Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 51 70,8%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Εδω μεσα εσυ προσπαθείς αποτυχημενα σε ολα τα νήματα να το παιξεις έξυπνος και να περασεις τις αποτυχίες σου ως νορμα αδυνατώντας να ακουσεις το κάτι διαφορετικό. Ζεις στο συννεφακι σου που το εχεις πλασει οπως σε συμφέρει και προσπαθεις να το περασεις ως λογικο.
Εγω Έβρο έκανα πεζικο κοντα στα συνορα. Πυροβολικό εχει και στην Θήβα ισως και στα Γιάννενα,δε μου λεει κατι αυτο
Πυροβολικό έχει σίγουρα στο Λαγός Σίτυ ...φαντάζομαι θα το ξέρεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εε πως, μαχιμα ανακατεύουν το φραπε κ αυτοι όπως και οι υπόλοιποι
Εσύ που υπηρέτησες;Στην ΑΣΔΕΝ η σε καμμία κλινική του 424;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Α,καλά έχει μάχιμες μοίρες το πυροβολικό?
:confused:
Από έναν πραγματικό πατριώτη περιμένω το λιγότερο πεζοναύτης.... :cool2:
Εμείς ανοίγουμε τον δρόμο για να περάσουν οι υπόλοιποι...εγώ περιμένω να δω που υπηρέτησες εσύ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.370
Πόντοι
1.056
:buck2::wink::wink:

Πάνω από όλα υπάρχει ελληνική εθνική συνείδηση κάτι που λείπει από πολλούς ελληνόφωνους ",πολιτες του κόσμου".

Δεν αμφιβάλω, αλλά κάποιος θα σου πει οτι και ο αντετοκουνμπο Ελληνική εθνική συνείδηση έχει, αρα ειναι Έλληνας.

Με το πέρασμα των αιώνων, το "definition" το ποίος ειναι Ελληνας συνέχεια άλλαζε...

Στην αρχαία Ελλάδα έλεγαν οτι " Έλληνας ειναι όποιος μετέχει στην Ελληνικη παιδεία",
στα χρόνια της επανάστασης άλλαξε και έγινε "Ελληνας ειναι όποιος πολέμησε κατά του οθωμανικού ζυγού",
Στον 20ο αιώνα άλλαξε πάλι....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Έχει σημασία?
Εσύ το παίζεις πατριώτης.
:cheesy:

Ελαφρώς πιο μάχιμα.
:tooth:
Δεν το παίζω, είμαι...είμαι και σε οικονομικό επίπεδο...επιλέγω φανατικά τα ελληνικά παντζάρια σε σούπερ μάρκετ ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχουν εισαγωγής στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!Σκάνδαλο!!!Σε διπλή τιμή ο κόπος του Έλληνα παραγωγου σε σχέση με του ξενου....ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Δεν αμφιβάλω, αλλά κάποιος θα σου πει οτι και ο αντετοκουνμπο Ελληνική εθνική συνείδηση έχει, αρα ειναι Έλληνας.

Με το πέρασμα των αιώνων, το "definition" το ποίος ειναι Ελληνας συνέχεια άλλαζε...

Στην αρχαία Ελλάδα έλεγαν οτι " Έλληνας ειναι όποιος μετέχει στην Ελληνικη παιδεία",
στα χρόνια της επανάστασης άλλαξε και έγινε "Ελληνας ειναι όποιος πολέμησε κατά του οθωμανικού ζυγού",
Στον 20ο αιώνα άλλαξε πάλι....
Μην τρως πρόλογο με την ελληνική παιδεία...η ελληνική παιδεία ήταν η Αττική παιδεία στην ουσία.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Εσύ με καλυψες..περιμένω από άλλον απάντηση.
Πάντως κάτι φίλοι μου που πήγανε πυροβολικό η πιο σκληρή στιγμή τους ήταν ο διαγωνισμός ποιος θα φάει πιο πολλά σουβλάκια(αυτά με το ξυλάκι :tooth: )...

:confused: :confused: :confused: :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Έκανα 18 μήνες ρε στο Πυροβολικό σε μάχιμες Μοίρες και όχι σε Επιτελεία Ταξιαρχιών.
Γύρω στις 40 μέρες σκηνακια είχα...εσύ που υπηρέτησες;Η ήσουν Γιώτα Ευτυχία για τον Στρατό αλλά μάχιμος για την υπόλοιπη ζωή σου όπως πολλοί "έξυπνοι";
Και εγω 18μηνο πυροβολικό , μπορεί να βρεθήκαμε καμιά Θήβα αν κατα τύχη είμασταν ίδια σειρά , 254 σειρά ημουν εγώ. Όσο για τις μάχιμες μοίρες του πυροβολικού ... και εγώ σε μάχιμη μονάδα ήμουν στον Έβρο , δεν νομίζω να είχαμε να ζηλέψουμε κάτι απο το πεζικό. Αν και κανονικά πρέπει να πάμε σε άλλο νήμα για τα περι στρατου :sad2:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Δεν βαρεθηκατε να ασχολειστε με αυτο αντι για το μπασκετ και την προσεχη διοργανωση...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Mεχρι και οι Νιγηριανοί μας πήραν στο ψιλό ...εσείς κάθηστε να προσκυνάτε τους ιμιτασιον Έλληνες.
Ίσως άξιζαν μερικοί αιώνες Τουρκοκρατίας σε μερικούς για να εκτιμήσουν κάποια πράγματα ,που τρώνε αμασητη την προπαγάνδα ανθελληνικών κυκλων.
Έπρεπε να εβλεπε ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης την φωτογραφία ...θα σκέφτονταν "Για αυτό πολεμησανε;"

καταλαβαινεις οτι εχουμε πιασει πατο ως εθνος οταν βλεπεις ελληναρες να λενε φρασεις οπως "Έπρεπε να εβλεπε ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης την φωτογραφία ...θα σκέφτονταν "Για αυτό πολεμησανε;"...... :2funny:
μιλαμε για iq υπο του μηδενος...για να πατησει το κουμπι ο κιμ να μας αφανισει....
ρε τουβλο ελληναρα, λες ο μακρυγιαννης και ο κολοκοτρωνης να πολεμησαν για το ποιος θα παιξει σεντερ στην εθνικη ομαδα απεναντι στην τσεχια και στην γαλλια????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο κομπλεξ πρεπει να εχεις να να νομιζεις οτι ηρωες του ελληνικου εθνους θα ασχολουνταν με το ποιος θα καθισει στο παγκο της εθνικης μπασκετ ή της εθνικης χαντμπολ..... :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Πάντως κάτι φίλοι μου που πήγανε πυροβολικό η πιο σκληρή στιγμή τους ήταν ο διαγωνισμός ποιος θα φάει πιο πολλά σουβλάκια(αυτά με το ξυλάκι :tooth: )...

:confused: :confused: :confused: :confused:
Έχει διαφορά η μάχιμη Μοιρα από τα κωλοχανεια που πήγαν οι φίλοι σου.
Όταν πήγα εγώ η θητεία ήταν 18 μήνες...τώρα η θητεία είναι περίπου όσο η μετάθεση μου στον Έβρο.

Εμείς είμαστε Λακεδαιμόνιοι... :wanker:

Όχι κίναιδοι Αθηναίοι...
:tooth:
:happy:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Έχει διαφορά η μάχιμη Μοιρα από τα κωλοχανεια που πήγαν οι φίλοι σου.
Όταν πήγα εγώ η θητεία ήταν 18 μήνες...τώρα η θητεία είναι περίπου όσο η μετάθεση μου στον Έβρο.

:happy:
18μηνο κάναν,
Έβρο και νησιά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
καταλαβαινεις οτι εχουμε πιασει πατο ως εθνος οταν βλεπεις ελληναρες να λενε φρασεις οπως "Έπρεπε να εβλεπε ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης την φωτογραφία ...θα σκέφτονταν "Για αυτό πολεμησανε;"...... :2funny:
μιλαμε για iq υπο του μηδενος...για να πατησει το κουμπι ο κιμ να μας αφανισει....
ρε τουβλο ελληναρα, λες ο μακρυγιαννης και ο κολοκοτρωνης να πολεμησαν για το ποιος θα παιξει σεντερ στην εθνικη ομαδα απεναντι στην τσεχια και στην γαλλια????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο κομπλεξ πρεπει να εχεις να να νομιζεις οτι ηρωες του ελληνικου εθνους θα ασχολουνταν με το ποιος θα καθισει στο παγκο της εθνικης μπασκετ ή της εθνικης χαντμπολ..... :2funny:
Το κόμπλεξ είναι να θεωρείς φυσιολογικό που οι Νιγηριανοί παίζουν στην Εθνική Ελλάδος.

18μηνο κάναν,
Έβρο και νησιά.
Τότε μάλλον ήμουν άτυχος....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.695
Πόντοι
8.346
Εσύ με καλυψες..περιμένω από άλλον απάντηση.
Σου απαντησα βρε τοξο.
Ελληνας και να μην ξερεις να διαβαζεις ελληνικα?!? Εβρο ημουν. Ξέρεις που ειναι ή να στο δειξω στο χάρτη

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.774
Πόντοι
11.956
Εγώ λέω ότι καιρός είναι να δώσει ο Γιάννης έναν τίτλο στην Ελλάδα.... προπονητής υπάρχει καλός ....υλικό υπάρχει ....ομάδα να γινουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Το κόμπλεξ είναι να θεωρείς φυσιολογικό που οι Νιγηριανοί παίζουν στην Εθνική Ελλάδος.

δεν υπαρχει φυσιολογικο ή μη σε αυτο το θεμα...αν ο νομος λεει οτι μπορει να παιξει οποιος εχει παρει την ελληνικη υπηκοοτητα, τοτε τερμα...ετσι ειναι....οπως και στο σχολειο την σημαια την κραταει οποιος εχει βγαλει τον μεγαλυτερο βαθμο, δεν πα να ειναι και απο τα νησια φιτζι....
δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο μεγαλο θεμα για το ποιος θα βαραει τριποντα και βολες??????δεν του δωσαμε ουτε την ευπ να διοικησει, ουτε το γεεθα, ουτε να παει να ελευθερωσει την κωνσταντινουπολη.....
λει απ θα κανει......μηπως θες να τους κανουμε και εναν τεστ ιστοριας πριν αποφασισουμε ποιοι θα βαρανε διποντα και τριποντα????
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom