Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Σημαντική ερώτηση.Ωχ ωχ ωχ
Περιμένω απάντηση.
Φιλικά και όμορφα.
Πιστεύει ότι πιστεύει αλλά δεν είναι πίθηκος σαν κάτι άλλους.
Σημαντική ερώτηση.Ωχ ωχ ωχ
υποδειγματα γονεων. Φαινεται απο το ηθος των παιδιων. Λιγοι ανθρωποι που κανουν την μεταβαση απο κυριολεκτικα τα αποσκατα της κοινωνιας ("λαθρο" στα σεπολια) στα σαλονια της παγκοσμιας καταξιωσης (mvp) παραμενουν τοσο ταπεινοι και εργατικοι. Ουτε τσαμπουκαδες μεσα στο γηπεδο, ουτε beefs, ουτε μεγαλα λογια, παντα με χαμογελο και σεβασμο. Θελει βαρια αρχιδια η ηθικη.Μακάρι όλοι οι μετανάστες να ήταν όπως οι γονείς Αντετοκούμπο.
Σήμερα Κυριακή θα ηταν ενδιαφέρον ενα νημα/poll , που υπηρετησες και τι ψηφιζεις. Θα βγουνε ομορφιεςΣημαντική ερώτηση.
Περιμένω απάντηση.
Φιλικά και όμορφα.
Πιστεύει ότι πιστεύει αλλά δεν είναι πίθηκος σαν κάτι άλλους.
Έχεις τα δίκια σου απλά από τότε που άρχισε ο Αντετοκούμπο να παίζει στην εθνική , πολλοί συγχέουν τα 2 θέματαΡε μάγκες άντε πάλι τα ίδια. Μην πδτ την συζήτηση. Είπε ο καθένας την γνώμη του τέλος. Το thread είναι για την εθνική ομάδα υπάρχει ένα αντίστοιχο για λαθρομετανάστευση πηγαίνετε εκεί. Γιατί μετά καθόμαστε και βλέπουμε ανούσια σχόλια που είναι και εντελώς εκτός θέματος. Σόρρυ κιόλας, αλλά όπως και για εμένα φαντάζομαι και για άλλα μέλη θα είναι κουραστικό να βλέπουν ανούσιες λογομαχίες για άσχετα θέματα και κοντεύει αυτή η συζήτηση ήδη τις 3 σελίδες.
Περίεργο πράγμα ε?Που υπηρέτησες την θητεία σου?
Aν όμως ο argyrotoxos"τύχαινε" να γεννηθεί στη Σουηδία, δεν θα δήλωνε Σουηδός,αλλά Έλληνας γιος μεταναστών στη Σουηδία.κι εσυ ετυχε να γεννηθεις εδω
Ε...Κάτι προσκλήσεις και μία Νήσος Έλις σου λένε τίποτα;Δηλαδή και οι πρόγονοι μας που πήγαν στις ΗΠΑ και την Αυστραλία ήταν λαθρομετανάστες?
Μακάρι όλοι οι μετανάστες να ήταν όπως οι γονείς Αντετοκούμπο.
Μην σου πω οτι είναι πολύ ανώτεροι πολιτισμικά από πολλούς δικούς μας πιθηκοειδείς.
Ναι καλά....Ε...Κάτι προσκλήσεις και μία Νήσος Έλις σου λένε τίποτα;
Όντως τρομεροί γονείς οι Αντετοκούμπο όσο αφορά τα παιδιά τους,
αλλά τι στον πούτσο έχουν προσφέρει στην ελληνική κοινωνία
κάνοντας μαύρη εργασία,ενώ είχαν πρόσβαση σε σχολεία,
σύστημα υγείας,κ.λ.π. μόνο εσείς το ξέρετε..
Μα το έκανα νωρίτερα...είπα ότι όποιος νιώθει Νιγηριανός ( ακόμα και αν είναι λευκός) ας στείλει τα χαρτιά του στην Νιγηριανή πρεσβεία για να πάρει νηγιριανο διαβατήριο.Δείξε το δρόμο σαν μεγαλύτερος. Δείξε μας τι Έλλην εισαι
Πήγαν με ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο;Ναι καλά....
Όλοι νομίζεις πέρασαν από Έλις....
Δικοί μου πήγαν μαυρίλα(και χιλιάδες αλλοι).
Μετά από 2 χρόνια νομιμοποιήθηκαν.
Οι δικοί μας πήγαιναν με χαρτιά και έχοντας περάσει από ελέγχους .Η αστυνομία ήξερε που μένει ο καθένας.Ε...Κάτι προσκλήσεις και μία Νήσος Έλις σου λένε τίποτα;
Όντως τρομεροί γονείς οι Αντετοκούμπο όσο αφορά τα παιδιά τους,
αλλά τι στον πούτσο έχουν προσφέρει στην ελληνική κοινωνία
κάνοντας μαύρη εργασία,ενώ είχαν πρόσβαση σε σχολεία,
σύστημα υγείας,κ.λ.π. μόνο εσείς το ξέρετε..
Πήγαν με Ζέπελιν....Πήγαν με ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο;
Αφού οι Έλληνες όλοι με συγκεκριμένα πλοία πήγαιναν,
τα ονόματά τους γνωστά και αυτά.
Eγώ είμαι και από τις δύο μεριές απόγονος Gastarbeiter(με προσκλήσεις και μετά από ιατρικές εξετάσεις),
έχω γεννηθεί στη Γερμανία,έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα
και έχω επιστρέψει ξανά.
Έχω και γερμανικό διαβατήριο,το οποίο έβγαλα για να ψηφίζω και για γραφειοκρατικούς λόγους.
Νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας εχέφρων Γερμανός που με θεωρεί Γερμανό;
Νομίζεις ότι οι Έλληνες της Γερμανίας,γεννημένοι και μεγαλωμένοι εδώ δηλώνουν................Γερμανοί;
Βέβαια υπάρχουν νεαροί Έλληνες που δυσκολεύονται πάρα πολύ να μιλήσουν ελληνικά...όμως το ελληνικό D.N.A.παραμενει .Πήγαν με ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο;
Αφού οι Έλληνες όλοι με συγκεκριμένα πλοία πήγαιναν,
τα ονόματά τους γνωστά και αυτά.
Eγώ είμαι και από τις δύο μεριές απόγονος Gastarbeiter(ανέβηκαν με προσκλήσεις και μετά από ιατρικές εξετάσεις),
έχω γεννηθεί στη Γερμανία,έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα
και έχω επιστρέψει ξανά.
Έχω και γερμανικό διαβατήριο,το οποίο έβγαλα για να ψηφίζω και για γραφειοκρατικούς λόγους.
Νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας εχέφρων Γερμανός που με θεωρεί Γερμανό;
Νομίζεις ότι οι Έλληνες της Γερμανίας,γεννημένοι και μεγαλωμένοι εδώ δηλώνουν................Γερμανοί;
Τώρα ήταν ανάγκη να μιλήσεις για τον Πακιστανό μπούστη-μπατριώτη?Θυμάμαι πάντως την αρχηγάρα το Μιχαλολιάκο όταν είχε επιλεγεί στο ντραφτ ο Γιάννης που έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ότι είναι μυρωδιάς ο μαύρος και το Μιλγουόκι τον πήρε για λόγους μάρκετινγκ.
Βλέπει μπάσκετ ο πρόεδρος.
Το να φύγουν οι Τούρκοι και ο πόλεμος για την Ελλάδα είναι ενωμένα όπως το νύχι και το δάχτυλο.Δεν πολεμησε για αυτό,
πολέμησε για να φύγει ο Τούρκος.
Δηλαδή και οι πρόγονοι μας που πήγαν στις ΗΠΑ και την Αυστραλία ήταν λαθρομετανάστες?
Μακάρι όλοι οι μετανάστες να ήταν όπως οι γονείς Αντετοκούμπο.
Μην σου πω οτι είναι πολύ ανώτεροι πολιτισμικά από πολλούς δικούς μας πιθηκοειδείς.
Ίσως να το κανω φιλε ευχαριστω. Η αλήθεια ειναι οτι δν είναι ιδιαίτερα τιμητικο να νιωθω κατι που νιωθεις κ συ. Ζεχνεις σήψηΜα το έκανα νωρίτερα...είπα ότι όποιος νιώθει Νιγηριανός ( ακόμα και αν είναι λευκός) ας στείλει τα χαρτιά του στην Νιγηριανή πρεσβεία για να πάρει νηγιριανο διαβατήριο.
Αυτοί βέβαια δεν έχουν τόσο ελαστικούς νόμους όπως εδώ...δεν μισούν την χώρα τους.
Ισχύει.Κσι αυτοί ετυχε να είναι μαύροι χωρίς ελληνική καταγωγή.Ποια "λογική "επιβάλλει να είμαστε συμπατριώτες( ..ημαρτον...);δεν επελεξες να εισαι ελληνας. ΕΤΥΧΕ να γεννηθεις εδω. Εκτος αν εχεις μνημες σαν το σφακιανακη ως εμβρυο.
απο ΤΥΧΗ εισαι ελληνας, οχι απο επιλογη, ουτε μοχθησες για να γινεις ελληνας. Ετυχες, οσο κι αν μην θες να το καταπιεις.