Οι δικοί μας πήγαιναν με χαρτιά και έχοντας περάσει από ελέγχους .Η αστυνομία ήξερε που μένει ο καθένας.
Κάθε ομοιότητα με ευνομούμενο κράτος στην ελληνική περίπτωση είναι απλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!
Αλλά οι αστικοποιημενοι μπουληδες του σήμερα που να τα ξέρουν αυτά ,αν δεν τα έχουν ακούσει από συγγενείς..."αντάρτες της πορδης με τα λεφτά του μπαμπά" όπως έλεγε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Eγώ είμαι και από τις δύο μεριές απόγονος Gastarbeiter(με προσκλήσεις και μετά από ιατρικές εξετάσεις),
και έχω επιστρέψει ξανά.
Έχω και γερμανικό διαβατήριο,το οποίο έβγαλα για να ψηφίζω και για γραφειοκρατικούς λόγους.
Νομίζεις ότι οι Έλληνες της Γερμανίας,γεννημένοι και μεγαλωμένοι εδώ δηλώνουν................Γερμανοί;
Πήγαν με Ζέπελιν....

Στην Αμερική μια χαρά Αμερικανοί πολίτες λογίζονται.
Ένας θείος έχει σκοτωθεί στο Βιετνάμ και άλλος ένας τραυματίστηκε στον Λίβανο.
Τι είναι?Αμερικανοί ξεκάθαρα.
Με Ελληνική καταγωγή
Σε μια χώρα που το 90+% είναι μετανάστες,έστω και σε βάθος χρόνου....

Γερμανός είσαι με Γερμανική/τευτονική νοοτροπία.
Δυστυχώς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297

Eγώ είμαι και από τις δύο μεριές απόγονος Gastarbeiter(ανέβηκαν με προσκλήσεις και μετά από ιατρικές εξετάσεις),
και έχω επιστρέψει ξανά.
Βέβαια υπάρχουν νεαροί Έλληνες που δυσκολεύονται πάρα πολύ να μιλήσουν ελληνικά...όμως το ελληνικό D.N.A.παραμενει .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Θυμάμαι πάντως την αρχηγάρα το Μιχαλολιάκο όταν είχε επιλεγεί στο ντραφτ ο Γιάννης που έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ότι είναι μυρωδιάς ο μαύρος και το Μιλγουόκι τον πήρε για λόγους μάρκετινγκ.
Βλέπει μπάσκετ ο πρόεδρος.
Τώρα ήταν ανάγκη να μιλήσεις για τον Πακιστανό μπούστη-μπατριώτη?
:vomit:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Δεν πολεμησε για αυτό,
πολέμησε για να φύγει ο Τούρκος.
Δηλαδή και οι πρόγονοι μας που πήγαν στις ΗΠΑ και την Αυστραλία ήταν λαθρομετανάστες?
Μην σου πω οτι είναι πολύ ανώτεροι πολιτισμικά από πολλούς δικούς μας πιθηκοειδείς.
Το να φύγουν οι Τούρκοι και ο πόλεμος για την Ελλάδα είναι ενωμένα όπως το νύχι και το δάχτυλο.
Μαύροι και μελαμψοί κυκλοφορούσαν στα τουρκικά λεφουσια.Ηταν ελληνικοί πληθυσμοί;Πες το μας και αυτό!!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.696
Πόντοι
8.346
Μα το έκανα νωρίτερα...είπα ότι όποιος νιώθει Νιγηριανός ( ακόμα και αν είναι λευκός) ας στείλει τα χαρτιά του στην Νιγηριανή πρεσβεία για να πάρει νηγιριανο διαβατήριο.
Αυτοί βέβαια δεν έχουν τόσο ελαστικούς νόμους όπως εδώ...δεν μισούν την χώρα τους.
Ίσως να το κανω φιλε ευχαριστω. Η αλήθεια ειναι οτι δν είναι ιδιαίτερα τιμητικο να νιωθω κατι που νιωθεις κ συ. Ζεχνεις σήψη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
δεν επελεξες να εισαι ελληνας. ΕΤΥΧΕ να γεννηθεις εδω. Εκτος αν εχεις μνημες σαν το σφακιανακη ως εμβρυο.
απο ΤΥΧΗ εισαι ελληνας, οχι απο επιλογη, ουτε μοχθησες για να γινεις ελληνας. Ετυχες, οσο κι αν μην θες να το καταπιεις.
Ισχύει.Κσι αυτοί ετυχε να είναι μαύροι χωρίς ελληνική καταγωγή.Ποια "λογική "επιβάλλει να είμαστε συμπατριώτες( ..ημαρτον...);

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom