Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Όλοι οι μαλάκες εδώ μαζεμένοι....
Αμερικανοί;Μάλλον αγνοείς ότι υπάρχουν Έλληνες στην Αμερική.Να πούμε καλή επιτυχία στη μεικτή Νιγηριανών και Αμερικανών στο Ευρωμπάσκετ...στο κάτω κάτω κάποτε χλευαζαμε τις Γαλλιες και τις Ελβετιες που στηρίζονταν στους μετανάστες και τώρα ήρθε η ώρα να φανεί και η δική μας ανεκτικοτητα.
Να πούμε καλή επιτυχία στη μεικτή Νιγηριανών και Αμερικανών στο Ευρωμπάσκετ...στο κάτω κάτω κάποτε χλευαζαμε τις Γαλλιες και τις Ελβετιες που στηρίζονταν στους μετανάστες και τώρα ήρθε η ώρα να φανεί και η δική μας ανεκτικοτητα.
Στις μικρές εθνικές Ισπανίας υπήρχε ένας Νιγηριανός που πήγαινε πολύ καλά ...ίσως να είναι κοντοχωριανος των Αντετοκουνμπων.Τι κάνουνε ...για πλάκα τους έχουν τους Ισπανούς...και για να θυμηθούμε τα παλιά πρέπει να τους ρίξουμε όσους ποιο πολλούς πόντους διαφορά μπορούμε ...είναι θέμα ψυχολογίας αυτό... όσοι και να έρθουν στην Ισπανία αυτοί που παίζουν τώρα θα κλείσω χουν φάει καμμία τριανταριά διάφορα θα τρέμουν μόλις βλέπουν Γιάννη
Από το Κονγκό.Στις μικρές εθνικές Ισπανίας υπήρχε ένας Νιγηριανός που πήγαινε πολύ καλά ...ίσως να είναι κοντοχωριανος των Αντετοκουνμπων.
Σορυ αλλά για εμένα πιο Έλληνες είναι οι Αντετοκούμπο παρά ο Ντόρσεϊ που δεν ξέρει να πει ούτε λέξη ΕλληνικάΑμερικανοί;Μάλλον αγνοείς ότι υπάρχουν Έλληνες στην Αμερική.
Μην ισοπεδώνεις και εξομοιωνεις τις περιπτώσεις Αντετοκουνμπων( χωρίς ελληνική καταγωγή) και Καλάθη( με ελληνική καταγωγή).
Νομίζω θα πάει καλά η ομάδα.Εγώ αυτό που βλέπω τώρα είναι το εθνόσημο να πατάει κάτω τους Ισπανούς...
Ολα τα εχουμε και προπονητη και πολυ καλο υλικοΝομίζω θα πάει καλά η ομάδα.
Με αυτόν τον προπονητή πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα από κάθε αλλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.
Οψόμεθα....
Ναι και εγώ το ίδιο λέω ...ο προπονητής αυτός ξέρει τι να κάνει την κατάλληλη στιγμή...θα δούμεΝομίζω θα πάει καλά η ομάδα.
Με αυτόν τον προπονητή πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα από κάθε αλλη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.
Οψόμεθα....
3 και έναν ημίαιμο.Τύποι πότε παίζει η εθνική? Κάτι μαύρους έχει
Δεν ξέρω ρε τύπε, το άνοιξα και είδα 4 στους 5 μαύρους μέσα στο γήπεδο3 και έναν ημίαιμο.
14 λευκοί.
Οκ τώρα?
Και Αντετομπράδερς με πούτσα κατάρτι.Ολα τα εχουμε και προπονητη και πολυ καλο υλικο
Είσαι ρατσιστής?Καλυτερα μαυροι στην ομαδα παρα βρωμιαρηδες ελληνες
Απλά κάνεις λάθος...ελληνικά μιλάει και ο πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα.Πιο Έλληνας από τον Ντορσε'ι' και αυτός ενώ ο Ντορσε'ι' είναι μισος Έλληνας;Σορυ αλλά για εμένα πιο Έλληνες είναι οι Αντετοκούμπο παρά ο Ντόρσεϊ που δεν ξέρει να πει ούτε λέξη Ελληνικά
Δεν γουσταρω καθολου τους ελληναραδες...βρωμανεΕίσαι ρατσιστής?
Σε είχα για δημοκρατικό τύπο....